lokakuuta 10, 2019

Eläinprintit AW 2019/2020 kengissä ovat kuuminta hottia


AW2019/2020 kenkämuodissa on lukuisia erilaisia trendejä. Muhkeita ja myös vähän kömpelön näköisiä 70-luvun platformeja on nähty Pariisin, Milanon, Lontoon ja New Yorkin näytösmallien jaloissa. Kenkiin on lisätty lukuisia erilaisia "bling bling" koristeita ja nilkkureissa roikkuu jopa ketjuja erilaisine heloineen. Avokkaat on puolestaan varustettu nilkan ympärille solmittavilla jännillä ruseteilla. Kirkas violetti ja smaragdinvihreä ovat kaksi suosittua trendiväriä näytöslavoilla. Molemmat aika erikoisia värisävyjä mutta syksyyn sopivia kyllä.

Erikoisimpia ehdotuksia syys-talvisaappaiksi ovat minusta kauttaaltaaan kukalliset saappaat, joista tulee hyvin keväinen fiilis. Saappaat ovat myös sukkamaiset joten meidän leveysasteilla niillä ei todellakaan ole käyttöä talvisäillä. "Karvaisuus", graafiset korot ja sulatkin jatkavat vielä voittokulkuaan. Käärmeennahka imitaatiot eri väreissä ja ylipolvensaappaissa ovat vilahdelleet useissa näytöksissä.

Ja myös aina niin ihania eläinkuoseja on näkynyt ilahduttavan paljon muodissa. Minähän olen hurahtanut eläinkuoseisin - pantterinpilkkuihin, tiikerin- ja seepranraitoihin, lehmäkuosiin jne. jo vuosia sitten. Näistä on syntynyt tänne blogiin yksi postauskin pari vuotta sitten teemalla "eläimellinen maanantaini". Omistan näitä "eläinprinttikenkiäkin" muutamia pareja.

Keräsin tähän postaukseen AW2019/2020 kenkämuotia laidasta laitaan erilaisilla eläinprinteillä.

Ulla Johnson

Christian Louboutine


Tehdessäni tätä postausta löysin myös itselleni uuden ja erittäin mielenkiintoisen suunnittelijan Ulla Johnsonin, jonka tuotantoon palaan ihan omassa postauksessa jossain vaiheessa. Hyvin pohjoismaisesta nimestään huolimatta hän on paljasjalkainen Manhattanin asukas, joka tällä hetkellä asuu Brooklynissä. Erittäin mielenkiintoisia kenkiä ja muutakin muotia tuottava suunnittelija.

Marni

Steve Madsen / Dolce Vita

Nike

Victoria Beckham

Victoria Beckhamin sukkamaiset ylipolvensaappaat ovat hauskat mutta kärkien avoinaisuus syys-talvimallistossa ihmetyttää minua kovasti kuten myös syksyyn ehdotetut kukalliset saappaat.

Yves Saint Laurent


Aquazzura

Itse taidan taas kaivaa esille omat eläinprintti kenkäni ja ottaa ne jälleen käyttöön. Eläinprintit ovat aina kolahtaneet minuun jostain kumman syystä. Miten siellä ruudun toisella puolella? Ovatko eläinprintit hitti vai huti? Voisitko itse pukeutua eläinprinttiin tai vetää jalkaasi "leopardilenkkarit tai -kengät"?

Kaikki postauksen kuvat on lainattu netistä. 

8 kommenttia:

 1. Pantterikuosia ei ole, mutta seeprakuosiset "ponyhair"-ballerinat ovat töissä kaapin alla ja ihana New Yorkista ostettu seeprakuosinen laukkukin löytyy. Täytyisikin kaivaa ne taas esiin ja käyttöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni on ollut elämäni aikana useammat pantterikengät ja tällakin hetkellä on :D Olen myös seeprakuosin ystävä ja sellaisetkin kengät löytyy. Myös "dalmatialaiskuosinen" pikkulaukku ja sulkalaukku. Nyt kaivat ehdottomasti esille Nykki kengät.

   Poista
 2. Nuo lenkkarit ottaisin, mutta muut ovat liian kaikkea minun makuuni. Avokärki ihmetyttää minuakin noissa yli polven ulottuvissa saappaissa.
  Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lenkkarit ovat minustakin todella kivat. Itse asiassa ole tässä etsinyt hyviä syyslenkkareita joten olisi tässä minulla leopardilenkkarit. Kivaa viikonloppua sinne Ahvenanmaalle Kristiina <3

   Poista
 3. Niken leopardilenkkarit voisin kyllä heti ottaa.
  Vähitellen olen minäkin lämmennyt näille eläinprinteille ja löytyypä kaapista nyt leopardilegginsitkin :)
  Ihanaa viikonloppua sinulle Marjo <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. WAU - leopardilegginsit puuttuvat minulta! Omistan kyllä leopardi hameen ja takinkin. Tilasin keväällä yhdet pantterilenkkarit netistä mutta valittavasti koko oli sopimaton.
   Hyvää ja rentouttavaa viikonloppua Outi <3

   Poista
 4. Eläinprintit eivät ole oma juttu, vaikka muilla ovat kovin tyylikkäitä. Mutta jos ottaisin eläinprinttiä, niin kyllä ne jotkut kivat ballerinat just olisi, pantteriballerinat.

  Kivaa sunnuntaita Marjo. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän Tiia - kaikki eivät pidä eläinkuoseista! Olen huomannut, että ne jakavat mielipiteet aika kahtia. Toiset pitävät ja toiset inhoavat yli kaiken. Kävin itse kurkkimassa tänään Elloksen sivuilla pantteri loafereita mutta siellä ei harmikseni ollut enää kokoani.
   Kivaa uutta viikkoa Tiia <3

   Poista