maaliskuuta 27, 2015

Perjantai fiilistelyä

Perjantain kunniaksi iski vastustamaton halu saada säästä huolimatta jotain keväistä päivään ja ylle. Kevätvaatteet tuntuivat liian kevyiltä sadesäähän mutta ainahan sitä voi asustaa itseään vähän värikkäämmin eikö niin? Tallinnan käsilaukkutaivas mielessä aloin kaivella vaatekaappiani ja muistin ihan oikein, siellä oli Riikasta ostettu pastellisävyinen käsilaukku. Vähän pieni laukku omalle tavaramäärälleni mutta karsin vähän tavaroita pois ja hyvin mahtui kaikki mukaan. Mitä ei mahtunut niin ei varmaan edes olisi tarvittu :)

Sitten vain korulaatikoille seuraavaksi ja sieltä löytyi vaikka mitä kivaa keväistä. Emalisen kukkakoristellun käsikorun ostin kesällä Kaivarin Kanuunasta. Ihanat värit ja mietin mistä mahtaa olla alun perin kotoisin? Hinta taisi olla peräti kaksi euroa. Helmet taitavat olla jostain alekorista ja taipuvan käsikorun ostimme kerran kummitytön kanssa kun tytöt olivat humputtelemassa tyttöjen kesken. Näillä mentiin tänään ja vaikka päällä oli vielä talvitakki tunsin oloni ihan keväiseksi.

Kaikkea ne värit saavat aikaan - päivästä tuli todella onnistunut!

Olin suunnittelut sekä siivousta että koiran pesua mutta jotenkin sohva imaisi minut puoleensa ja The Voice of Finland. Ihan huikeita esityksiä ja The Whiter Shade of Pale ja esittäjänsä Björn saivat minut ihan kyyneliin - niisk niin kaunista. Michael Monroe on myös tosi symppistyyppi.
No, ehtiihän sitä huomennakin ottaa imurin esille ja pestä koiruuden :) 

Nyt nautitaan vain tästä perjantai fiiliksestä. Hauskaa iltaa kaikille!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti