toukokuuta 11, 2014

Viikon varrelta

Viime viikko hurahti ohi ihan huomaamatta enkä ehtinyt edes päivittää mitään blogiin. Tässä lyhyt tiivistelmä sattumuksista ja tapahtumista näin jälkikäteen.

Tiistai iltana porhalsin töiden jälkeen XXL Sports & Outdoor ostosparatiisiin Vantaan Tammistoon. Oli tarkoitus hankkia uudet verkkarit tai siis ulkoiluhousut kun edelliset olivat metsälenkillä puunoksaan tarttuessa repeytyneet riekaleiksi. Melkoinen jättiliikehän minua odotti perille päästyäni. Liiketila on rakennettu "Ikea konseptilla" eli joudut kulkemaan koko valikoiman läpi päästäkseni kassoille. Ja tarjontaa kyllä riitti. 

Onneksi ystävällinen rastahiuksinen Ludde auttoi minua housujen valinnassa ja melko nopeasti löysin mitä tarvitsin. Miinusta paikalle oli mielestäni hintojen puuttuminen monista tuotteista. Yhtään kuvaa en voinut ottaa koska valokuvaaminen ostoparatiisissa oli kiellettyä. Nappasin kassan vierestä koirannameja ja majava pehmolelun tuliaisiksi lepyttääkseni Minnie koiraani myöhäisestä kotiinpaluustani.

Vinkuvan majavan kohtalo ratkesi meillä melko nopeasti 1-0. Opetus: älä anna russelille vinkua sisältävää pehmolelua koska vinku on saatava ulos ja meillä suoritukseen meni noin 4 minuuttia.

Katseesta on muuten hyvä seurata koiran mielen reaktioita. 1.kuva: Ai, mä sain siis uuden lelun kun tulit myöhässä. 2.kuva: Siitäs sait senkin shoppailija. 3. En todellakaan ole repinyt tätä lelua.

Keskiviikkona oli sen verran kiirus päivä, että kävin vain nappaamassa salaatin tai siis sellaisen, jossa salaatin osat on pakattu erillisiin pikku pusseihin työpaikan läheisestä kaupasta. Kana-caesarsalaatti oli hyvää mutta ei enää kahden tunnin kuluttua. Outo kylmähiki nousi otsalleni, päässä suhisi ja vatsassa alkoi melkoinen vääntö sekä myllerrys. Seuraavaksi sitten vain tyhjentämään salaatti vessanpyttyyn ja tämä työpäivä olisi sitten tässä. 

Kotiin ajatessani voin todella huonosti mutta luova ihminen löytää yllättäviä ratkaisuja voidessaan pahoin ruuhkaisella Huopalahdentiellä autossa eikä yhtään oksennuspussia ole mailla halmeilla. Kotiin päästyäni pahoinvointi jatkui voimakkaana kunnes nukahdin pariksi tunniksi. Herättyäni edes keltainen Jaffa ei pysynyt sisälläni joten ajoin Dextran päivystykseen. Lääkäri arveli, että kyseessä on joko äkillinen ruokamyrkytys tai sitten alkava vatsaflunssa ja käski tarkkailla tilannetta sekä levätä.

Torstai päivä meni enemmän ja vähemmän sumussa kotona sängynpohjalla. Minnie kävi kurkkimassa sängyn vieressä miksei emäntä nouse pystyyn mutta aamulenkin jälkeen nukuin lähes koko päivän. Illalla olo tuntui paremmalta ja minulla oli jopa nälän tunnetta.

Perjantaina oli ihana palata töihin ja mennä kollegan kanssa ihan syömään Maxilliin lounastunnilla. Maxill ei kyllä koskaan petä tarjoiluissa ja ruoka todella maistui puolentoista päivän paastoilun jälkeen. Meitä huvitti suunnattomasti kun huomasimme, että narikassa oli muuttamia yo-lakkeja ilmeisesti vapunvieton jäljiltä unohtuneina sinne.

Valkoista parsaa uppomunalla ja jälkkäriksi Creme Caramel - MUMS!

Lauantaina suuntasin Vanhalle Ylioppilastalolle Fashion Stock Sales tapahtumaan. Tapahtuma oli kaksipäiväinen ja selkeästi olisi pitänyt ehtiä menemään jo perjantaina. Sekä Minna Parikalla että Finskillä ei ollut minun koossani enää kivoja kenkiä jäljellä. Juttelin tovin Palonin iki-ihanan Minnan kanssa ja oli kiva kuulla, että elämä jatkuu Palonin kivijalkakaupan sulkemisen jälkeenkin. Kesällä Minnan voi bongata Lappeenrannasta joten kannattaa seurata  Palonin sivuja. Loppujen lopuksi en ostanut mitään tapahtumasta ja olen kyllä itseeni vähän pettynyt!


Lauantaina oli tarkoitus vielä piipahtaa Helsingin Kaupunginteatterin kirpputorille katsastamaan myytävää puvustoa mutta sinne saakka ei aikatauluilta ehditty. Huomasin paristakin blogista, että jotkut olivat todella tehneet sieltä löytöjä.

Illalla rentoa kotoilua pitkästä aikaa Euroviisuja seuratessa ja jännittäessä miten käy Seinäjoen poikien. Pidin Softenginen kappaleesta ja hyvin pojat sen esittivät vaikka voittoa ei tullutkaan.

Sunnuntai on pyhitetty äitienpäivälle eli olen aamusta saakka väsännyt äitienpäivä kakkua. Siitä kuvaa sitten myöhemmin. Aamulla haettiin koiralenkillä kalliolta villejä orvokkeja koska niitä tarvitaan päivän mittaan sitten myöhemmin yhdessä jutussa :)

Hyvää äitienpäivää kaikille äideille ja aurinkoa päiväänne.
Minä lähden nyt tapaamaan omaa äitiä kakku kainalossa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti