huhtikuuta 16, 2013

Oranssi tuntuu

Käykö teille koskaan siten, että saatte jostain nettifirmasta sähköpostiinne tarjouksen, jonka seurauksena surffailette yrityksen sivulle. Siinä sitä sitten kuluu vartti jos toinenkin eri valikoimien parissa ja yhtäkkiä huomaatte tarvitsevanne jotain tuikitarpeellista kun on "tuo alennuskin käytettävänä" :)

Pakko myöntää, että toissa viikolla minulle sattui juuri edellä kuvattu tapahtumasarja enkä siis todellakaan ollut ostamassa yhtään mitään. Loppujen lopuksi olin kuitenkin kohdassa "mene kassalle" ja KLIK ja tilaus lähti bittiavaruuteen, että hupsista vaan.

Olin jo ehtinyt unohtaa seikkailuni nettishoppailun syövereissä kun eilen yhtäkkiä tuli kännykkään píippaus "Pakettinne on noudettavissa henkilökorttia tai valtakirjaa vastaan"! Joten töistä kiireesti lähikaupan kautta noutamaan pakettia.


Ja paketista löytyivät todella ihanat ORANSSIT kesäsandaalit.


Rakastamani kiilakorot joustavasta materiaalista - hyvä, hyvä! Tuntuivat taivaalliselta jalassa sekä sukilla että paljain varpain.


Pohjissa/koroissa vielä tämän kevään trendikkään graafista valkomustaa. WAU!

Olin selkeästi tehnyt oikean klikkauksen netissä ja juuri lunastunut itselleni edullisesti muodikkaat sekä mukavat kenkäsandaalit! Ei siis mennyt se surffailu ihan hukkaan :)

Oranssi on muuten yksi lempiväreistäni ja väri, joka selkeästi antaa minulle energiaa, leikkimielisyyttä ja iloisuutta elämään. Oranssi on väri, joka hymyilee koko ajan iloisesti. 


Monissa kielissä orange merkitsee sekä väriä että appelsiinia. Pirkka klementiinit ovat muuten juuri nyt ihan älyttömän suuria sekä makeita ja melkein appelsiinin kokoisia. Klementiinit ovat ostoslistallani lähes päivittäin koska C-vitamiinia ei koskaan voi saada liikaa ja ne ovat lisäksi vielä ihanan oranssinvärisiä :)


Kaivelin vaatekaapin kätköistä esille jo keväisempiä vaatteita ja löysin tämän viime kevään Lontoon reissulta mukaan tarttuneen Marks & Spencerin pikkujakun. Kiinnitin jakkuun huomiota juuri sen pirteän värin takia.


Korulippaan kätköistä esille vielä Snön rannekoru oransseilla palloilla.


Oranssia ei tarvitse asussa olla paljon vain pieni yksityiskohta siellä täällä riittää. Vaikka oranssi huivi kaulassa riittää antamaan voimaa ja aurinkoa päivään. 


Istuin keittiön pöydän ääressä mutustellen klementiinejä oranssit, uudet kengät jalassani odottaen jo todella malttamattomana kesää.

 
Kokeilkaa itse miltä oranssi tuntuu!

4 kommenttia:

 1. Olin juuri toteamassa, että oranssia en pahemin käytä, kun katseeni osui osanssiin nahkarannekoruuni ja onpa myös laukussani oranssihtavaa korallinpunaista fuksian ja violetin lisäksi...

  Ylppäriasuni oli oranssi-valkoinen; oranssi paita, oranssit korkkarit, valkoinen hame ja jakku... tosi kasaria. Lookia korosti vielä permis ja sininen ripsväri...

  Keltainen taitaa olla kuitenkin voimavärini. Nytkin on keltainen hame päällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oranssin on minullakin vain yksi voimaväri....väri-ihmisenä niitä on nimittäin minulla monia: keltainen, vihreä.... :)
   Toi sininen ripsari :D tai olla muotia taas....

   Poista
 2. kannattai surffata! hienot kengät! minä olen ihastunut nyt PUNAISEEN väriin...sekä sisustuksessa, kengissä ja vaatteissa ja koruissa. ei tietenkään liikaa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei punainenkaan paha väri ole....itselläni kausia, jolloin tulee käytetty :)

   Poista