huhtikuuta 01, 2013

Huhtikuun ajatuksia

Viimeinen pääsiäispäivä alkanut leppeissä merkeissä kahvin ja Hesarin kera. Aamulla tehtiin pitkä lenkki Minsun kanssa lähimetsässä lintujen valtaisan konsertin säestyksellä. Harakkapariskunta on aloittanut jo pesän rakennuspuuhat lähikoivuun eli Neiti Kevät on selkeästi saapumassa kaupunkiin lumikasoista huolimatta.

Pääsiäiseen on mahtunut hyvää ruokaa ja juomaa sekä yhdessäolo perheen ja ystävien kanssa kiireettömästi.Bloggailun aloitin täällä Marjon matkassa -blogissani kolme kuukautta sitten ja tähän mennessä katselukertoja on ollut reilut 3900! Kiitos teille kaikille ja tästä on hyvä jatkaa yhdessä eteenpäin :)

Nyt suuntaan Rajasaareen ulkoilemaan ja toivottelen kaikille hyvää viimeistä lomapäivää. Varokaa ettei teitä aprillata pahemman kerran ettette joudun syömään silliä ja juomaan kuravettä päälle.
Hymyä päiväänne!
6 kommenttia:

 1. Ihania herkkuja!

  Täällä maalla Hesari ei ollut tullutkaan, kun kävin Tarmon kanssa postilaatikolla. Täytyy siis ottaa muuta lukemista, kun menee saunalle päivää paistattelemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos....koko pääsiäinen on mennyt melkoisessa mässäilyssä eli onneksi kohta alkaa arki ja kevyempi linja. Tarmolle rapsuja :)

   Poista
 2. Ei Hesariilmesty su eikä ma, Marjo varmaan luki vielä sitä lauantaina ilmestynyttä Hesaria. Kiitos taas Marjolle pääsiäisen päivityksistä ja kauniista kuvista :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, vanhaa Hesaria luin tai itse asiassa kyllä Kuukausiliitettäkin :) Aurinkoista viimeistä pääsiäispäivää.

   Poista
 3. Voi Marjo, niin ihania kuvia ja paikkoja taas...Blogisi pelastuksena loman jälkeisen työviikon vetämättömään olotilaan :) Ihanaa huhtikuuta!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leenuska :)Itselläni oli tänään myös vähän käynnistymisvaikeuksia loman jälkeen. Toivotaan, että kahden viikon kuluttua lämpenee kuten lupailtiin ja kevät edistyy! Tsemppiä viikkoosi.

   Poista