elokuuta 15, 2019

Loviisan Wanhat Talot 2019 rannekearvonta käynnistyy nyt

Kaupallinen yhteistyö: Loviisan Wanhat Talot
Maria Kalmi, valokuvat

Nyt on aika käynnistää rannekearvonta Loviisan Wanhat Talot -tapahtumaan 24.-25.8.2019 klo 10-17. Koska Marjon matkassa -blogi on saanut kunnian toimia kuluvana vuonna LWT-tapahtumassa VIP-bloggaajana olen saanut myös arvottavaksi kaksi ranneketta teidän lukijoiden kesken. Ranneke (arvo 18€) oikeuttaa sisäänpääsyyn LWT-tapahtumaan molempina päivinä.

 Dunderfeltin talo, Loviisa - kuva Maria Kalmi

Jätä kommenttikenttään sähköpostiosoitteesi, josta sinut tavoittaa jos arpaonni suosii arvonnassa. Voit myös perustella miksi juuri sinun tulisi seuralaisesi kanssa voittaa kaksi LWT-ranneketta. Arvonnan tulee perinteisesti tekemään lahjomaton arvontageneraattori.

Villa Elma + kansikuva, kuva Maria Kalmi

Rannearvonta alkaa nyt ja se on käynnissä 18.elokuuta klo 21 saakka. Facebook tai Instagram eivät ole mukana arvonnassa millään tavalla. Rannekkeet on saatu  Loviisan Wanhat Talot -tapahtumalta. Enää reilu viikko ja odotettu viikonloppu on täällä!

Loviisan Wanhat Talot messujulkaisu on ilmestynyt ja tästä pääset lukemaan sitä jo nyt. 
Loviisan Wanhat Talot -tapahtuma löytyy Facebookista ja tästä pääset sinne. 

Onnea kaikille tasapuolisesti arvontaa! 

Villa Engel, kuva Maria Kalmi

15 kommenttia:

 1. Ystäväni Marjon kanssa on ollut puhetta tästä tapahtumasta, ehkäpä meidän tulisi oikeasti lähdettyä, jos saisimme liput valmiiksi.

  VastaaPoista
 2. Hieno on ollut lukea ja katsoa kuvia blogistasi tapahtuman jälkeen, mutta kyllä se paikan päälle pääseminen ois upea kokemus.

  VastaaPoista
 3. Olisi aivan mahtavaa tulla, koskaan en ole vielä käynyt vaikka ajatuksissa on ollut :)
  annu.liina78@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Olisi mahtavaa saada ranneke ��

  kookos2000@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. LWt-tapahtuma on meidän perheen naisten suosikki tapahtuma ja rannekkeet tulisivat tarpeeseen! Olisi mahtavaa viedä ulkomailla asuva tätini katsomaan näitä ihania taloja :) idahhh@outlook.com

  VastaaPoista
 6. Olisipa mukavaa voittaa liput Loviisan Wanhat talot tapahtumaan. Kahtena vuonna olen käynyt ja tapahtuma kuuluu ehdottomasti syyskesän ohjelmaan. Tiia on lupaillut lähteä mukaan ja yhteinen ystävämme Saija on myös kiinnostunut. Lipulle olisi todella käyttöä. leena.tuomisto@live.fi

  VastaaPoista
 7. Haluaisin yllättää anoppini joka on auttanut meidän perhettä enemmän kuin olisi tarvinnut. Kumpikaan meistä ei ole koskaan vieraillut itse tapahtumassa niin olisi senkin puolesta ihana nähdä millaisia taloja siellä on.
  huvikummunvilske@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Tämä tapahtuma on ollut mietinnässä jo useamman vuoden, mutta ihan vielä ei ole toteutukseen päässyt. Jos vaikka rannekkeiden innoittamana Meriharakat sittenkin lähtisivät Loviisaan :-)

  VastaaPoista