tammikuuta 14, 2013

Kaninkorvien lumoissa

Naisena elämääni kuuluu kolme luottohenkilöä, joita en hevillä vaihda eli kampaaja, hammaslääkäri ja gynekologi. Kun on törmännyt hyviin, ammattitaitoisiin osaajiin ei heistä luovu kuin pakon edessä. Kiitos ihana Kaisu ja www.inochi.fi taas ulkomuotoni kohentamisesta lauantai aamuna. Yhteinen taipaleeni tämän monitaitoisen tukkataiturin kanssa alkoi sattumalta jo vuonna -98 ja siitä saakka olemme tavanneet säännöllisesti kerran kuussa ja toivottavasti vielä monta vuotta tästä eteenpäinkin J

Minulla oli sopivasti aikaa ennen sovittuja lounastreffejä tyttöjen kanssa käydä vihdoin tutustumassa Minna Parikan uuteen liikkeeseen Aleksilla. Joulukuun kiireissä menin pariin otteeseen sen ohi ja loin kaihoisia katseita mutta nyt astuin ovesta sisälle tähän kenkien paratiisiin.


Liikkeessä oli ALEnurkkaus täynnä mitä ihanampia karkkivärejä. Nyt kyllä kysyttäisiin itsehillintää.....ja hyviä perusteluja miksei ihan kaikkia korkkareita voi ostaa! Täytyy myöntää, että tuli vähän sellainen "lapsi karkkikaupassa"-fíilis eli kaikkea teki mieli kokeilla ja hypistellä.

Oranssia, keltaista, vihreää, punaista, sinistä ja sitten katseeni naulautui pieniin kaninkorviin! Voi miten söpöt ja onneksi pari minun kokoani.......Ihan pakko siis sovittaa.näitä!.Ja mikä nimi kengillä Pfeiffer Leopard Ponyskin!


Ihan älyttömän hyvä lesti ja istuvuus eli kuin minulle tehdyt.  Silittelin kenkiä ja puntaroin sillä olihan hinta nyt alennettu 260 euroon eli tuntuvasti lähtöhinnasta 380€:sta. Jäin silti vielä miettimään näitä koska palkkakin vilahtaisi tilille vasta kuukauden 15.päivänä....mutta mutta kaivelemaan jäivät.


Toki siellä olisi ollut parit muutkin kenkäparit, jotka mielelläni näkisin omassa kenkäkokoelmassani mutta toisaalta tekisi myös mieli odottaa Minnan kevätuutuksien kauppaan saapumista. Kyllä tämä kenkähullun elämä on joskus vaikeaa J

Ehdin kuin ehdinkin lauantailounaalle ja höpötin varmaan koko ajan näistä kaninkorvista. Sorry tytöt - keskikaupungillakin voi törmätä kaninkorviin, jotka lumoavat. www.minnaparikka.com3 kommenttia:

 1. Aika veikeät kengät, eivät kuitenkaan ihan ominta itseäni...

  Marjo, käypä 17.1. katsomassa blogini, siellä odottaa haaste, aivan kuin räätälöity sinulle. Vastaa samoihin kysymysiin blogissasi kuin minä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ups....minun on pakko käydä katsomassa tuo sinun haasteesi heti!

   Poista
 2. Olipa värikkäitä kenkiä! Tuollaiset tummanpunaiset olisivat ihanat.

  VastaaPoista