maaliskuuta 30, 2024

Anna's Home Collection - piipahdus Järvenpäässä

 

Lankalauantain kunniaksi päätin tänään vihdoin huristella Järvenpäähän pistäytymään Anna's Home Collection puodissa. Tapasin Annan jo joulukuussa kun hän järjesti Mäntsälän Nummisissa ihanalla maatilalla Anna's Joulumaa tapahtuman. Lumisten peltojen keskelle ihan oikealle maatilalle oli loihdittu hurmaava Joulumaa, josta löytyi todella ihanasti somistettu iso kauppatila täynnä jouluisia tavaroita. 

Lisäksi suuri plussa siitä, että pihapiirissä näki poneja, lampaita sekä uljaan Saaga shirehevosen, joka oli suurin koskaan näkemäni hevonen. Paikalle oli saapunut myös muutamana viikonloppuna Korvatunturilta itse Joulupukkikin. Toivon sydämestäni, että Anna järjestää Joulumaan taas ensi vuonna koska se oli upea tapahtuma virittäytyä joulutunnelmaan ja samalla hankkia myös joululahjoja. 




Kuva Jyrki Vähäniitty 

Anna's Home Collection puoti löytyi puolestaan Järvenpään keskustan Prisma-keskuksesta. Autolle löytyi hyvin tilaa kadunvarsi pysäköinnistä ja noustuani rappuset ylös ja astuttuani pyöröovesta sisälle olinkin jo puodin edessä. En huomannut ottaa kuvaa liikkeestä joten lainasin oheisen kuvan netistä. Liike ei ole suuren suuri mutta sijaitsee minusta todella hyvällä paikalla kun on kulmauksessa ja lähellä sisääntuloa. 

Puodin ulkopuolelle nostetulla pöydällä oli tänään "pääsiäinen -50%" tavaroita ja Marjon matkaan lähtikin siitä hauska, valkoinen punottu pupu. Laitan pupusta kuvaa Instagramin puolelle myöhemmin. 







Kuva lainattu Anna's Home Collectionin Facebook sivuilta koska olin niin tohkeissani kaupassa, että unohdin ottaa yleiskuvan. 

Anna's Home Collection liike on karkkimaisen ihana! Vaikka neliöitä ei ole ruhtinaallisesti kaikki tavarat ovat luontevasti löytäneet paikkansa tilassa eikä siellä tullut kertaakaan sellainen "haluan pois äkkiä etten vain pudota jotain" tunne. 

Tuotteet oli kauniisti aseteltu värien ja aihepiirien mukaan seiniä kiertäville hyllyille/tasoille/lokerikkoihin. Lisäksi kaupan keskiosassa oli pöytätaso tuotteiden esittelyä varten. Mitä pienempi liike sitä tärkeämpää on löytää selkeys, joka saa tilan tuntumaan paljon suuremmalta. 

Nostamalla osan tuotteista kaupan ulkopuolelle saa myös hyvin kiinnitettyä huomion liikkeeseen ja somistus toimii mainiona "sisäänheittäjänä"




Ihanaa vihreää lasia erilaisissa vaaseissa ja maljakoissa. Somistekukkia löytyi paljon erilaisia ja jopa pieni sitruunapuu, jossa keltaisia sitruunoita - söpö! Vaikka meillä on kotona aina tuoreita kukkia maljakossa sekä myös viherkasveja ruukuissa minulla on myös "ikisomistekukkia"

Olohuoneessa meillä on Karhulan 35 cm korkea narupurkki, johon tarvitaan todella pitkiä kukkia. Olen vuosia sitten ostanut siihen jostain sisustusliikkeestä valkoisia orkideoita ja tulppaaneita sekä hennon vaaleanvihreitä hortensioita isoksi kimpuksi. Moni on luullut "ikisomistekukkiani" ihan aidoiksi. Täytyy laittaa tuosta em. kimpusta kuva vaikka myös Instagramiin jossain vaiheessa. 

Kuvassa olevat hauskat juuttikankaiset ovistopparit on täytetty hiekalla ja niiden hinta on 9,90 €.








Anna's Home Collection puodista olisi löytynyt myös uutuuksina söpöjä vaaleanpunaisia harsokransseja kahta eri koko 22 cm (9,90 €) ja 33 cm (24,90 €). Isommat kukkakrassit 45 cm olivat 14,40 € kappale. Kransseja löytyy nettisivuilta vaaleanpunaisena ja valkoisena. 

Tuosta pulleasta turkoosinvihreästä pullosta/maljakosta minulle tuli mielleyhtymä viinintekopulloihin. Olen haaveillut, että joskus minulla on sellainen todella iso viinintekopullo olohuoneen sohvannurkkauksessa. 








