huhtikuuta 07, 2013

Onnea Minna

Eilen oli kenkäsuunnittelija Minna Parikan syntymäpäivä joten onnea vielä kerran tätäkin kautta ihanaiselle Minnalla - 33 vuotta on hyvä ikä naiselle!

Olen seurannut Minnan vuonna 2005 alkanutta uraa íhaillen hänen lahjakkuuttaan ja omintakeista tyyliään. Ei voi muuta kuin nostaa hattua nuorelle naiselle, joka 25 vuotiaana palattuaan takaisin Suomeen opiskelujen jälkeen Englannissa alkoi määrätietoisesti rakentamaan omaa Minna Parikka brändiään. Rohkeutta, päättäväisyyttä ja ääretöntä taitavuutta tuottaa ihanaisia kenkiä meille naisille.
Minnan tuotteliaisuus ei keskity vain kenkiin vain hänellä on myös hurmaavia laukkuja ja käsineitä.

Olen valinnut tähän bloggaukseen Minnan mallistosta sellaisia kenkiä, joita olen kuolannut vuosien varrella ja tänäkin keväänä uudesta 2013 mallistosta. Kaikki postauksen kuvat on lainattu Minna Parikan nettisivuilta. Dahlia sandaalit ja nimenomaan tämä vihreä vaihtoehto. IIIK! Kävin Pop Up Storessa Kluuvissa useampaan otteeseen sovittamassa....


Kicki nilkkuri koostuu hauskoista mokkasuikaleista ruseteilla ja värejä tämä ihanainen turkoosi sekä syklaaminpunainen. Molemmat värit minulle mieluisia!


Pinkeistä Siouxsie kengistä sydämillä haaveilin myös pitkään! Myös Siouxsin pikkusisko Morticia viehätti silmääni.


Melt avokkaissa on jotain sarjakuvamaisuutta ja näistä kengistä minulle tulee aina mieleen Jessica Rabbit leffassa Who framed Roger Rabbit :)

Viime syksynä Taiteiden yössä oli "Boutique- Where art meets fashion" -tapahtuma Amos Andersonin taidemuseossa, jossa Minna ja taiteilija Jani Leinonen oli toteuttaneet yhdessä nämä ihastuttavat pupunkorva kengät, jotka nähtiin myös Lady Gagan jaloissa Suomessa. Tekijät ovat yhdessä hyvin kiteyttäneet näistä kengistä 

"They are art and we can not control what do you do with them, frame them or wear them!".


Ihanaiset olivat ja tuijotin niitä aivan lumoutuneena viime elokuussa!

Spiderwoman kengässä on myös sitä hauskaa leikkisyyttä, josta pidän Minnan kengissä. Elämä ei ole niin vakavaa ja joskus voi hullutella pienillä, hauskoilla jutuilla. Kuvan kenkä on hopeamusta versio mutta vielä vakuuttavampi on koko musta Spiderwoman!


Shocking Heel sähkösininen-musta yhdistelmänä nilkkaremmeillä on ihan superHOT!
Syksyn 2011 malliston lanseerausvideo "Women are dangerous animals" oli mahtavasta toteutettu. 
Yritin linkittää sitä tänne blogiin siinä onnistumatta mutta katsokaa Youtubesta - svengaava!

Kevään 2013 mallistosta kuolaan näitä Jezebel Fluo Coral kenkiä....mahtavasti yhdistetty erilaisia materiaaleja ja värejä taas kerran!

Ihania kevätvärejä ja materiaaleja Roseum Multicolourissa.

Tai Roseum Anaconda Wood-blue vähän korkeammalla korolla.


Tai ihanat Aurora Oranget - ensin vierastin tätä mallia mutta sovitettuani aivan mahtavat jalassa.


Punaiset Minnus nilkkurit - AAAAH!!!!!

Eli paljon on kenkiä Minnan mallistossa, joista vielä haaveilen ja säästän pennosia niiden hankkimiseen. Omissa kenkäkokoelmissa ja siliteltävinä nämä kaninkorvalliset Pfeiffer Leopard Ponyskin korkkarit <3


Vielä kerran O N N E A  Minna ja uutta mallistoasi odotellen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti