kesäkuuta 04, 2014

Holly fuksia

Eilen apteekki reissun yhteydessä päätin pikaisesti ostettuani Minsulle punkkipannan tehdä pikapyrähdyksen Sellon Lindexilla. Mieleni teki sovittaa leopardikuvioituja espandrilloksia, joita olin katsellut jo netissä. Kiertelin ja kaartelin ympäri kauppaa mutta yhtään paria ei vastaan tullut. Lopulta varmistin asian myyjältä mitä olin jo pelännyt tapahtuneen eli espandrillot oli loppunmyyty sekä liikkeistä että netistä. PAH! Kaikki kiva loppuu aina kesken joten päätin tehdä vielä pienen lohduttelukierroksen.

Olen ennenkin hehkutellut täällä blogissa Holly & Whyte by Lindex mallistoa eikä se tälläkään kertaa tuottanut pettymystä. Löysin nimittäin tosi kivat, kuviolliset housut, joissa on väljä istuvuus ja hauskat sivunauhat lahkeiden sivuissa. Ostin itse asiassa jo viime kesänä samanlaiset Holly & Whyte housut mutta vaaleansiniset silloin - tästä voitte kurkata niitä. Näissä housuissa oli jännä väriyhdistelmä tummaa sinistä ja fuksiaa. Nappasin housut mukaani sovituskoppiin mutta jo sovittamatta tiesin ostavani ne. Alerekistä "viimeiset kappaleet" löysin vielä fuksian värisen teepaidan ihan naurettavalla hinnalla.

Tänään sitten pukeuduttiin uusiin housuihin belgialaisen päämiehen vierailun kunniaksi. Hylkäsin aamulla fuksian paidan ja puin päälleni valkoisen paidan sekä Lindexin viime kesän alerekistä löytyneen pienen fuksianpunaisen jakun. Kaulaan sitten vain Aarikkaa ja aamuruuhkan sekaan. Aamulla näytti vielä jotenkin pilviseltä ja sateen uhka leijui ilmassa joten vedin jalkaani mokkanilkkurit.

Huuliin myös fuksiaa, jota minulle suositeltiin Indiedays bloggailutapahtumassa Lumenen standilla. Meikkaaja neuvoi minua käyttämään enemmän kylmiä sävyjä korostamaan silmieni syvää sinisyyttä.  Huulistani ette nyt kyllä kuvaa saa koska joku ilkea punainen näppylä on nostamassa päätään nenäni alla. Puberteetti kenties ;) Lumenen huulipunan nimi on syyskanerva väri 04 mutta sopii hyvin myös kesään ja ruskettuneeseen ihoon vaikka omani ei vielä sellanen olekaan. Ihanan satiinimainen huulipuna, joka peittää ja kestää muttei kuivata huulia. Ihan ykköspunani tällä hetkellä. Ostin myös yhden ruskeaan taittavan sävyn silmistä huolimatta. Huulipunan nimi on Rasperry Miracle ja se sisältää vadelman hoitavaa siemenöljyä.

Kun olen siirtynyt nyt töihin Eiraan ja ajan päivittäin Lauttasaaren siltaa pitkin Espoosta päin mietin joka aamu kuinka monta silakanpyytäjää tulen näkemään. Tänä aamulla sillalla oli oikein ruuhkaa ja yksi nainenkin onkimassa. Hyvä hyvä - me naiset saamme ja osaamme myös onkia :) Onkiminen on muuten niin rentouttavaa ja kesälomalla aion todella mato-onkia.

Minua jäi muuten eilen vielä vähän kutkuttamaan Holly & Whyten käsilaukku.....vaihtoehdot tumma sininen tai fuksia....jälkimmäinen olisi kiva!

Nyt lenkille koiruuden kanssa. Aurinkoista pikkulauantaita!

2 kommenttia:

  1. Muista pyytää multa se saamani Lumenen puna, sopii varmaan sulle hyvin, mutta kokeilematta näin, ettei ole mun sävyni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, mä olen unohtanut sen kokonaan :) Kiitos jos saan sen ja ota vaikka mukaan sinne ensi viikon tilaisuuteen....

      Poista