toukokuuta 01, 2014

Wappu fiiliksiä

Vuoden 2014 vappu on sitten loppusuoralla. Äsken tultiin koiruuden kanssa iltapissiltä ja näin melko huvittavan pariskunnan ylioppilaslakit kivasti kallellaan päässä toisiaan tukien kotimatkalla hieman vapusta horjuvin askelin kotiinsa. Toivotaan, että heillä on vapaata huomenna :)

Mukava vappu kaiken kaikkiaan kylmästä ja epävakaisesta säästä huolimatta. Vappuaattona pienimuotoiset illanistujaiset meillä kotona koska ilma ei houkutellut ytimeen edes katsomaan Mantan lakitusta. Netistä selattujen kuvien ja ystävieni Facebook postausten perusteella paljon oli juhlijoita seuraamassa Kauppatorin uhkean neidin vappuperinnettä. Ehkä sitten taas ensi vuonna.

Meillä oli paljon hyvää ruokaa ja juomaa, jota tuli siinä illan mittaan syötyä melkein ähkyyn saakka. Ensin vähän makeaa sitten taas suolaista ja sitä rataa! Ilmapallot oli taas jätetty väliin kun russeliriiviöni pelkää niitä joten perinteiset serpentiinit vaan koristeena. Olen muuten nauranut niin hirveästi eilen, että posket olivat ihan kipeät tänä aamuna. Päänsärkyä se ei ollut ellei sitten kuohujuoma ja muut saa leukaperiä kipeytymään :)


Tänään otettiin sitten ihan rauhallinen päiväohjelma kun huomenna itsellä on normaalisti töitä vaikka sitten alkaakin taas viikonloppu JEEE! Oleilua ja lekottelua ihan koko vappupäivän edestä.
Olin muuten tosi iloinen etten ollut vielä vienyt kaikki talvivaatteita kellariin koska tämän päivän säässä niistä oli hyötyä. Hrrr....en muista kyllä näin kylmää vappupäivää!

 Toivottavasti teillä kaikilla oli hauska ja mieleenpainuva vappu :)


Kohta käperryn kirjan kanssa makuuhuoneeseen joten hyvää yötä.

PS. Onkohan mun ylioppilaslakki jotenkin kutistunut vuosien mittaan vai miten ihmeessä se sopii näin hyvin myös pienen russelin päähän.... :D

2 kommenttia:

  1. Minnie on suloinen ylioppilastyttö!

    Suuren osan paksuista huiveista olen tuulettanut ja laittanut pusseihin ylähyllylle, mutta iso cashmerehuivi ja kevytuntuvatakki eivät ole olleet yhtään liikaa viime päivinä. Eilen tuntui, että paksummallekin takille olisi ollut käyttöä. Ja pääsiäisenä sentään jo nukuin riippukeinussa ilman sukkia, takkia tai peittoa.

    VastaaPoista
  2. Minnie kiittää saamastaan huomiosta. :)

    Olen todella maltilla laittanut talvivaatteita pois. Pari vuotta sitten taisi käydä vähän samalla tavalla kuin nyt ja siitä jäi takaraivoon ettei kaikkea kannata heti ensimmäisen lämpöpäivien jälkeen palata pois.

    VastaaPoista