tammikuuta 01, 2013

Happy New Year 2013


Hyvää Uutta Alkanutta Vuotta 2013 ystävät! Vuosi on vaihtunut iloisissa merkeissä ja nyt edessämme on 365 päivää uutta, ihmeellistä ja jännittävää seikkailua, josta emme vielä tiedä yhtään mitään - JÄNNÄÄ! Kutkuttavaa epätietoisuutta tulevasta ja ehkä kasa tehtyjä uudenvuoden lupauksia, jotka pidetään tai sitten ei. Ei kannata olla liian ankara itselleen ja luvata liikoja....ehkä jotain pientä, jonka siis pystyy pitämään arkielämän puristuksessa: Asioita, joita tulee hyvä olo itselle ja muille.

Presidentin uuden vuoden puhe oli puhuttelevan hyvä, kiitos Sauli ja nyt Wienin Filharmoonikot hemmottelevät sulosoinnuillaan korviamme. Koirani Minnie nukkuu väsymystään pois sillä raketit aiheuttavat karvaisille kavereillemme kyllä todellista stressiä aattoiltana ja yölläkin. Koiran takia oma uusivuoteni meni kotosalla muutaman hyvän ystävän kera.


Riittävästi ruokaa ja juomaa sekä juhlamieltä niin siitä on hyvä vuodenvaihteen vietto tehty! Poks ja kippis ja kulaus :) Pientä sorminaposteltavaa kun jouluna on tullut mässäiltyä.
  Meillä valettiin perinteisesti myös  keskiyöllä tinaa ja luulenpa, että kaikki saivat mietittävää seuraavalle vuodelle sillä sen verran kummallisen näköisiä hahmoja tuli ämpäristä nostettua. Ihan naurattaa oma tinani :) En julkaise siitä tänne kuvaa koska on oma pikku salaisuuteni....


Tästä on hyvä ponnistaa eteenpäin  ja jatkaa bloggailua ja tämän blogin hiomista myös pikkuhiljaa. Vieläkään ei minussa asuva pieni perfektionisti ole tyytyväinen ja taaperon askelin tässä mennään vielä.


Kirjailija Anne Fried on mielestäni kiteyttänyt hyvin "Elämässä ei voi koskaan varmuudella tietää, mitä uusi päivä tuo tullessaan. Silti mikään ei tapahtu sattumalta. Kaikella on tarkoituksena, ja jokaisen ihmisen valinnoilla on selkeä logiikkaansa, joka paljastuu vähä vähältä elämän eri vaiheissa." Viisaan naisen viisaita sanoja, joihin itse uskon ja pohjaan. Uuteen vuoteen uusin kujein tervetuloa 2013!

7 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia ja viisasta tekstiä, hyvä Marjo!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tarja, että pidit! Anne Fried oli viisas nainen myös ja muistan pikkutyttönä kun istuin hänen vieressään meidän paikallisbussissa ja katsoin tuota ylvään nenän omistavaa, koko ajan kirjoittavaa, juutalaisnaista ja hänen harmaata korkeaa nutturaansa. Löysin Friedin tekstit tosin paljon vanhempana mutta melko uskomaton elämänkaari Annella oli!

   Poista
 2. Ihana blogi, Marjo! Ja hienoja kuvia. Hyvää uutta vuotta, tätäkin kautta :)

  VastaaPoista
 3. Täällä blogiopettajasi; korjaa palkkien leveyksiä mukauta-kohdasta, oikean palkin teksti tulee vaakasuunnassa olevien kuvien päälle. Säädä postauspalkkia leveämmäksi, mulla on muistaakseni postauspalkki 1000 pikseliä ja oikea palkki 275 pikseliä, mutta voit säätää tarpeen mukaan.

  VastaaPoista
 4. Tietoja minusta-palstan voisit ehkä siirtää ylimmäksi, voit hilata sitä hiirellä haluamaasi kohtaan ulkoasu-sivulla. Muista tallentaa muutos.

  Monia ärsyttää sanavahvistus, eivätkä viitsi kommentoida sen takia, olen jättänyt sen itse pois kun bloggerin roskapostifiltteri suodattaa hyvin roskapostit. Löytyy kohdasta Asetukset> Tekstit ja kommentit.


  VastaaPoista
 5. Kiitos Leena K. ja hyvää uutta vuotta sinullekin tätä kautta!

  VastaaPoista
 6. Kiitos blogiopettajani....oikean palkin ehdin juuri korjata. Korjasin jo eilen mutta unohdin tallentaa muutoksen....mutta kuten totesin pikku hiljaa. Mä pirautan sulle taas ehkä tänään....

  VastaaPoista