syyskuuta 16, 2013

Kesän venyttämistä

Kuten olen jo aiemminkin kirjoitellut kesänlapsena tunnen väistämätöntä tarvetta venyttää kesäni viettoa pitkälle syksyyn. En siis todellakaan ole vielä pakannut kesävaatteita laatikoihin tai vienyt niitä kellariin. Viime päivien lämpö ei ole saanut minua edes ajattelemaan vielä syysvärien esille ottamista vaan kuljeskelen siis edelleen kovin kesäisissä väreissä. Tosin ihan kuumimpien päivien hellemekkoja en enää käytä enkä flip-floppeja :)


Yksi kuluneen kesän suosikkiostokseni oli ehdottomasti nämä KappAhlin vedenvihreät vai pitäisikö sanoa turkoosit housut. Niitä on pidetty hartaudella ja pidetään siis edelleen. Sen verran olen antanut syksylle jo periksi, että kaivoin joskus kirppikseltä ostamani ruskeavalkoisen tunikan esille. Ruskea antaa hyvän kontrastin turkoosille. Tässä asussa olin kummitytön kanssa Kissojen Yössäkin tassuttelemassa, tosin yöllä vedin takin päälle kun saaressa ollessa alkoi jo tuntua vähän viileältä iltahämärissä.


Vielä on menty myös ballerinoilla. Nämä turkoosit täsmälleen housujen väriset ballerinat löysin New Yorkerista ja huikeaan 4.90€ hintaan! Ovat kangasta ja varmaan joku viimeinen pari koska hinta oli ihan posketon. Koska rusketusta on vielä hieman jäljellä voi paljaita jalkojaan esitellä mutta toisena vaihtoehtona housujen kanssa ovat nämä mokkanilkkurit. Ostin ne pari vuotta sitten Lontoossa yhdestä Outletistä, jonka nimeä en kuolemaksenikaan muista. Ihanan pehmeät, vuorettomat nilkkurit ovat todella mukavat jaloissa mutta melko arat värityksenä takia joten sadesäillä näillä en liiku.


Myös koruissa suosin vielä kesäistä turkoosia. Pienistä helmistä punottu sormus on löytö Iittalan lasikylästä ja toinen helmisormus puolestaan Indiskasta. Kaulakorun olen ostanut Firskarsin antiikkimarkkinoiden yhteydessä olevalta kirppikseltä pari kesää sitten. Etsin tätä samaa korumyyjää tänä kesänä mutta hän ei valitettavasti ollut paikalla. Pidän isoista ja näyttävistä kaulakoruista ja muistelen, että myyjän valikoimissa oli moniakin sellaisia. Ehkä hän ensi kesänä on taas paikalla.


Rannekoruista uusin suosikkini on tämä Vågan värillisistä kivistä koostuva koru. Ostin rannekorun Loviisasta pienestä vaateputiikista nimeltään Coco, joka on muuten ihan Vanille Homen naapurissa Aleksanterinkadulla. Koru on viime kesän löytöjä mutta Loviisan Wanhojen talojen tapahtumassa tein Cocosta muita kivoja löytöjä mutta palataan niihin myöhemmin.


Lähipäiville on tosin jo luvattu kylmenevää säätä ja sateitakin taitaa olla tulossa. Saattahan olla, että jo viikon kuluttua päivän asuni on melkoisen erilainen. Tulossa silti mielenkiintoinen ja mukava Design Week oli sää mikä tahansa. Ja tänään vielä paistaa aurinko ja mittarissakin +17C joten kesäistä on.....

4 kommenttia:

 1. Suomessa on siis paljon lämpimämmät kelit kuin täällä Keski-Euroopassa, jossa on viileää ja sateista.

  Olen aika monena vuonna hypännyt suoraan kesävaatetukseta talveen, kunnon välikaatevarustusta ei edes oikein ole, kun kausi on jäänyt niin lyhyeksi.
  Sukkia ja kunnon takkeja välttelen viimeisen asti kesän jälkeenkin ja yht'äkkiä ollaankin jo talvisaappaissa ja pomppa päällä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luinkin blogistasi, että Pariisissa on satanut.

   Nyt jo tiistai eikä ilma yhtään kylmennyt ja sateista ei tietoakaan.

   Olen huomannut ihan saman, että ne välikausivaatteet ikäänkuin jäävät "välistä pois" ja sitten kai seuraavaksi kaivetaan talvivaatteet esille.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos....olen vähän harakka näiden korujen suhteen ;)

   Poista