lokakuuta 01, 2015

Värikästä lokakuuta

Se on sitten lokakuun ensimmäinen ja selkeästi lämpimästä ilmasta huolimatta syksyn merkkejä ilmassa. Föhn-tuuli on puhallellut tässä viime päivinä niin mukavasti, että lämpömittarissa kuitenkin ihan kivoja lukemia. Edelleenkään en ole täysin luopunut kesäisten vaatteiden käytöstä mutta töissä on ollut sen verran viileää ilmastoinnin takia, että olen käyttänyt jo neuletakkia muutamina päivinä.

Tein pikapyrähdyksen Sellossa ennen työmatkaani Ruotsiin kun vaatekaapissa mikään ei puhutellut minua kesän jäljiltä. Pidin kaupoissa esillä olevista syksyn 2015 trendiväreistä ja varsinkin sinapinkeltaisesta ja konjakinruskeasta, jota näkyi vähän kaikkialla. Myös sähkösininen puhutteli minua ja muistin pari vuotta sitten ostaneeni sen värisen käsilaukun Riikan reissulta.

Tämä Indiskan sinapinkeltaisilla ja ruskeilla kukilla varustettu tunika jäi vielä toistaiseksi "must to have" listalle. Indiskaan oli muuten tullut monia itseäni kiinnostavia vaatteita. Ajattelin tehdä sinne vielä toisen sovitusretken tässä lähipäivinä.


Tämä siniruskeilla varustettu tunika puolestaan tarttui mukaan Indiskasta ja uskokaa tai älkää ostin siihen myös trumpettimalliset polvesta alaspäin levenevät housut ruosteenvärisinä. Lainaan tähän kuvan Indiskan omilta sivuilta. Nämä ovat niin 70-lukuiset ja vaikka vielä keväällä vannoin ettei minun jalassani nähdä tällaisia nyt on jo nähty kaksi kertaa! Never say never -sanonta piti taas paikkaansa.

Kuva lainattu Indiskan nettisivuilta.

Ruosteenruskea villatakki oli löytö Lindexin alerekistä. Sisältää vähän villaa mutta olen jostain kumman syystä pystynyt pitämään sitä vasten täysin paljaita käsivarsia vaikka aiemmin olen ollut allerginen villalle ja saanut siitä aivan armottoman kutina. Olenko päässyt siis villa-allergiasta? Musta pikkumekko on KappAhilsta ja siinä on helmassa villatakin väriset raidat. 


Lindexin sukkahousuissa hyvä väri ja ostin muutaman parin kun koiruuden kanssa näitä menee aina rikki. Myös hyviä petroolinsävyisiä sukkahousuja löytyi samasta liikkeestä. Kengät Marco Polon.

Tämän pöllörintaneulan ostin muistaakseni Tallinnasta viime vuonna. Pöllökorut ovat lemppareitani ja tämän pöllön silmät ovat oikein säihkyvät.  


Olen asustanut terrakottaa villatakkia ja asujani myös käyttämällä väriin sopivaa kelloa ja koruja. Kello on jostain etelänreissulta joskus mukaan tarttunut aidolla puulla varustettu malli. Rannekoru on meripihkaa ja ostettu Riikasta varmana jo kymmenen vuotta sitten. Rannekorun lukko on myös kaunis ja pidän tästä korusta paljon. Tuo mieleen hauskoja muistoja...


Indiskan siniruskean kukallisen tunikan kanssa olen käyttänyt sinistä huivia. Rannekoru on myös löytö Riikasta muutamien vuosien takaa. Samalta reissulta lähti Marjon matkaan myös se sähkönsininen käsilaukku.


Zarron design kirppikseltä ostin Acnen mustat nilkkurit - lähes käyttämättömät ja ihanat jalassa. Niitä en kuitenkaan vedä vielä jalkaani pitkään aikaan. Hankintalistalla on nyt herraintyyliset matalat kengät joten vihjeitä otetaan vastaan jos joku näkee jossain hyviä malleja. Jotain tällaista olen hakemassa....väri voi olisi mielellään musta ehkä tummaruskeakin myös käy...

Kuva lainattu Bazaarin nettisivuilta.

Oletteko te ostaneet mitään uutta syksyistä tai tehneet kivoja löytöjä?

10 kommenttia:

  1. Hei vaan! Tulin moikkailemaan, kun samassa nelkytplussalaisia ollaan:)
    tuo sinapinruskea villatakki on ihana. Tuo väri on sellainen muodissa, että aina se tulee ja menee ja aina aluksi olen, että hyi, mutta sitten huomaan jo ihastuvani siihen uudelleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi moi sinullekin :) Kiva kun tulit moikkaamaan ja toivottavasti tavataan jossain yhteydessä. Kävin myös sinun blogissasi vähän kurkkimassa. Kivoja juttuja. Eikö olekin jännä juttu, että johonkin väriin ei vain kyllästy :) Syksyyn kuuluvat värit ja minähän rakastan värejä.

      Poista
  2. Sinulle kyllä näyttää sopivan värit. Ruskean ja sinapin väreissä ihosi oikein hehkuu.
    Herrainkeniiä näin hyvät valikoimat Ison omenan Aleksi 13:sta.
    Mukavaa lokakuun alkua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos :) valaistusolosuhteet kuvissa kyllä vaikuttavat myös.
      Kiitos Aleksi 13 vinkkauksesta - käyn tarkistamassa löytyisikö sieltä etsimiäni kenkiä.
      Mukavaa lokakuuta sinnekin - kyllä vielä aurinkoista syksyä riittää.

      Poista
  3. Ihana pöllökoru. Värikästä on...En kauheesti osaa käyttää värejä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvasin Sari sinun pöllöfanina huomaavan tämän korun :) Olisi sopinut sinullekin.
      Itse kyllä rakastan värejä ja käytänkin niitä mielelläni.

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Kiitos Sari :) kävin vähän kurkkimassa sinun blogissa ja kivoja juttuja.

      Poista
  5. Nyt on sellaisia värejä, etteivät sovi vaaleisiin hiuksiini ja ihon sävyyn, mutta sinun väreihisi ne sopivat loistavasti! Sähkönsininen kirjekuorilaukku tosin minultakin löytyy. Sekin on ollut aika vähällä käytöllä, kun kamera kulkee miltei aina mukana ja siihen laukku on liian pieni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kaivoin muuten tekemäsi bloggauksen liittyen syksyn 2015 väreihin esille ja sieltähän nämä löytyivät. Ehkä nämä värisävyt sopivat todella paremmin tummahiuksiselle ja minun ihonväriini.
      Sininen kirjekuorilaukku kuulostaa hyvältä. Minulla on myös sähkösinisiä kenkiä ainakin kahdet parit....kenkähullu :D Kirjekuorilaukun ongelma on nykyään nuo puhelimet ja niiden vaalima tila... Pärjään itse myös huonosti pienen laukun kanssa.

      Poista