huhtikuuta 06, 2013

Kevään merkkejä

Ilmassa on selkeitä kevään merkkejä aamupakkasista ja lumesta huolimatta. Keittiöni ikkunan välistä on tavattu jo kärpänen surisemassa ja rahapuuni on alkanut tehdä uusia, pieniä lehtiä kurottelemaan aurinkoa kohti. Valon lisääntymisellä on ihmeellinen voima. Kesäajassahan tässä jo elellään :)


Huomasin tänään aamulenkillä, että läheiseen alikulkutunneliin ovat ilmestyneet ensimmäiset graffitit puhtaalle betonipinnalle eli nuoret taiteilijat ovat käyttäneet valoisat iltatunniksi hyödykseen :) Nämä maalarit eivät olleet kyllä kovin luovia yksilöitä sillä pelkkiä tageja oli ilmestynyt keltaisella spraymaalilla harmaalle pinnalle. Puhdistajasedät tulevat taas kohta eli ikuinen kissa-hiirileikki näiden kahden ryhmittymän välillä jatkuu vuodesta toiseen.

Valon lisääntyminen on saanut ihmiset jo osittan luopumaan talviväreistä pukeutumisessa ja siirtymään värikkäämpiin takkeihin ja asusteisiin. Katukuvassa on näkynyt keveitä pikkutoppiksia melko paljon. Ostin omani Kappahlista ja päädyin vaaleanpunaiseen pitkällisen harkinnan jälkeen.


Kappahlin Hampton Republic mallistossa on muitakin kivoja vaatteita.


Olin katsellut myös Lindexillä ihanaa vihreää Holly & Whyte toppista mutta tämä vaaleanpunainen vei kuitenkin voiton! Muuten Holly & Whyten mallistoon oli tullut aika herkullisia, viirullisia jakkuja ja hameita joten täytyy tehdä uusi shoppailureissu niiden sovittamiseen.

Ensimmäiset kevät/kesäkengät on myös hankittu jo!


Country Whitessa oli pääsiäisviikolla tarjous Sandwichin ja Lexingtonin vaatteiden ja kenkien osalta eli hain sitten pois nämä ihailemani monivärisandaalit -10% alennushinnalla. Koirani Minnie antoi näille myös hyväksyntänsä :)

Tein Zaraan viikolla myös pikaisen pyrähdyksen mutta ihmisiä oli aivan liikaa jonottamassa Aleksin liikkeen sovituskoppeihin joten kiireinen businessnainen nappasi vain mukaansa tämän valloittavan atsteekkihenkisen kaulakorun.


Kaivoin myös esille viime syksynä Lindexin alerekistä mukaan tarttuneen syklaaminpunaisen pikkujakun, jonka kanssa koru sopisi kivasta. Taitaa olla liian kylmä vielä tähän jakkuun joten taidan turvautua turkoosiin Think Positiven puuvillapooloon tänään.


Olen lopen kyllästynyt kulkemaan pipo päässä joten pikavisiitti Monkissa sai minut nappaamaan tämän mustan, huopalippiksen bling-bling kivillä!


En voinut vastustaa myöskään moniväritulppaaneja joten pari punttia lähti mukaan K-Kaupasta kauppareissun yhteydessä.

Paljon kevään merkkejä siis jo ilmassa. Aurinkoista lauantaita ja varokaa heikkoja jäitä!

3 kommenttia:

 1. Onpa väri-iloa!

  Oma keltainen kevättakkini odottaa vielä lämpimämpiä päiviä.

  Aurinkoista päivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos....mun keltainen poplari vielä myös naftaaliinissa eli vähän turhan kylmä sille vielä tai tulee kevätflunssa!

   Poista
 2. hieno koru!!!!!ottaisin itsekin!

  VastaaPoista