huhtikuuta 04, 2016

Maanantain kunniaksi kalanruoto kukkanen

Piipahdin ihan pikaisesti tänne blogin puolelle kertomaan, että viikko on käynnistynyt kaikin puolin tosi mukavissa merkeissä. Kivoja juttuja tapahtunut ja tapahtuu - niistä myöhemmin lisää! Kevät etenee kohisten ja tänään sain kalanruotoletin kukkasella tukkaani. Pakko laittaa tänne kuvia nyt heti kun olen ihan innoissani tästä vieläkin. Ensi yön unosten jälkeen tukka on taas ihan sekaisin joten uusintakuvia ei ole siis mahdollista ottaa :D


Laura Kamp32 kampaamosta teki hiuksiini tänään kalanruotoletin ja siihen vielä tuollaisen lettikukkasen. Aika taitavasti väkerretty kun itse en osaa edes tehdä tuota kalanruotolettiä. Tavallinen letti sujuu mutta en osaa ranskalaista, puolalaista tai hollantilaista lettiä vääntää. Oliskohan jossain lettien tekokursseja? Ainakin Youtube videoita löytyy pilvin pimein.


Tuskin ostamalla edes sitä Matti Airolan Isin ja tyttöjen lettikirjaa kykenisin tällaisiin tai ainakaan tekemään niitä omiin hiuksiini. Ankaralla harjoittelulla oppisin varmaan kirjan avulla lettimään jotain noista leteistä mutta juurikin peilin avulla niiden laittaminen omiin hiuksiin on hippasen hankalaa tai ainakin minusta. Sitä paitsi tukkani on superliukas!


Näissä keltaisen takin ulkokuvissa on käyty jo vähän siellä ja täällä joten ihan ei kutrit ole enää parhaassa iskussa. Kohta kallistan pään tyynyyn ja näen kukkaisunia. Katsotaan sitten aamusella mitä tästä ihanuudesta on jäljellä. Yritän nukkua siivosti. Kamp32 sivuilla lisää lettijuttuja! 

Hyvää yötä!
6 kommenttia:

 1. Olen kyllä vilpittömästi kade kaikille heille, jotka osaavat tuollaisia taituruuksia itse omaan tukkaansa laittaa. En saa niitä väkerrettyä edes toisille.

  Kalanruotoletti on kyllä oikeasti kaunis, ja siinä plussaa on, että ei haittaa, vaikka se hieman röyhöttyisi. Sopii stailiin edelleen :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kampaajantyö jos mikä on todellista kädentaitoa. Lisäksi kampaajan pitää tuntea/tietää/osata materiaalista = hiuksista monta eri juttuja pystyäkseen väkertämään näitä. Minulla kun hiukset ovat todella liukkaat oma kärsivällisyys ei vain riitä :)

   Kalanruoto on just sellainen "sopivan sotkuinen" :D

   Poista
 2. Mä kyllä väkertelen toisille vaikka millaisia lettejä, mutta itselleni teen vaan tavallisia ja ranskalaisia lettejä. Siis tuo kampaus on kyllä ihan älyttömän hieno <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau Outi! Sä olet näppärä käsistäsi kun osaat tehdä edes muille 😊 Täytyykin "varata aika" sulta lettikampauksee.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Voi sinua kiitos :) Menin muuten samalla kampauksella vielä seuraavana päivänä töihin joten melko paikallaan taisin nukkua :D

   Poista