Minua viehätti liikkeen koristekukissa valokuvassa oleva kauniisti roikkuva hennon persikkaisen/valkoisen värinen kukka, joka mitä todennäköisemmin on koiso-oksa 96 cm 5,90 €. 









Kevät tulee kohisten ja tästä ihanan värikkäästä Flamingo-tyynystä tuli jo ihan kesäinen fiilis. Tyynyn koko 45 x 45 cm ja sen materiaali on polyesteriä. Tyynynpäällinen on vahvaa vedenkestävää materiaalia, joka hylkii kosteutta ja vaihtuvia säitä eli erinomainen valinta joko parvekkeelle tai terassille. Hinta tyynylle 12,90 €. Tyyny löytyy myös pirteän keltaisena eli sitruunoilla somistettuna









Voi miten suloinen lasten pinkki tiipii 59,90 €! Ei hätää sillä näitä löytyy myös pojille sopivassa beigessä värissä. Jokainen meistä on lapsena leikkinyt erilaisia telttaleikkejä kotona. Muistan hyvin lapsuudesta kun piti virittää kahden kumolleen käännetyn ruokasalin tuolin päälle lakana tai joku muu iso kangas jotta voitiin leikkiä telttailua tai tiipiissä olemista. Olisin pikkutyttönä ottanut oikein mielelläni tämän pinkin tiipiin!








Hauska vaaleanpunainen "Pisan tornimainen" maljakko 24,90 €. Lapsille suloinen pehmo Swan vaikka unileluksi 19,90 €. 









Voi miten suloinen pehmo Giraffe XL, joka on peräti metrin korkuinen. Kiva lahja idea 49,90 €! Pikku pehmo Giraffet korissa 12,90 €.







Entäs sitten nämä suloiset figuuri Giraffet beigenä tai mustana - aivan ihania 16,90 €.








Vuoden 2024 Pantonen väri Beach Fuzz näkyy myös Anna's Home Collectionin vaaseissa. Kuvassa Vaasi Pietra 12,90 €.  Lasikulho Pink 6,90 € ja taustalla keraaminen vaasi Pink 19,90 €,


Etualalla uusia tuoksukynttilöitä Sea Breeze 4,90 € ja Silver Sage 4,90 €.

Anna's Home Collection kevätuutuuksissa on paljon kivoja ja hyödyllisiäkin juttuja. Tuotteita voi siis tilata nettikaupan kautta tai käydä katsomassa miltä Järvenpään Prisma-keskuksen liikkeessä näyttää. Keväällä useimpiin meistä iskee kodin uudistamisen tarve ja jonkinlainen pesänrakennusvietti herää valon määrän lisäännyttyä. 

Toisaalta keväällä on myös runsaasti erilaisia juhlia kun koululaiset päättävät koulujaan ja kirjoittavat ylioppilaiksi. Anna's Home Collection on nuorekasta joten täältä saattaa löytää myös lahjaideoita.

Mukavaa pääsiäisen jatkoa kaikille 🐔🐣🐥🐤🐔











4 kommenttia:

  1. Ihanan näköinen puoti 🤗 Itse arvostan juurikin tunnelmaa ja että esillepanoihin on satsattu aikaa ja vaivaa. Asiakasta helpottaa myös ajankohtaisten tuotteiden asettelu framille, hyvältä näyttää siis 👌

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ansku ♥ Minä arvostan myös tunnelmaa ja sitä, että kaupassa on myös mukava liikkua. Jätän väliin kaikki sellaiset kaupat, jossa tavaraa on aivan liian paljon ja kaupassa liikkuminen on "walking on thin ice" -meininkiä eli koskaan ei tiedä mitä tipahtaa kun liikut. Hyvä esillepano lisää myös myyntiä kun tavarat on aseteltu houkuttelevasti esille.

      Toki pidän myös "penkomiskaupoista" jotka pääsääntöisesti myyvät second hand ja kirppiskamaa eli siellä on sitä löytämisen riemua kun kaikkea on sekaisin ja sinä ikään kuin etsiä aarretta.

      Hyvää pääsiäistä Ansku 🐤

      Poista
  2. Kivan oloinen kauppa. Minä en viime jouluna ehtinyt käymään Annan joulumaassa, joten minäkin toivon kovasti, että se aukeaisi tänäkin vuonna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Rva Kepponen ♥ Toivotaan, että Anna's Joulumaa järjestetään taas tulevana jouluna koska minusta se oli todella mukana ja jouluinen tapahtuma, joka todella kivasti viritti joulutunnelmaan. Anna's Home Collection kauppa oli suloinen ja vaikka se oli pieni kaikki oli hyvin esillä.

      Poista