kesäkuuta 07, 2014

Iloinen Tiger

Pistäytyminen Tiger myymälään saa minut aina hyvälle tuulelle. Muistan ensikosketukseni "Tiikeriin" jo vuosien takaa kun olin työmatkalla Kööpenhaminassa ja aikaa shoppailuun oli todella vähän. Säntäilin kaduilla kaupasta toiseen kuin pieni pelästynyt kani ja aivan puolivahingossa eksyin Tiger nimiseen liikkeeseen. Mietin ensin, että "Tällainenko on tanskalainen Tiimari?" kunnes huomasin miten erilaisia liikkeet ja niiden valikoimat itse asiassa olivatkaan. Muistan ostaneeni Tiikeristä ainakin hauskoja servietteja johonkin tuleviin juhliin.

No, nyt Tiimaria ei enää ole olemassakaan mutta Tiger liikkeitä on noussut Suomeen jo parikymmentä. Kovin ketju on vielä pääkaupunkiseutu keskeinen mutta vähitellen varmaan laajentuu sitten syvemmällekin Suomeen. Tällä hetkellä pohjoisin liike taitaa olla Kuopiossa.

Piipahdin eilen nopeasti Kauppakeskus Kaaressa ja napsin vähän hauskoja kuvia kivoista tuotteista, jotka puhuttelivat minua.


Muistikirjan kannessa tärkeä kehotus! Aikuistuminen ei todellakaan tarkoita turhaa nipottamista.
"Kasva isoksi, älä aikuiseksi!" taisi olla jonkun hampurilaisfirman slogan myös pari vuotta sitten. Muistakaa pitää sitä ketunhäntää aina kainalossa niin elämässä selviää huomattavasti helpommin niistä vaikeistakin päivistä. Olisin voinut antaa tämän, jollekin juuri koulunsa päättäneelle nuorelle ohjenuoraksi tuleviin vuosiin.

Rakastan näitä pieni puisia hahmoja, jotka pohjasta painamalla saa liikuttamaan itseään hassusti. Tällä lelulla on varmaan joku nimikin mutta itse en sitä kyllä tiedä? Jos joku teistä tietää valaiskoon tietämätöntä. Nuo eskimotytöt - ja varsinkin tuo sininen - heiluivat tosi rytmikkäästi.Entäs sitten nämä paperikuutiot? Ajattelin käyttää näitä paikkakortteina seuraavissa illanistujaisissa. Joku saa sitten olla pingviini paikalla :) Lähtivät siis Marjon matkaan.


Jos Maisa Hiiri on tuttu niin tässä sitten melkein kuin Maisa punainen huivi päässä. Joku tulee saamaan tällaisen lahjaksi "no names" vielä tässä vaiheessa.... :)


Jos muistatte parin kuukauden takaa tukankasvatus projektini Grassmanille niin niitäkin näytti olevan vielä muutamia hyllyssä.

Jos minulla olisi tulossa naamiaiset tässä lähiaikoina olisi tälle kokovartalopuvulle kenties ollut käyttöä. Värikin niin kesäisen vihreä :) Nyt jäi kyllä kauppaan.... Tällä voisi näin kesällä myös maastoutua tuonne vihreän sekaan melko kätevästi :)

Kuva lainattu Tigerin omilta nettisivuilta.

Tigerista saa kivoja pikkujuttuja sekä mm. toimistoon, kodin sisustukseen, lahjaksi tai "just for fun" idealla. Tuotteissa on minusta aina juju mukana eivätkä suinkaan ole tusinakrääsää vaan suunnitellun oloisia juttu ja joukossa jotain vähän "kieliposkella juttuja". Ja mikä parasta hinnat todella edullisia. Silti fiilis ei ole "halpahallimainen". Kiitos Lennart Lajboschitz - hyvä konsepti!

Nyt lähden puutarhakaupoille hankkimaan vähän kasveja, jotta saan sitten upottaa kädet multaan. Viherpeukalointia tiedossa siis.


2 kommenttia:

 1. Parhaita hankintoja Tigeristä ovat olleet juhlia varten kahden euron lippusiimat ja neljän euron kerrosvati. Tuo vihreä kokovartalopuku menisi kyllä luokkaan "kaupassa se vaikutti hauskalta idealta", mutta kotona miettisi jo, mitä ihmettä kaupassa oikein ajatteli.

  Pari parvekekukkaa on vähän huonona. Täytyy minunkin hankkia niiden tilalle uudet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ihan oikeasti EN olisi hankkinut tuota pukua :D

   Luulen, että minulla on taas "mopo puussa" puutarhakaupassa....

   Poista