huhtikuuta 20, 2013

Unelmia ja toimistohommia

Kulunut viikko on ollut kaupallinen myyntimenestys työssäni eli moni iso asia on loksahtanut paikoilleen toimistolla pitkällisen puurtamisen jälkeen. Nyt kannattaa olla aidosti ylpeä itsestään ja siitä, että rohkeasti uskoi melko mahdottomiinkin hankkeisiin. Periksiantamattomuudesta ja sitkeydestä voin taas syyttää vain vanhempiani eli KIITOS äiti ja isä, että olen tällainen mottonani "periksi ei anneta vaan harmaan kiven läpi mennään" :)Kevät saa aina miettimään asunnonvaihtoa ja unelmoimaan uudesta kodista. Puntaroimaan mielessään millaisessa talossa tai asunnossa haluaisi seuraavaksi asua? Miten uuden kotinsa sisustaisi? Minkälaisessa ympäristössä tuntisi olonsa kotoisaksi? Mitkä asiat haluaisi ottaa mukaan tai mistä mahdollisesti luopua?Keväällä tulee myös vastustamaton halua vaihtaa kotona tavaroiden paikkoja ja tehdä uudenlaisia asetelmia. Kaivaa kaappien kätköistä esille tavaroita, jotka ovat vähän aikaa olleet poissa silmistä ja mielestä. Esineisiin liittyy muuten minulla aina muistoja kun norsunmuistinen ihminen olen mieleltäni. Saatan jopa muistaa minkälainen ilma oli sinä päivä kun jonkun tavaran hankin itselleni tai sain sen lahjaksi. 


Tai kevät voi aiheuttaa sen, että järjestää kirjahyllyn kirjat uudella tavalla.
Huomasin muuten taas kerran omistavani ihan älyttömän paljon kirjoja ja nimenomaan sisustuskirjoja sekä -lehtiä. Taitaa olla näitä ammatin ja harrastuksen varjopuolia, että niitä kertyy nurkkiin :) Rakastan selata sisustuskirjoja ja kerätä ideoita sekä ajatuksia. Sisustuslehtien suhteen olen ottanut tiukan linjan eli kirpparille myyntiin tai roskiin kun eivät enää mahdu hyllyihin. Ainoastaan tietyt Antiikki Gloriat olen säilyttänyt jos niissä on ollut jotain äärimmäisen mielenkiintoista luettavaa.


 

Ehkä sitä uutta asuntoa/taloa varten kipaisen tänään ärrän kautta jättämään sinne lottokupongin ja odottelen mahdollista tulevaa lottovoittoa.

Aurinkoista lauantaita päivää - unelmoiden ja ulkoillen!4 kommenttia:

 1. Unelmia on aina hyvä olla, niin pieniä kuin isojakin...

  Lehdet ovat heikkouteni, niitä on kotona ihan liikaa, vaikka koetan raivata ja viedä niitä kirjaston kierrätyshyllyyn.

  VastaaPoista
 2. olen yrittänyt saada blogiasi "näitä blogeja seuraan" listalleni...en nyt muista , enkä onnistu siinä...mutta luen kuitenkin...Hyvää sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Upsista....eikön blogini halua tulla sinun listalle :) No, kiva kuitenkin, että luet - hauskaa sunnuntaita sinne Malesiaakin!

   Poista