lokakuuta 20, 2019

I love me -messut 2019 - tärppejä ja "must to visit" osastoja

Messulippu saatu - Messukeskus / I Love Me -messut

Tähän postaukseen kokosin I love me -messujen sunnuntai päivälle vielä muutamia tärppejä ja "must to visit" osastoja. Jos olet suuntaamassa messuille tänään kannattaa toki katsoa myös upea muotinäytös. Itse olin eilen blogikollegani Tuulannelin kanssa I love me -messuilla. Katsoimme ensiksi muotinäytöksen ja kun en nyt valokuvaillut näytöstä tuli sitä katsottuakin ihan eri tavalla. Istuimme myös toisella puolella catwalkia missä olin perjantain näytöksessä ollut. Näytöksen jälkeen kierrettiinkin sitten osastoja ja katseltiin ihan urakalla. Totta kai ehdittiin myös istahtaa pienelle tankkaustauolle, jotta jaksoi taas sitten kävellä ja katsella.

Aloitetaan messuttärpit ihonhoitotuotteista, jotka kiinnostivat minua messuilla. Keskityimme Tuulannelin kanssa katselemaan luonnonkosmetiikkaan.

Latvialainen Madara on luonnonkosmetiikka sarja, joka on sertifioitu kansainvälisten ECOCERT -standarien mukaisesti ja se on täysin luonnollinen sekä ekologinen. Tuttu sarja itselle ja ollut käytössä.


"Urang on hienostunut, korealainen, luonnonkosmetiikkalaatuinen ihonhoitosarja, jossa perinteiseen korealaiseen ihonhoitorutiinin yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla korkealaatuiset raaka-aineet ja aromaterapia." Ruohonjuuri

Korealainen kosmetiikka on kiinnostanut minua jo pitkään mutta toistaiseksi en ole kokeillut muuta kuin kangasnaamioita, joita olen pitänyt todella paljon.


"Whamisa Skincare-sarjan tuotteet ovat kuuluisaa korealaista fermentoitua luonnonkosmetiikkaa. Sarjan tuotteille on myönnetty saksalainen BDIH -luonnonkosmetiikkasertifikaatti." Ruohonjuuri


Hetkinen on suomalainen, 100% luonnollisista raaka-aineista valmistettu kosmetiikkasarja. Vegaaniset tuotteet eivät sisällä synteettisiä hajusteita eivätkä lisäaineita. Tuotteet pakataan Turussa varsinaissuomalaisen männyn ytimestä valmistettuihin purkkeihin. Osastolla voi rakentaa käpylehmän ja jokaista tehtyä käpylehmää kohtaa Hetkinen sitoutuu istuttamaan uuden puun. Osasto on yksinkertaisen tyylikäs ja nuo käpylehmät tekivät siitä myös todella sympaattisen.


Luonkos öljypuhdistuskakut on hellävarainen ja tehokas tapa poistaa meikki. Kakut valmistetaan käsityönä Naantalissa 100% luonnon omista raaka-aineista ilman säilöntäaineita ja tuotteet ovat vegaaneja. Öljypuhdistuskakut on pakattu muovittomaan biohajoavaan pakkaukseen. Kakku poistaa myös vedenkestävät meikit. Tätä täytyy ehdottomasti päästä kokeilemaan.


"Mossa on luomulaatuinen ECOCERT-sertifioitu kosmetiikkasarja, joka sisältää raikkaita ja lempeitä tuotteita päivittäiseen ihonhoituotteet. Ihonhoitotuotteet perustuvat ainutlaatuisiin, pohjoisen marjoista saataviin vitamiinikoostumuksiin." Ruohonjuuri


Carita Cosmetiikka valmistaa pienessä pajassaan Klaukkalassa luonnonkosmetiikka käsityönä. Raaka-aineina käytetään luonnon omia ensiluokkaisia öljyjä ja sheavoita. Lisäksi käytetään aloe veraa, merilevää, nokkosta, savia, suolaa, turvetta ja tervaa. Tuoksuina on eteerisiä öljyjä. Carita Cosmetiikan osasto oli persoonallisesti sisustettu käyttäen mm. vanhoja heinäseipäitä tuotehyllyillä.


