elokuuta 11, 2017

LOFT Espoo - uusi sisustuskonsepti Sinimäentiellä


Espoon Mankkaalla rouheassa teollisuuskiinteistössä vietettiin eilen LOFT Espoon kutsuvierasavajaisia, joissa sain olla kohottamassa kuohuvaa uudelle sisustuskonseptille. Saman katon alle osoitteeseen Sinimäentie 6 ovat muuttaneet Country White, monday TO sunday HOME ja GardenLiving Viherstudio. GardenLiving on aloittanut toimintansa tilassa jo toukokuussa mutta nyt ovat myös kaksi muuta ihanaa liikettä löydettävissä yhteisen ulko-oven takaa. Kaikilla liikeillä on omat liiketilat mutta yhteinen sisäänkäynti ja sisääntuloaula. Kaikkea kaunista ja ihanaa oli nähtävillä ja tänne täytyy ehdottomasti palata ajan kanssa rauhassa tutkimaan valikoimia. Tässä pieni kuvakooste eiliseltä illalta.

Country White

Country White tulee jatkossa palvelemaan asiakkaitaan sekä täällä LOFT Espoossa että Tuomarinkylän kartanoputiikissa. Oitbackan kartanopuoti tulee lopettamaan toimintansa ja sen osalta kannattaa tarkistaa aukioloajat netistä. Oitbackassa jatkuu muuten muuttomyynti ja paljon tuotteita on 30-50% alennuksella ja jotain saattaa joku löytää -70% alkuperäisestä hinnasta. 

LOFT Espoon tilassa on hurjasti luonnonvaloa ja avaruutta 300m² verran. Täällä ei siis tarvitse pelätä pudottavansa jotain ihastellessaan kaikkea kivaa kodin sisustukseen tai itselleen vaaterekeistä. Vaatteet oli hauskasti ripustettu vanhoista heinäseipäistä tehtyihin vaatetelineisiin. Kiva idea! 

Tarkemmin Country Whiten valikoiman löydät nettisivuilta ja mukaan oli tullut myös uusiakin tuotemerkkejä. Kannattaa piipahtaa katsastamassa ja ihailemassa vaikka niitä uusi tanskalaisia kynttilöitä, joiden nimen totaalisesti unohdin katsoa avajaistohinoissa. monday TO sunday HOME

Aiemmin Kivenlahdessa ollut valkoisen seesteisiä tuotteita myyvä liike on muuttanut myös LOFT Espooseen. monday TO sunday HOME liikettä pyörittää Päivi Lemström ja harmikseni en ole itse aiemmin koskaan piipahtanut tässä aivan ihanaa tavaraa myyvässä liikkeessä. Olen seurannut Päivin blogia ja monista muista blogikollegoiden postauksista lukenut liikkeen valikoimista. 

Ihania paperivalaisia, paljon erilaisia koreja, piensisustusta, hauskoja puupatsaita, tekstiileitä, ihan mielettömiä "peuranpäitä", rouhea puujakkara, keraamisia astioita, sisustustyynyjä, vaatteita ja kaikkea muutakin kivaa. Harmittaa kun minulla oli eilen rajallinen aika olla tilaisuudessa joten paljon jäi kutkuttelemaan ja hautumaan mietintämyssyyn. Ainahan meille mahtuisi vielä yksi peuranpää vai mitä tuumitte....niitähän on vasta kaksi... :)
GardenLiving Viherstudio

GardenLiving lupaa omilla nettisivuilla "Saamme ulko- ja sisätilat kukoistamaan" ja sen uskon katsoessani upeita viherkasveja ja kukkia LOFT Espoon tiloissa. Viherstudio on ideamyymälä, jossa voi ostaa laaja-alaisesti vihersuunnittelua yhden katon alta: pihansuunnittelua, pihapalveluita sekä viherkasveja. Liikkeessä voi myös käydä fiilistelemässä ja juomassa kupposen kahvia. 

Tuo mielenkiintoinen viherkasvi, jonka kukat näyttävät "roikkuvan nuupahtaneena" alaspäin alkoi heti kiinnostamaan minua. Kysyin sen nimenkin mutta arvatkaa vaan muistanko sen enää. Kukkien on todella tarkoitus olla juuri noin kuin kuvassa ja ne kasvavat vielä lisää pituutta siis alaspäin. Tännekin pitää päästä uudelleen ja pian!
LOFT ESPOO avaa ovet huomenna lauantaina virallisesti joten käykääpä kurkkimassa. Minä suuntaan kohta Flow-festivaaliin Suvilahteen fiilistelemään ainakin Reino Nordia ja Lana del Reyta sekä totta kai tapaamaan tuttuja ja viettämään mukavaa iltaan.

Have a nice Friday eve!

6 kommenttia:

 1. Country White on ihana liike. Siellä on noita upeita Marokkolaisia astioitakin.
  Ihanaa Flowta ja viikonloppua Marjo <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marokkolaiset astiat ovat uutta nyt Country Whitessa ja todella kauniita sekä laadukkaita olivat. Kuolasin myös todella upeita Svaneforsin tyynynpäällisiä petroolin, hennon karnevan ja luumun sävyissä. Peuran vaatteitakin olisi ollut kiva sovitella mutta toisella kerralla sitten. Tämä ilta meni avajaishulinoissa.
   Flow oli onnistunut ja Lana del Rey...
   Aurinkoa viikonloppuusi Outi ihanuus!

   Poista
 2. Kiva postaus ja kivoja kuvia. Nyt pitäisi varmasti lähteä Espooseen...!!!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu :) Tervetuloa meille Espooseen - täällä on kaikkea kivaa. Ja voit yhdistää siihen sitten vaikka Helsinki-kierroksen :)

   Poista
 3. Saman katon alle oli saatu paljon kaikkea kaunista. Ihaatuttava kombo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Touche! Pidin juuri siitä, että liikkeet olivat erilaisia mutta tukivat hyvin toisiaan eli menemällä yhteen paikkaan tavoittaa kolme liikettä samalla kertaa. Ja ne kukat....

   Poista