heinäkuuta 21, 2014

Katse käsiin

Kesällä kun iho saa hieman päivetystä tekee mieli ottaa myös kynsiin jotain kivaa ja tavallisuudesta poikkeavaa. Jos perinteiset värilakkaukset eivät riitä voi hankkia vaikka tällaisia kauniita kolmiulotteisia kukkaisia muutamaan kynteen ja kesälook uudistuu kivasti.Nämä kauniit kesäkukkaset loihti 3D-geelitekniikalla akryylimassalla (tarkkasilmäinen Kiia huomasi ettei Marjolla nyt mennyt materiaalit ihan oikein - KIITOS) Kiia Bright like a Diamond Kynsistudiossa Nummelassa. Kiia on sukulaistyttöni ja äärimmäisen taitava sekä kynsien tekijänä että koristelemaan kynsiä. Kiialta on omilla nettisivuillaan Facebookissa paljon kuvia toteutetuista kynsistä. Lisäksi Kiia tekee myös ripsiä joten jos kesälookisi kaipaa kohennusta niin kurkkaa Kiian sivuja.


Minä olen tässä juuri pakkaamassa kasseja sekä koiraa kyytiin itään suuntautuvaan lomareissuun. Lappeenranta ja ystäväni Minna kutsuvat meitä kyläilemään pariksi päiväksi. Onneksi helteet vaan jatkuvat ja tässä muuten käynnistyi tänään kolmas lomaviikko. 

IHANAA....MAHTAVAA....SUPERIA!
Kesä on kyllä vuoden parasta  aikaa :)

Kesällä myös korut ja värikkäät sellaiset näyttävät hyvältä ruskenutta ihoa vasten. Tämän kauniin oranssin rannerenkaan löysin Fidan kirppikselta eurolla muutamia vuosia sitten. Helmikäsikoru on DPN Paula Nummelan tuotantoa jo vuosien takaa. Ja tuo ketjussa oleva on Thomas Sabon uutta Karma Beads sarjaa. Muistatte varmaan blokkauksen keväältä kun Thomas laittoi minulle postia, että tällainen uusi sarja on lanseerattu ja käytin saamani lahjakortin tähän. Lahjakortilla otin tuon valkoisen jaden ja ostin tuon jaden vasemmalla puolella olevaa Karma Beads helan. Rannekoruni täydentyy sitten vähitellen muilla heloilla.


Mukavaa alkanutta viikkoa teille ja nautitaan nyt kesästä♥♥♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti