syyskuuta 30, 2013

Niitit, ketjut ja vyöt - so COOL

Jo keväällä tästä oli merkkejä ilmassa ja kaupoissa pientä esimakua mutta nyt ne ovat täällä ja joka puolella. Siis niitit, ketjut ja vyöt!!!!  Bloggasin jo toukokuun alussa mustavalkoisuuden yhteydessä niiteistä, joihin itsekin olen siis hurahtanut täysillä.

Selaisin viikonloppuna ahkerasti nettiä ja silmiini osuivat nämä Chanelin syksyn 2013 pitkävartiset loafer saappaat, jotka ovat kyllä SO COOL Chanel-ketjuineen ja niitteineen. Nämä ottaisin heti jos se lottovoitto olisi tullut pari viikkoa sitten. Näissä on asennetta!

Tämän bloggauksen kuvat on muuten lainattu netistä ellei niissä ole Marjon matkassa -tekstiä.

Yves Saint Laurentin nilkkurit puolestaan yhdistetään punkhenkisesti verkkosukkiin. Niittien lisäksi kenkiin on laitettu helmiä ja piikkejä. Grrrr!!!
Jeffrey Cambell on peittänyt melkein koko nilkkurit niiteillä, piikeillä ja soljilla joten saappaiden nimi on osuvasti Draco-Stud Ancle Boots.
Syksyn muodissa on todella paljon mustavalkoisuutta edelleenkin ja nämä metallihohtoiset niitit, ketjut ja solkivyöt tuovat mielestäni hyvin asennetta asuun. Monet syksyn neuleista ovat myös melko rouheita pinnaltaan ja niitä voi hyvin asustaa juuri tämän tyyppisillä saappailla.

Koska em. merkit ovat hieman liian hintavia omaan budjettiin siirryin lopulta seikkailemaan tutummille nettisivuille ja siinä sitten vierähtikin taas melkein tunti.

Zaran nettisivuilla oli bikerssaappaita, joita kiertävät vyönauhat solkineen runsain mitoin sekä sirolla korolla että vähän rouheammalla pohjalla varustettuna.
Biancon nilkkureissa oli puolestaan kullanväriset soljet ja ketjut. Kulta ei ole ollenkaan minun juttuni eli näiden hankkimista en siis ainakaan mieti. Steve Maddenin Outlaww nilkkurit miellyttivät myös ja ne saisi niin helposti tilattua Brandoksen kautta. Olen tilannut melko paljon Brandokselta ja ollut aina erittäin tyytyväinen lähetyksiin, nopeaa toimitukseen ja mahdollisiin vaihtoihin sekä palautuksiin. Zalandosta minulla ei ole yhtään ostokokemusta eli jos olette ostaneet sieltä niin miten on asiointi sujunut mielestänne?


Primebootsin Engineers Mid on varustettu kantapuolen vetoketjulla, joka olisi helppokäyttöinen ja samasta nettikaupasta kuin edelliset nämäkin ihanuudet saisi mutta hinta huikea 409€!


Xti: Ankle Boot Lady on muuten kiva mutta siinäkin tuota kultaa - juu ei siis minulle!

Ihan en nyt löytänyt Chanelin veroisia mutta pari mallia em. jäi hautumaan päähäni :) joten täytyy vielä jatkaa kiertelyä kaupoissa ja ostaa toinenkin pari tuon kevään postauksessa olleen parin seuraksi.

Löysin elokuiselta Loviisan Aitta vierailulta (tästä on tulossa ihan oma postaus jossain vaiheessa) Vågan rannekorun ja sormuksen, joissa on hauskasti yhdistetty sekä niittejä että nahkaa. Nämä kädessä on ihan COOL olo myös. Ja onhan minulla jo yhdet niittisaappaat :)Ja eikös tämän COOL-postauksen loppuun sovikin tämä kappale Prinsessa Jää Maija Vilkkumaan albumilta
Meikit, ketjut ja vyöt  :)4 kommenttia:

 1. Noita chaneleita ihailin Pariisissa liikkeen ikkunassa.

  Ostin viime syksynä niittisaappaat Pariisista. Ne valitettavasti hajosivat heti kättelyssä...

  Zalandolta olen tilannut parit kengät. Yhdet palautin liian kapeina. Rahat palautettiin nopsaan kortille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. IIIK.....sä olet nähnyt Chanelit livenä - nyt olen kyllä kade!!!
   Kurjaa et sun Pariisin niittisaappaat hajosivat :(

   Ehkä seuraavaksi etsin jotain Zalandon sivuilta....

   Poista
 2. hienot korut. pidän itsekin niiteistä ja nahasta

  VastaaPoista