lokakuuta 30, 2021

Kummitytön karmivan upea Halloween asu 🎃






Eilen monissa kouluissa ja päiväkodeissa vietettiin Halloween-juhlia. Aamulenkillä Mimmin kanssa näimme päiväkotiin vanhempiensa kanssa kiiruhtavia lapsia, joilla oli monen näköisiä ja kokoisia noitahattuja mukana päivän juhlistamista varten. Muutamia alakoulun oppilaitakin näytti pukeutuneen teeman mukaisesti ja yhden vesselin koulurepussa roikkui pieni luurankokin. Meidän aamuisella ulkoilureitillä emme yläkoulun oppilaisiin törmää joten yhtään tuon hurjempia Halloween asustuksia emme nähneet. Aamulla en vielä tiennyt, että myöhemmin iltapäivällä tulisin näkemään todella karmivan upean Halloween-puvun meikkeineen. 



Sain juuri työpäivän päättyessä puhelun veljeltäni, että tulisin piipahtamaan ulos kameran kanssa. Kummityttöni siis veljeni tyttö oli nimittäin voittanut koulussaan Halloween pukukilpailun ja hän haluaisi esitellä pukunsa kummitädille. En tiennyt yhtään mitä odottaa koska en ollut keskustellut kummityttöni kanssa mihin hän aikoo pukeutua. Siinä meinasi kummitäti lentää selälleen nähdessä miten upean hahmon kummityttö oli luonut koulun pukukilpailua vastaan. Jo pelkkä asu näytti upeasti suunnitelluilta ja lähempi tarkastelu osoitti miten taidokkaan meikkauksen sekä muun somistuksen hän oli tehnyt. 




Kysyin varovasti oliko hänen hahmonsa vampyyri mutta sain kuulla, että "pikemminkin demoni". Olisihan kummitädin vanhana kauhuleffojen ystävänä pitänyt huomata ettei teräviä kulmahampaita näkynyt missään. Kummitytölläni on valtavan pitkät hiukset, joihin oli suihkutettu osittain verenpunaista väriä syventämään demonitunnelmaa. 




Demonin otsaan kummityttö oli tehnyt fimo massasta sarvet, jotka näyttivät "kasvavan ulos hänen päästään"! Varmasti ne oli jotenkin myös liimattu otsaan mutta unohdin kaiken muun lisäksi kysyä asiaa. Huomioni kiinnittyi tytön eriskummallisiin silmiin! Kummitytöllä oli silmissään todella karmivat Cybershopista hankitut piilolinssit. IIK! Erilaiset molemmissa silmissä ja näky oli "karmivan kauhean upea"! Ja myös pelottava kasvojen muun maskeerauksen kanssa. Näiden piilolinssien kanssa myös näki kuulemma ihan normaalisti :)





Jos oikein muistan niin tuo musta puku oli ostettu Henkka Maukasta ja vyö oli tilattu Amazonista. Demonilla oli selässään pienet mustat siivet ja jalassaan verkkosukkikset sekä eriparia olevat sukat sekä maiharit. Käsissä verkkokynsikkäät ja hämähäkkisormus. En yhtään ihmettele, että tällä huolellisesti tehdyllä ja melko vähistäkin elementeistä kootulla asulla voitettiin pääpalkinto pukukilpailussa. 




Kummitäti oli ylpeä kummitytön menestyksestä kisassa. Jään mielenkiinnolla odottamaan mihin hän vuoden kuluttua pukeutuu. Happy Halloween kaikille niille, jotka sitä viettävät!

Postauksessa on käytetty valokuvia luomaan Halloween tunnelmaan Linnanmäen iikweek -tapahtumasta vuosilta 2017/2019 ja Rannikon puutarhan Kurpitsapuistosta Halikosta. 




8 kommenttia:

  1. Wau mikä hieno halloween-kokonaisuus! Pakko kehua, vaikka en yhtään ole halloween-ihminen. Tosiaan nähty vaivaa ja mietitty kaikki ihan viimeisen päälle. Mietin, näkeekö noiden hurjan näköisten piilolinssien kanssa ihan normaalisti? Ja nuo sarvet!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä, että asu oli upea! Kummityttö on todella taidokkaasti osannut luoda hyvän hahmon aika pienilläkin elemänteillä. Hän on aina Linnanmäen iikweek -kauhutapahtumassa ihaillut zombeja ja muita kummia hahmoja. Kysyin samaa, että näkeekö noilla piilolinsseillä ja hän vakuutti, että kyllä näkee. Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa oli Viivillä ja Matilla yhden tanssin rekvisiittana erikoiset tummat piilolinssit.

      Poista
  2. Hyi, hui ja vau! Mahtavan kamalan ihana halloween asu! Hyytävän hauskaa halloweenia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tarja! Välitin viestisi kummitytölleni. Hän on kyllä nähnyt paljon vaivaa joten ei ihme, että asukilpailun voitto tuli. Edellisen kerran olemme juhlineet Halloweenia kun kummityttöni oli ehkä viisi vuotta nuorempi kuin nyt.

      Kivaa uutta viikkoa Tarja :)

      Poista
  3. Mahtava Halloween-look!
    Minulla on kaveri, joka on tosi hyvä tekemään Halloween meikkejä ja hän on tehnyt minulle monena vuotena juhlameikin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Halloween meikkiä voisi olla joskus kiva kokeilla itsekin tehdä. En vain tiedä osaisinko luoda kauhulookia. Sinun kaverisi on taitava kun tekee hyviä meikkejä muillekin. En ole myöskään koskaan Halloweeniä pukeutunut mihinkään asuun jos kummitytön noitahatun päähän pukemista ei lasketa mukaan. Joku järkky Halloween asu olisi kiva myös vetää päälle.

      Poista
  4. No on kyllä upea. Ihan mahtava meikki ja silmät ja sarvet. Ilmeisesti tuollaisia kiinnityksiä tehdään lateksilla...mene ja tiedä sitten :)
    Hurjaa halloweenia sinulle Marjo <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi :) Kyllä tässä on vaivaa nähty ja käytetty myös luovuutta. Sarvet olivat kyllä karmivan hienot. Ne ihan kun oikeasti kasvoivat päästä! Meillä Halloween meni sen kummemmin juhlimatta. Joskus kummitytön ollessa pieni meillä oli Halloween juhlat.

      Poista