lokakuuta 28, 2019

Poster Store julistetauluilla syntyi uusi ilme makuuhuoneeseen

 Kaupallinen yhteistyö Poster Store - sisältää alennuskoodin

Kotimme makuuhuone on kaivannut jotain uutta ja piristävää jo jonkin aikaa. Keväällä mietin kuumeisesti jopa sängyn takana olevan seinän maalaamista tai tapetointia uudistamaan tilan ilmettä. Sitten tuli kesä ja lomatkin alkoivat uhkaavasti lähestyä joten makuuhuoneen uudistaminen lykkääntyi hamaan tulevaisuuteen. 

Ilokseni Poster Store tarjosi minulle mukavan yhteistyö mahdollisuuden makuuhuoneen piristämiseen todella pienellä vaivalla nyt syksyllä. Ratkaisu oli julisteet ja taulut! Makuuhuoneen takaseinä saa toistaiseksi säilyä valkoisena ja uutta ilmettä lähdettiin hakemaan inspiroivilla sisustustauluilla. Sisustuksen ilmeen voi muuttaa hyvinkin pienillä asioilla ja julistetaulut ovat siihen oivallinen apu.

Sain ilokseni myös alennuskoodin teille lukijoilleni, joka löytyy postauksen lopusta.

Surfers wave

Koska olen horoskooppimerkiltäni rapu on merellä ja ylipäätänsä vedellä minulle hyvin suuri merkitys. Tunnen rauhoittuvani katsellessani aaltojen liikkeitä ja joskus kesken hektisen työpäivän saatan mennä vartiksi kasaamaan ajatuksia merenrannalle. Makuuhuoneesta löytyi jo aiemmin oma lasipurkkiin kasattu "hiekkarantakin simpukoineen".

Keräsin valkoisen kaapiston päälle eksoottisen surffausrannan eli aina aamuisiin herätessäni näen suoraan nämä turkoosit aallot lyömässä rantahiekkaan. Melkein voisi kuulla meren kohinan katsoessaan tätä kuvaa. Maisemaan sopi hyvin Buddhan pää sekä Loviisan Krintistä ostettu jännä "metalliesine", jonka alkuperää vanhojen tavaroiden myyjäkään ei osannut kertoa.

Lamppu on aikoinaan ostettu Vermon Kontti kirppikseltä ja myyjä kertoi tuoneensa sen reppureissultaan Hondurasista. Onko tarina tosi vai keksitty sitä en osaa sanoa, mutta lamppu sopii juuri tähän surffiranta tunnelmaan. Hopeoitu kermakko on puolestaan pelastettu roskiksesta joten toisen romusta tuli minun aarteeni.

Walk on the Beach

Vuoteen yläpuolella olevalla seinähyllyllä oli juuri oikea paikka rauhallisemmalle rantavesi julistetaululle. Lasipurkissa on merenrannalta itse kerättyjä simpukoita ja hiekkaakin. Hiekka on kyllä kaupasta ostettua. Olen myös kesäkuussa syntynyt eli todellinen kesänlapsi ja odotan jo malttamattomana sitä hetkeä kun saan taas upottaa paljaat varpaat hiekkaan ja kävellä rantavedessä. Tuntea hiuksissani tuulen ja kuulla lokkien kirkuvan. Kesä!

Tuo koruteline on myös ostettu kirppikseltä ja myyjä oli tuonut sen itse kirppislöytönä San Franciscosta. Rukousnauhan olen itse ostanut reppureissulta Vatikaanista. Itselleni on tärkeää, että esineillä on aina joku tarina kerrottavana.

Blue Marrakech / Feelings

Arkkitehtuurin suurena ystävänä halusin makuuhuoneen tauluihin myös jotain siihen liittyvään. Olen aina tuntenut vetoa myös matkustamiseen ja muihin kulttuureihin joten luontevasti valitsin julisteita Marrakechin kauniista koristeovista ja mosaiikkilattioista. Ehkä jonain päivänä matkustan mausteisten tuoksujen Marokkoon ja näen aavikon reunalla sijaitsevan Marrakechin kaupungin. Olen myös armoton haaveilija ja nämä julistetaulut ovat aivan parasta lääkettä unelmointiin sekä kaukokaipuuseen.

