tammikuuta 16, 2014

The Good Life is Right Here!

Kun Lindex keväällä 2012 lanseerasi Holly&Whyte malliston upea Gwyneth Paltrow keulakuvanaan hurahdin näihin klassisiin preppy-tyyppisiin vaatteisin ihan täysillä. Muistan vieläkin siitä ensimmäisestä mallistosta sen ihanan sinivalkoraitaisen bleiserin, joka myytiin loppuun lähes heti kun en toiminut riittävän sukkelasti. Minua harmitti ihan vietävästi, että kaikista liikkeistä ja netistä oli sitten oma kokoni loppu ja töissä vain ihailin vastaavaa jakkua työkaverini päällä saamatta omaa NIISK!

Kävin tässä yhtenä iltana kiertelemässä vähän alennusmyyntejä ja ilokseni löysin Lindexin alerekistä vähän Holly&Whyte malliston tuotteita, joita olin tuumaillut normaaleilla hinnoilla mutta nyt sitten -50% alennuksella nämä ihanuudet oli ihan pakko ostaa omaan vaatekaappiin.
Tiedän, että huiveja minulla on ihan liikaa vaatekaapissani mutta silti ostin taas pari lisää. Päätin pyhästi ottaa huivien ostokiellon käyttöön vasta myöhemmin keväällä :)Löysin nimittäin aivan ihanan ja riittävän ison oranssisen kaulahuivin, johon on mukava kietoutua näillä pakkaskeleillä ja oranssi on vain niin minun värini. Värinä hehkuva oranssi sopii sekä ihoni että hiusteni väriin ja on mielestäni juuri sellainen "voimaväri" :)


Toinen löytö oli myös huivipuolelta ja nimesin tämän pikkuhuivin heti Kettuhuiviksi. Muistan elävästi lapsuudestani "kettukarkit", jotka ovat muuten vieläkin Fazerin tuotannossa tosin nimellä Pihlaja. Muistaakohan kukaan lukijoistani näitä marmeladeja, joita koristivat pikkuketut? Kun katselin Fazerin nettisivuja niin tuli mieleen kun näistä Marimekko plagioinneista on puhuttu pitkin vuotta, että onkohan tämä Holly&Whyte by Lindex huivien suunnittelija mutustellut kettukarkkeja myös ja niiden innoittamana suunnittelut tämän huivin? Niin tai näin tästä tulee ihan ykkössuosikkini huiveissa :) Pikkuketut kaulalla on hyvä olo!Ja kyllähän nämä ketut vaan muistuttavat todella paljon ulkonäöltään Fazerin alkuperäisiä.
Tosin tekihän Vallila jo viime syksynä myös oheisen Karkkipäivä kankaan....Voiko elämää muuten paremmin kiteyttää kuin tuo bloggauksen otsikko sen sanoo. Hyvä elämä on juuri tässä ja nyt -  ei eilisen muistoissa tai huomisen tulevissa tapahtumissa. Jos mietimme mennyttä tai suremme tulevaa jää meiltä kaikkein tärkein hetki tämä päivä ihan elämättä tai se livahtaa varkain ohi kun mielemme velloo ihan muualla. Holly&Whyte tuotteiden sloganin (joka löytyy muuten painettuna tuotteista) kun muistaisimme päivittäin olisimme jo voiton puolella.

Luulenpa, että me ihmiset vaan olemme sellaisia, että aina jaksamme miettiä, pohtia ja puntaroida voisiko joku asia olla paremmin? Onko naapurillani, työkaverillani, ystävälläni jotain mitä minun pitäisi kadehtia tai tavoitella? Olisiko jotain pitänyt tehdä eri tavalla menneisyydessä tai miten minun tulee käymään ensi viikolla tärkeässä tapaamisessa tai neuvottelussa....jne.

Ajoin tänään autolla ja antauduin auringolle kaivamalla aurinkolasit esille auton hansikaslokerosta. Nostin aurinkolasit nenälle ja katsoin kirkkaaseen horisonttiin miettien kuinka onnellinen olen juuri tässä hetkessä. 

Valoa, iloa myös teidän päiväänne :)

4 kommenttia:

 1. Hehän ovat kuin kaksi marjaa, nuo ketut!

  Työhuoneestani näkyy vain sisäpihalle, muta jugendtalon keltaisten seinien yllä näkyy huikaisevan sininen taivas, mikä värikombo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivätkös olekin....
   Tuskin Fazer on suojannut "kettuja" ja onhan Lindexin
   suunnittelija saattanut syödä näitä karkkeja😊

   Poista