huhtikuuta 01, 2016

Hyljebongausta Monikonpurosta...

Minulla on tänään selvät suunnitelmat työpäivän päätyttyä. Suuntaan kiireesti Kauppakeskus Sellon taakse Monikonpuron kohdalle bongailemaan hyljettä. Jos töitä ei olisi lähtisin heti sinne puron laidalle seisomaan koska tämän otuksen haluan nähdä livenä! Viime viikolta on lukuisia havaintoja tästä kesyntuntuisesta hylkeestä, joka on ottanut katsekontaktia muutamiin ohikulkijoihin. Varmaan hylje ei kauaa tule viihtymään pikku purossamme koska siellä ei ole syötäväksi silliä. Tosin taimenia puroon on istutettu joten jos hylje ei ole kovin kranttu murkinansa suhteen niin apetta kyllä riittää. Ja sitä kuravettäkin palan painikkeeksi runsain mitoin. Laitan teille sitten kuvia jos onnistun tämän veijarin bongailemaan! Lisää hylkeestä tästä.

Selasin tässä netin syövereitä ja nyt harmittaa, että viime keväältä on mennyt ihan ohi tällaiset superhyvät huhtikuun 1.päivän tarjoustuotteet ja ideat. Näille oli ollut kyllä käyttöä meidän taloudessa/elämässä vai mitä tuumitte? Aivan oivallisia keksintöjä!


Minnie varmaan oli pitänyt tällaisesta selfie-tikusta. Selfie-tikku aktivoituu kun koira haukkuu tai kissa naukuu. Todella kätevästi saisi kuvia leikin tiimellyksessä :)


Kenkähullulle ja melko notkean bodyn omaavalle (=bloggaajanne) voisi ostaa lahjaksi puolestaan kengät, jotka toimivat samalla selfie-tikkuna. Siihen vaan sitten puhelin kiinni ja smile :)
Ai, että tämä olisi kätevä käyttää ja nyt tuleville matkoille mukaan ottaa! 


Jos ranteessa keikkuisi Teslan Model W kello tulisi varmasti huomatuksi. Tämä kello oli täsmällisesti aina oikeassa ajassa olit sitten Japanissa, Timbuktussa tai Kaliforniassa :) Miehekäs malli mutta olisin kyllä itsekin ottanut riemusta kiljuen.


Ensi pääsiäisenä kasvatan kyllä rairuohon töissä....ja kollegan näppiksellä :D

Aprillia, aprillia!
Syö silliä ja juo kuravettä päälle.

Iloa päiväänne - elämää ei kannata ottaa niin vakavasti - ainakaan tänään!
Kaikki bloggauksen kuvat on lainattu netistä "April fools" haulla.

10 kommenttia:

 1. Moikka :) Ihana postaus!!! Aurinkoa päivääsi Marjo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Tuulanneli :) Kiva kun pidit ja kiitos. Iloa, eloa ja aurinkoa myös sinulle <3

   Poista
 2. HEHEHEHEH! Ihan paras postaus tänään. Hyvää aprillipäivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehhee Outi :) Kiva, että pidit. Mun kollega oli tänään poissa töistä ja lähetin hänelle aamulla ton näppiksen kuvan tekstillä "Arvaa kenen?" Ei mennyt kauaa kun soitti ... :D Hauskaa aprillipäivän jatkoa :)

   Poista
 3. Hihi ihan paras ja saattaapi olla, että uskoinkin jotain :) Kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkihan tässä on Tiia ihan aikuisten oikeesti totta :D Kivaa viikonloppua ja aurinkoa <3

   Poista
 4. Voi mainio! Olipa kiva postaus! Nuo selfiekengät voisivat saada tämänkin tädin pysymään notkeana :D
  Aurinkoista viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuula :) Laitetaanko yhteistilaukseen selfie-kengät koko meidän nelkytplusköörille :D
   Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua <3

   Poista
 5. Kyllä nämä kaikki naurattavat vielä näin pari päivää H-hetken jälkeenkin :)!! Selfiepopoissa voisi olla ehkä menestymisenkin paikka...;)?

  Ihana postaus Marjo <3!!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Rouva Sana :) Aprillipäivä on minusta yksi vuoden hauskimmista päivistä kun silloin voi niinkun luvan kanssa hullutella. Itselläni on ketunhäntä aina kainalossa - koska elämä ei saa olla liian vakaa - mutta aprillipäivänä voin antaa sen ketunhännän heilua ihan valtoimenaan.

  Selfie-keppi on kuule tämän jälkeen niin "so last season" :D Kaikille vaan selfie-kengät ja räps räps. Samalla saa myös hyvää hyötyliikuntaa kun nostelee kinttujaan ja zoomailee oikeita kuvakulmia. Ihan superkeksintö, sanon minä.

  Mukavaa sunnuntai Rouva Sanalle <3

  VastaaPoista