Vacation Portal / Together

Olen aiemmin vähän vierastanut tekstitauluja ja -julisteita mutta näihin kollaaseihin minä halusin mukaan myös tekstejä. Poster Storen valikoimasta löytyi kaksi minua puhuttelevaa mietelausetta joten ne molemmat päätyivät sitten makuuhuoneen kollaaseihin mukaan. Nämä tekstit myös tukevat muiden julisteiden sielunmaisemaa. Itselleni kokonaisuus oli todella tärkeää koska samanlaisen tunnelman tulee säilyä makuuhuoneessa kaikkialla.

Osa julistetauluista on nyt sijoitettu yöpöydille ja niiden paikka saattaa vielä vaihtua vähän fiilisten mukaan. Tällä hetkellä en kiinnittänyt yhtään taulua seinälle vaan ne kaikki nojailevat seinään tai seisovat tuen varassa. Koska tauluissa ei ole painavia lasilevyjä ne kestävät hyvin pystyssäkin. Tällä hetkellä juuri nämä kollaasit kolahtavat mutta jos fiilikset muuttuvat tai sisustus muuten voin halutessani ripustaa julistetaulut seinällekin.

Vacation Portal / Together

Itselleni oli itsestään selvää valita julistetauluihin mahdollisimman huomaamattomat kehykset joten päädyin valkoisiin puukehyksiin, joita löytyy myös toki muissakin väreissä. Myös vahvoja alumiinikehyksiä on saatavana kultaisina, kuparinvärisinä, hopeisina ja mattamustanakin. Poster Storen laaja valikoima takaa jokaiseen sisustukseen juuri oikean väriset kehykset.

Perinteiset kehykset voi korvata myös käyttämällä julisteripustusta. Myös passerpatouta siis valkoista kehyspahvia, paspartuuria tai "paspista" kuten olen itse tottunut sitä kutsumaan voi käyttää halutessaan. Valkoinen kehys antaa ryhtiä julisteille ja tekee tauluista ilmeeltään vähän erilaisia. Tällä kertaa jätin "paspikset" pois julistetauluistani.

Marrakech Facade

Poster Storen julisteet painetaan Tukholmassa ruotsalaisen paperitehtaan korkealaatuiselle painopaperille. Lessebo Brukin tehdas on tuottanut paperia jo vuodesta 1693 suurten järvien välissä Smålandin sisämaassa. Tehdas tuottaa ympäristöystävällistä FSC paperia ja huolehtii myös siitä, että ympäristö säilyy seuraaville sukupolvillekin.  

Itse julistepaperi on taidegalleria laatuista painopaperia, jolla on arkistointiominaisuus. Painetut kuvat eivät siis ajan kuluessa muutu keltaisiksi vaan ne säilyttävät alkuperäiset värinsä. 

Sekä painotehdas että kaikkien julisteiden valmistus kantaa Pohjoismaista Joutsenmerkkiä, joka on yksi Euroopan tiukimmista ympäristömerkeistä. Tätä merkkiä "ei voi ostaa rahalla" vaan se pitää ansaita vastuullisella toiminnalla!

Feelings

Poster Storen tarina sai alkunsa 2014 Tukholmassa kun veljekset Oskar ja Tobias Renlund perustivat yrityksen. Heidän kantavana ajatuksena oli se, että taiteen tulisi olla kaikkien saatavissa eikä kauniiden asioiden tarvitsisi aina olla kalliita. Poster Store on ehtinyt laajentua jo yli kahteenkymmeneen Euroopan maahan ja myös meille Suomeen. 

Sokerina pohjalla Poster Store tarjoaa nyt Marjon matkassa -blogin lukijoille 30 % alekoodin, jonka voi hyödyntää oman kodin sisustusilmeen parantamiseen. 

Alennuskoodilla  marjonmatkassa30  saat 30% alennuksen Poster Storen julisteista, ei koska Selection-osion julisteita eikä kehyksiä. Alennuskoodi on voimassa 28.10. - 10.11.2019 ja se lasketaan tuotteiden normaalihinnasta.

Poster Store valikoimissa on todella laajasti erilaisia julisteita ja tauluja joten klikkaa itse rohkeasti nettisivuille. Toimitus 2-4 päivää ja yli 39€ toimitukset tulevat veloituksetta.

 Surfers wave

22 kommenttia:

  1. Kauniita, kaikki sopii keskenään täydellisesti yhteen. Omaat upean maun.

    Kivaa uutta viikkoa Marjo. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia ihanuus <3

      Kun sisustaminen on ollut työtä lähes koko työelämän ajan
      niin sitä taitaa olla vaikea olla tuomatta vähän myös omaan kotiinsa.

