syyskuuta 18, 2013

Herkkulöytö

Pakko tunnustaa, että niin kätevä emäntä olen etten koskaan lue lehdistä tai postiluukusta kolahtavia ruokakauppojen mainoksia. Monet ystäväni tietävät todella tarkasti mitä K-kaupassa on tarjouksessa kuluvalla viikolla vai kannattaako mennä peräti Prismaan saakka jonkun tarjoustuotteen hakuun. Ainoa eteisen kynnysmatolta poimittu esite, jonka hartaudella tutkin kannesta kanteen ja myös ruokatuotteiden osalta on Hullujen Päivien Keltainen pikkukirjanen. Kohtahan tämä hulluttelu taas muuten alkaa.... :)

Menin viime viikolla Lidlin ostamaan vesipulloa hikisen koiralenkin jälkeen ja yllätyin todella positiivisesti. Kaupassa vietettiin selkeästi jonkin sortin Välimeren ruokien viikkoa ja paljon hyviä sekä edullisia herkkujani oli kaupan. Puikkelehdin hyllyjen välissä ja jossain vaiheessa olin kerännyt jo sylillisen tavaroita joten oli pakko hakea ihan ostoskori löydöilleni. Nauratti vähän kun siis vettä mentiin hakemaan ja tultiin kassin kanssa kotiin. Kipaisin vielä pikaisesti ostamaan hunajamelonin ja punaisen kukkakaalin lähikaupasta :)

11 kuukautta kypsytettyä Serranon kinkkua hunajamelonin kera.


Valkosipulimarinoituja oliiveja.


Terttutomaatteja ja mozzarellaa.


Punaista kukkakaalia balsamicon kanssa.


Kevyttä ja hyvää valkoviinilasin kera.


Hetki sitten kurkkasin Lidlin nettisivuille ja huomasin, että siellä on alkamassa kampanja Makumatkan eksoottiseen Aasiaan. Täytynee pistäytyä ja alkaa edes joskus lukemaan niitä kotiin jaettuja ruokamainoslehtisiä etteivät kaikki hyvät jutut mene ihan sivusuun.

Mums!


Huomenna on muuten täysikuu ;)


6 kommenttia:

 1. Lidl on vakio-ostopaikkani. Täydennystä haen Stockan herkusta, Ruoholahden Citmarketista ja halleista, mutta 80% ostoksista taidetaan meilä tehdä Lidlissä, kun sellainen löytyy läheltä kotia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tulee käytyä Lidlissä harvemmin mutta täytyypä alkaa nyt seurailemaan sen tarjontaa vähän aktiivisemmin. Stockan Herkku on ihan kyllä suosikkini :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ja maistui myös älyttömän hyvälle. Melkein kuin olisi ollut jossain Välimerellä :)

   Poista
 3. Mun täytyy ihan kotiäitinä sanoa etten ole koskaan syönyt punaista kukkakaalia??Mä en myöskään käy Lidlissä edes joka vuosi, mutta kesällä kävinkerran ja yllätyin positiivisesti. Esim.irtosämpylöitä ja pullia oli tosi paljon ja siististi kaikki!!Me ainakin ollaan niin jämähdetty siihen yhteen ja samaan kauppaan, että ei osaa oikein muista ostaa :) Nyt tuli muuten nälkä :) ;), kun katsoin kuviasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän K-kaupassa oli niin ihana asetelma: punainen kukkakaali, keltiainen kukkakaali ja vihreä kukkakaali etten voinut siis vastustaa tätä väri-iloittelua.

   Olen ostanut aiemminkin näitä ja tehnyt silloin marinoitua kukkakaalisa eri värisistä kaaleista ja se oli tosi MUMS!

   Kiva kun pidit kuvistani :)

   Alan itse nyt vähän aktiivisemmin seuralla noita Lidlin tarjouksia kun siellä näyttää olevan melkoisen edullisesti kaikkea kivaa.

   Poista