tammikuuta 01, 2014

Happy New Year

Oikein hyvää uutta vuotta 2014 teille kaikille!

Toivotaan, että tästä alkaneesta vuodesta tulee meille jokaiselle positiivisen energinen ja ikimuistettava sekä juuri sellainen vuosi, joka on täynnä mukavia asioita vuoden jokaisena 365 päivänä. Valoa ja kevättä kohti ollaankin jo menossa kovaa vauhtia. 

Meillä oli eilen kotosalla pienet illanistujat vuodenvaihtumisen kunniaksi. Hyvästeltiin vanha vuosi ja toivotettiin uusi alkava tervetulleeksi. Tein muutamia uuden vuoden lupauksia mutta ne jäävätkin minun salaisuuksiksi ja vuoden mittaan sitten katsotaan ja kuulostellaan kuinka näihin lupauksiin päästään :)  Meidän uuden vuoden noutopöytä koostui antipastalajitelmasta, prosciutto crudosta, katkaravuista, vihersalaatista höystettynä avokadolla, kevätsipulilla, keltaisilla kirsikkatomaateilla, valkohomejuustolla ja sitruunanmehua (olisin halunnut lisätä tähän myös rusinoita mutta jätin sitten pois kun kaikki eivät välttämättä olisi pitäneet niistä ja kuulemma oli hyvä niin), patongista ja hyvästä mielestä sekä seurasta unohtamatta kuplivaa kuohuvaa :)


Jälkiruuaksi oli granaattiomena yllätys.

Tarvitset tähän jälkiruokaan
500g maitorahkaa
2dl vispikermaa
granaattiomenan
puolen sitruunanmehun
marenkeja tai sokeria

Vispaa kerma vaahdoksi ja lisää siihen maitorahka. Jos sinulla on kotona marenkeja niin murskaa/murenna niitä kermarahka seokseen antamaan jälkiruualle makeutta. Vaihtoehtoisesti voit käyttää sokeria/vaniljasokeria makeuttamaan jälkiruokaa. Purista joukkoon puolen sitruunanmehu. Lisää osa granaattiomenan siemenistä seokseen ja sekoita, jätä osa koristeeksi jälkiruuan päälle.
Ja sitten vain nauttimaan.


Koska Joulupukki unohti jostain syystä (ei ehkä löytänyt sitä kauppaa Aleksilla) tuoda minulla ne Minna Parikat otin uutta vuotta vastaan sitten näissä Stylesnobin niittisandaaleilla ja pikkumustassa :)
Toimiva kokonaisuus tämäkin.  Tänään sitten otetaankin ihan rauhallisesti ja vain ollaan.
Hauskaa uudenvuodenpäivää teille kaikille!


2 kommenttia:

  1. Hyvää uutta vuotta, ihanat herkut teillä on ollut!

    Eilinen juhlinta ei ollut kovin villiä, mutta tuli valvottua. Nyt otetaankin rennosti tämä päivä.

    VastaaPoista
  2. hui mitkä korot! hyvän näköisiä ruokia...varsinki p-kinkku

    VastaaPoista