elokuuta 12, 2013

Kesänloman loppu Flowssa

Niin se vaan hurahti kuukauden kesäloma ja työrintamalta alkoi kuulumaan vienoa kutsua saapua kustannuspaikalle sisustamisen ihmeellisen maailman ääreen taas :) Loma oli niin ihana, että toisaalta on haikeaa lopettaa se mutta toisaalta on ihan mukava palata taas työyhteisöön ja arjen rutiineihin. Lomalla sitä ikäänkuin "metsittyy" eli huomisesta alkaen on taas kammattava tukka joskus silloin tällöin ja panostettava vähän enemmän vaatetukseenkin aamuisin eikä flip-flopit jalassa voi sännätä liikenteeseen :) Ja onhan tässä ollut työkavereitakin jo ikävä. Ja mikä parasta minulla on vielä pari viikkoa lomaa jäljellä!


Lomani sai todella mukavan lopetuksen Suvilahden Flow-festivaalissa. Yritys, jossa työskentelen tekee kolmatta vuotta peräkkäin yhteistyötä Flown kanssa joten perjantaina oli puhtaasti asiakasilta tapahtumassa. Odotettu esiintyjä Alicia Keys takasi sen, että ilta huipentui todella upea ääniseen showhun. Voi mikä sointi Alicialla oli ja minusta tuntui, että hän nautti esiintymisestä ihan suunnattomasti koko ajan hymyillen. Vieraani viihtyivät ja pitivät myös esityksestä!


'
Minulle sattui muuten tosi jännä yhteensattuma ensimmäisenä festari-iltana. Kun jonotimme ruokaa huomasimme yhtaikaan muutaman miehen kanssa maassa ison hopeavärisen korvakorun, jossa roikkui pieniä metallisulkia. Kyselimme ympäriltämme oliko joku hävittänyt koruaan mutta koska omistajaa ei löytynyt jätimme korun siihen ruokakojulle odottamaan mahdollista korun hävittäjää. Noin vartti em. tapahtuman jälkeen törmäsin ihan toisella puolella festivaalialuetta naiseen, jolla ei ollut kuin yksi korvakoru mutta tämä koru oli tismalleen samanlainen kuin löytämämme. OHO! Pakkohan minun oli kertoa hänelle löydöstäni ja sain sydämellisen halauksen siitä ilosta kun naisen lempikorvakoru oli tallessa. Toivottavasti korvakoru ja omistaja kohtasivat siellä ruokakojulla 360°Balloon luona? Melko erikoinen yhteensattuma silti, että kohtasin tämän naisen tuollaisessa väenpaljoudessa.


Lauantaina ennen Flowta olivat vielä hyvän ystäväni Minnan läksiäisjuhlat teemalla "Skumppaa ja sushia" eli herkuttelua - nams! Minnaa tulee kyllä tosi ikävä mutta onneksi Joensuuhun pääsee sentään sekä lentäen että junalla jos ei jaksa autoilla joten kyläilykutsua tässä jo odotellen ;)


Minulla oli lauantaiksi sovittuna treffit isomman seurueen kanssa mutta jotenkin kummityttöni äidin kanssa harhauduimme muusta ryhmästä erilleen loppuillaksi. Hauska ilta oli vai mitä Kati :)

Launtain pääesiintyjä oli Nick Cave & The Bad Seeds.
Flow on nyt juhlittu, arki alkanut ja olen varovasti kahlannut sähköpostiani läpi. Jossain neuvottiin, että ensimmäisenä työpäivänä tulee pitää taukoja usein tottuakseen taas työntekoon eli kohta kipaisen hakemaan kupin kahvia ja käyn päivittämässa muiden kesäkuulumia. Omista kesälomamenoistani tulee vielä pari postausta kun en  millään ehtinyt niitä lomalla tehdä :)

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!


4 kommenttia:

 1. Onpa kivoja kuvia.

  Hauska yhteensattuma tuo korvakorujuttu, toivottavasti hän sai korviksensa takaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä todella itse toivon sydämestäni, että hän sai sen korviksen takaisin kun tuli niin vilpittömän iloiseksi :) mutta outo yhteensattuma taas kerran mun elämässä....

   Poista
 2. on taas niin hyviä kuvia. Minulla on kesän aikana jäänyt blogien lukeminen, mutta lupaan olla ahkerampi syksyn tullen.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luet sitten kun "kesähommiltasi" ehdit... :) Mä olen tässä jo vakavasti harkinnut sitä Kuala Lumpurin keikkaa....

   Poista