      Mukavaa ja leppoisaa viikkoa myös Tiia <3

      Poista
  2. Kauniit ja Marjolle kaikki sopivat, niin täydellisesti kotiisi tunnelmaan. Melkein kuulisi meren pauhun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marja ihanuus <3

      Olen samaa mieltä kanssasi, että meren kyllä melkein kuulee kun osaa vain kuunnella tarkasti.
      Kun näitä kuvia otettiin niin jaloissa pyöri koko ajan yksi karvakaveri, joka olisi niin
      mielellään änkenyt itsensä johonkin kuvista mukaan.

      Kivaa alkanutta viikkoa Marja <3

      Poista
  3. Oi kuinka ihania. Itselläni on juuri mietinnässä mitä kivoja tauluja seinille vielä keksisin ja nämä voisivat olla oikein mainio idea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Poster Storen valikoimissa on paljon kivoja julisteita eri aihealueiden mukaan. Käy kurkkaamassa josko teidän seinälle löytysi jotain. Siellä on myös ihania lastenhuoneen juttuja - wink wink!

      Poista
  4. Onpa kauniita yksityiskohtia teillä! :) Rantakuva on niin tunnelmallinen ja ihana, että vierestä löytyy hiekkaa ja simpukoita. Harmi, ettei enää törmätty siellä messuilla enää, mutta nähdään taas uudelleen jossain välissä - ensi kuussahan mie taas sinnepäin tulen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Milla <3 Pidän kodin sisustamisesta. Tuo rantakuva teki minut ihan nostalgiseksi ja kaipaan jo kesä.

      Oli todella kiva nähdä messuilla edes pikaisesti. Kiva kuulla, että olet taas tulossa tänne isolle kirkolle. Toivotaan, että törmätään jossain <3

      Poista
  5. Marrakech taulut veivät suoraan sydämeni! Pitääkin käydä tuolla kurkkimassa, että mitä ihanaa sieltä löytyisi meidän kotiin!
    Kivaa uutta viikkoa sinulle Marjo <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvasin, että juuri sinä "jostain kumman syystä" kiinnität juuri näihin Marrakech julisteisiin huomiota. Ovat kyllä todella kauniita ja joskus haluan mennä Marrakechiin katsomaan näitä maisemia.

      Kivaa keskiviikkoa ja loppuviikkoa Outi <3

      Poista
  6. Itsekkin kiinnitin huomiota kehyksiin jotka eivät varasta taulun kuvalta huomiota. Kauniita ovat

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joskus kehyksiä on kiva korostaa mutta tässä tapauksessa halusin, että ne ovat todella näkymättömät. Mukavaa viikkoa!

      Poista
  7. Ihania nuo rantakuvat, jotenkin rauhoittavat mieltä. Mukavaa uutta viikkoa marjo <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Taru <3 merelle on meille ravuille sellainen rauhoittava vaikutus ja ehkä myös muille horoskooppimerkeille. Hauskaa loppuviikkoa!

      Poista
  8. Kauniita tauluja! Mulla on Deseniolta tuo sama "together is our favourite place to be", mutta se on Disney-fontilla kirjoitettu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei voi olla totta! Sinulle on sama mietelausetaulu - olemme siis lähes samiksia mutta fonttia vain eroaa. Kuten tuolla kirjoitin niin olen aina vähän epäillyt näitä "sanomatauluja" mutta juuri näistä kahdesta, jotka valitsin pidin sekä itse sanonnan että fiiliksen takia.

      Poista
  9. Valitsemasi julisteet sopivat kuin nenä päähän makuuhuoneeseesi, joka on muuten todella kaunis. Pidän sen värimaailmasta ja tyylistä. Täytyypä käydä kurkkaamassa julistevalikoima ja tilata pari uutta julistetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krisse <3 Meillä on makuuhuoneessa ollut valko-sinistä ja aika utuista. Olen halunnut myös vuodevaatteissa noudattaa samaa värimaailmaa. Omistavan aivan liikaa lakanoita ja tyynyliinoja mutta onneksi on sitten mitä vaihtaa.

      Kurkkaa ihmeessä sillä minusta julisteita on tullut kevään jälkeen valikoimiin lisää.
      Kivaa loppuviikkoa Krisse <3

      Poista
  10. Vastaukset
    1. Kiitos Maikku ❣️ Valikoimassa oli paljon kivoja vaihtoehtoja mutta näistä tuli minusta paras kokonaisuus.

      Poista