Laponie of Scandinavia sai messuilla Kauneustoimittajien myöntämän Kauneuspilkku -tunnustuksen. Tuotteet on kehitetty Suomessa ja niitä valmistetaan Suomessa sekä Ruotsissa. Pelkistetyt ihonhoitotuotteet sisältävät vain harvoja, tarkoin valikoituja raaka-aineita. Tuotteet ovat eläinkokeettomia ja vegaaneja.
Korealainen Hydrabuff -kangasnaamio oli mielenkiintoinen itselleni uusi tuote, jonka avulla pystyy parantamaan hoitotuotteiden kuten kasvovesien ja seerumien imetymistä ihoon. Taas palasin katselmaan korealaisia tuotteita... Nyt on otettava kyllä jotain kokeiluunkin kotosalla.Seuraavaksi siirryimme sitten takaisin muodin pariin ja katsastamaan mitä kivaa tai mielenkiintoista siltä puolelta löytyy. Omat suosikkini löytyivät helposti ja tässä muutamia niistä.

Vuoden nuori suunnittelija 2019 Emma Saarnio

Emma Saarnio voitti vuoden nuoren suunnittelijan 2019 palkinnon kilpailussa, joka järjestettiin nyt 25.kerran. Tehtävänä oli inspiroitua Eino Leinon runoudesta. Saarnion voittajatyön innoittajana on ollut Leinon kuuluisin runo Nocturne, jossa runoilija hakee mielenrauhaa luonnosta. Emma Saarnio on mukana myös muotinäytöksessä yhdellä kokoelmansa asulla.


GARDEN - 6u50

Vuosi sitten marraskuussa kun Kämp Galleria avattiin uudistuneena kirjoittelinkin jo tänne blogiin uudesta Garden alueesta kauppakeskuksessa. Kämp Garden keskittyy nimenomaan suomalaiseen muotiin, muotoiluun ja designiin. Gardenin tuotemerkit ovat kiinnostavia kaikki mutta ja tästä voit kurkistaa postaukseen Gardenista tarkemmin. 

Sievishop / Utua - osasto 6t61Lumoan - osasto 6t78


WEECOS - osasto 6s70Viaminnet

Mukavaa messupäivää sinne suuntaaville ja rentouttavaa sunnuntaita!

4 kommenttia:

 1. Kivoja tärppejä olet tähän kerännyt. Minä kävinkin monissa näistä ja suosikkejakin tuli muutama, mutta ehdoton ykkönen oli tänä vuonna Hetkinen ja Nanso <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin kurkkimassa sinun postauksen ja huomasin, että aika samoilla osastoille olemme käyneet. Hetkinen hurmasi vähäeleisyydellään ja tyylillään. Esittelijät osastolla olivat myös äärimmäisen sympaattisia kavereita ja kertoivat intohimolla tuotteistaan. Nanson osastosta pidin itsekin paljon. Kauniin eleetön, että vaatteet pääsivät hyvin esille. Siellä oli myös sellainen hauska "kupariputki+viherkasvi" juttu seinällä - pidin!

   Poista
 2. Kiinnitin heti huomiota noihin kivoihin suomalaisten uusien sarjojen nimiin: Vuonue, Kaiko, Utua... Jännää että noita palatuotteitakin on tullut nyt niin paljon markkinoille - ne on tietysti käteviä matkoilla, kun eivät ole nesteitä ja luomua arvatenkin kaikki.
  Täältähän nämä kaikki parhaat palat löytyvät, eikä haittaa vaikken itse lähtenytkään messuille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomalaisten firmojen nimet soljuivat suussa kivasti ja olivat minusta myös todella kauniita. Vuonue taitaa tarkoittaa myös lampaan karitsojen lukumäärää lukumäärää jos olen ymmärtänyt oikein.

   Kaiko Designin lastenvaatteet ovat todella kauniita ja ajatus "Fashion with a mission" on upea juttu. Kaiko tekee myös hyvää tekemällä yhteistyötä Naisten Pankin kanssa. Yritys lahjoittaa 7 prosenttia myytyjen tuotteiden voitosta naisten ja lasten kouluttamiseen Nepalissa.

   Utuasta itselleni tulee mieleen sanana utuinen aamu eli kaunis sana sekin.

   Palatuotteet ovat "paluutta menneeseen" ja fiksua sellaista. Minun lapsuudessani isoäidillä ja meillä kotonakin oli palasaippua. Ei turhia muovipakkauksiakaan.

   Kiva jos tästä postauksesta oli sinulle hyötyä. Lauantaina messuilla oli melkoista kuhinaa joten olisi kannattanut kiertää enemmän jo perjantaina mutta työpäivän jälkeen iski väsy.

   Kivaa viikkoa Maarit :)

   Poista