huhtikuuta 16, 2015

Tornin pihan uusi asukas

Muukalaiskatu on Living Day Span osalta nyt historiaa sillä viime viikolla Spa muutti ihan ydinkeskustaan Yrjönkadulle. Aiemminhan kauneushoitola toimi Eiran ihanassa "silitysrautatalossa" mutta edelleen ollaan vanhassa ja ihanassa art deco miljöössä. Yrjönkatu 28 on arkkitehtien Georg Wasastjerna ja K.V.Polòn suunnittelema talo jo vuonna 1903. Viereinen Hotelli Tornin rakennus nousi viereiselle tontilla vasta vuonna 1931. Upea uusi paikka hoitolalle on löytynyt!Living Day Spa toimii rakennuksessa useissa eri tasoissa. Keskikerroksesta sisään astuttaessa oli muistaakseni meikkaushuone ja yksi hoitohuone oikealla. Loput hoitohuoneet ovatkin sitten toisessa kerroksessa. Loungetilat ovat muutaman askelman sisääntulosta vielä alempana ja ikkunallisessa kellaritasossa on höyrysaunat mukavine istuskeluryhmineen. Täällä olisi aivan ihana istuskella rentouttavan hoidon jälkeen nauttimassa vaikka kupillinen teetä ja hedelmäjuomaa. Tilat on sisustettu tyylikkään rauhallisesti ja rakennus on yllättävän hiljainen vaikka ihan ytimessä ollaan. Sellaisia ne vanhan ajan kunnolla rakennetut talot kyllä tuppaavat olemaan.Living Day Span tuotesarjoina ihanat Comfort Zone ja Jurlique. Italialaiseen Comfort Zoneen olen erittäin ihastunut ja toivottavasti myös Living Day Span valikoimassa on Tranquillity Treatment hoito, joka on ihan taivaallinen. Toinen ihanuus on Comfort Zonen Tibetan Sound Massage, jossa käytetään niitä soivia kulhoja. Siitä olenkin jo kerran tehnyt blogiin postauksen ja myös tämä hoito vaivuttaa ihanaan nirvanaan ja saa unohtamaan sekä ajan että paikan totaalisesti. En löytänyt nyt kumpaakaan em. Living Day Span hoidosta, mutta nettisivut saattavat myös olla puutteelliset muuton takia. 

Myös Jurliquen hoidot ovat minulle hieman tuntemattomia vielä, joten varmaan niitäkin pitää kokeilla. Jurliquen tuotteita hehkutellaan blogeissa ja lehdistössä juuri luonnollisuutensa takia. Jurliquen tuotteet ovat olleet markkinoilla pitkään ja ne valmistetaan biodynaamisista raaka-aineista Jurliquen omalla maatilalla Australiassa. Mielenkiintoista!


Living Day Span eri hoitohuoneilla on hauskat nimet. Koska itse kävin vanhanajan jalkahoidossa istuin Charleston nimisen oven takana. Parihoitoja tehdään puolestaan ylellisen näyttävässä New Havenissa, jossa on runsaasti tilaa sekä hoidettaville ja hoitajille liikkua. Ihana lisä huoneelle oli myös sisustustakka yhdellä seinällä. Myös Maui, Hampton, Lexington ja Beaufort nimiset hoitohuoneet löytyvät hoitolasta. Sisustus tulee hyvin huoneiden ilmettä. Ihan kaikki huoneet eivät olleet vierailuni aikana vielä täysin valmiita mm. uusi höyryominaisuuksilla varustettu italialainen spa-peti ei ollut vielä saapunut Yrjönkadulle. Sitäkin voisi olla kiva kokeilla joskus.Living Day Spa ottaa vastaan myös ryhmiä 2-8 henkilöä ja ryhmälle voidaan räätälöidä yksilöity paketti sisältäen erilaisia hoitoja, meikkausopastusta tai ihonhoitovinkkejä. Living Day Span tytöt olivat minun hoitoni jälkeen lähdössä juuri johonkin ryhmätilaisuuteen talon ulkopuolella opastamaan ihonhoidossa.

Oikein paljon onnea ja menestystä Sadulle sekä muille tytöille uusissa upeissa tiloissa.
Itse jään tuumailemaan minkä hoidon mahdan varata seuraavaksi. Pedikyyrin jälkeen jalat ovat nyt kunnossa ja varpaankynsissä iloinen kirkkaanpunainen lakkaus. Kiitos ♥♥♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti