tammikuuta 17, 2013

Talvista maaseutumatkailua

Pääsin tänään vaihteeksi maaseutumatkailemaan Lounais-Suomeen asiakastapaamisen vuoksi ja päätin päivän päätteeksi piipahtaa pikaisesti Inkoossa ja Rosalindassa. Edellisen kerran kävin siellä viime kesänä kun aurinko helotti pilvettömältä taivaalta, meri välkehti sinisenä ja satama oli täynnä ihmisiä ja veneitä. Nyt raitilla kulki muutamia koululaisia ja mummo potkukelkalla.


Rosalinda oli mielestäni mukavampi ollessaan entisessä paikassaan joen toisella puolen koska Strand kauppakeskus ei ole yhtään niin viehättävä paikka kuin se vanha valkoinen talo...


Lexingtonilla on hauska sydän-tähti ketju!


Puna-sini-valkoruutuinen tekstiili näytti pirteältä vaikkei minun juttuni olekaan. Tästä tulee aina vähän jouluinen fiilis. Hyvä teksti tyynyssä hymyilytti.


Kauniit kynttilänjalat ja kynttilät ovat heikkouteni. Tänään ei mukaan tarttunut yhtään paria kuitenkaan. Vain ihailua....


Pippurikulmasta ostin hauskoja luomu 'Yummy Hot Chocolate Spoon' lusikoita eli lusikat kuumaan maitoon ja saat valkosuklaa tai tummasuklaa juomaa. Kiva lahjaidea! Nappasin myös purkillisen Magu-juustovohvelipalloja.


Kiva päätös kiireiselle työpäivälle.

3 kommenttia:

 1. Harvemmin tulee eksyttyä syrjäkylille (näin helsinkiläisen näkökulmasta) kaupoille, joulun alla tosin kävin Paimiossa parissakin liikkeessä. Kävin Adalmiinnan Helmessä ihan tarkoituksella ja toinenkin kivan näköinen liike osui matkan varrelle ihan vahingossa.

  VastaaPoista
 2. Kivan näköistä. Voisin ottaa näistä moniakin juttuja meren rannalla sijaitsevaan mökkiin.

  VastaaPoista
 3. Itse ihastuin Rosalindaan juuri siinä vanhassa vähän ränsistyneessä puutalossa joen toisella puolen eli tämä Strand kauppakeskus on ehkä makuuni liian fiini. Loviisan Aitta on ihana paikka myös eli sinne täytyy pariin otteeseen vuodessa päästä.
  Nonna: se on totta, että tämä tyyli sopii juuri merenrantamökkiin :)

  VastaaPoista