huhtikuuta 08, 2013

Poop

Nyt on ihan pakko avautua asiasta, joka ärsyttää ja kiukuttaa minua näin keväisin ihan älyttömästi!


Eilen illalla käytyämme viimeisellä iltalenkillä lumisateen kuorruttamilla kadulla russeliriiviöni Minsun kanssa olin iskenyt kenkäni, johonkin haisevaan ja ruskeaan. Ja sitä itseäähän se oli!

En toki huomannut asiaa vielä ulkona kun painelin pipo silmillä lumen sokaisemana eteenpäin kävelytiellä. En edes vielä rappukäytävässäkään kunnes kotona ällöttävä haju paljasti tapahtuneen onnettomuuden. Vaelluskengän pohjaurat täynnä koirankakkaa ja kynnysmatolla jo oltiin! KÄÄK.....


Sitten sitä putsattiin kenkiä ja pestiin kynnysmattoa ja kaikki vain sen takia ettei joku huolimaton koiranulkoiluttaja ollut viitsinyt kerätä koiruutensa jätöksiä pikkuiseen mustaan muovipussiin.


Aamulenkkimme varrella olevista kasoista päätellen, jollain on varmasti norsu lemmikkinä :) mut siitäkään huolimatta hän ei voi jättää jätöksi tielle tai tienposkeen. Koirankakkapusseja löytyy marketeista joka lähtöön eli niitä kalliimpia, käsiinhajoavia, vihreitä Hauska-pusseja :) sekä Pirkka-merkkisiä halvempia mustia versioita. Jos ei halua ostaa pusseja niin varmasti kotiin tulee noita hedelmien mukana tulevia muovipusseja tai muita pusseja leivistä tai sämpylöistä eli sellaisia taskuun lenkille mennessä - jookos?


Kiltit koiranomistajat kerätkää pliis koirienne jätökset niin meitä kaikkia ei leimata huolimattomiksi poop-kasojen levittäjiksi kävelyteillä ja kaduilla!


Ei mulla muuta tällä kertaa joten hauskaa maanantaista kevätiltaa kaikille :)8 kommenttia:

 1. Eräs tuttu uudehko koiranomistaja oli avautunut yhteiselle tutullemme, että hän näppärästi peittelee lumella koiransa jätökset, "ei niitä aina tarvitse korjata...". Aagh!

  Siinä saavat muut viattomat koiranomistaja ja koiraparat tuta kun kaikki eivät hoida velvollisuuksiaan. Vikahan ei ole koiran, vaan hölmön omistajan. Ugh, olen puhunut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhempieni talon lähellä on joku jättänyt puihin kiinni todella pelottavia lappuja liittyen juuri koiranläjiin. Niissä uhkaillaan, että "jos ette korjaa saatte vielä karvaasti maksaa siitä". Hui....heti tulee mieleen joku myrkyn levittäjä joten pliis korjatkaa siis ettei tuollainen ihminen tee mitään peruuttamatonta.

   Poista
 2. Täällä maallahan ei kakkoja korjata ja niitä on välillä keskellä kävelytietä sekä alikulkutunnelissa. Otan lenkille pikkulapion mukaan ja heittelen ojaan muidenkin koirien jätöksiä.
  Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leena, kiva kun korjaat ja näytät edes esimerkkiä.

   Poista
 3. Ei hätää....kyllä toi lumi sulaa pois ja tämä kuva metsästä :)

  VastaaPoista
 4. toi koiran kikkareiden jättäminen on niin ärsyttävää . täällä kiinalaiset jättävät joskus jopa hissiin niitä ja taloyhtiön nurmikolla riittää - samoin kuin Espoossakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mitä - HISSIIN!!! Ihan käsittämätöntä huolimattomuutta!

   Poista