toukokuuta 20, 2018

Heleää helluntaita ja aurinkoa ♥


Ihanaa sunnuntaita ja heleää helluntaita sinne ruudun toiselle puolelle. Joka puolella luonnossa kukkii ja aurinkoinen sää on hellinnyt meitä on vaikka kuinka monta päivää. Välillä pitää ihan nipistää itseään ja miettiä onko todella nyt vasta toukokuu menossa? Tuntuu niin kesäiseltä ja jopa hellevaatteita on päässyt jo vetämään ylleen. Jos huhtikuun alussa lunta satoi parikymmentä senttiä ja meidän talon pihalle oli tehty jopa lumiukko niin nyt kyllä nautitaan lämmöstä.


Olen tässä lähtökuopissa lähdössä katsomaan sambakulkuetta Kallio kukkii -tapahtumaan. Kummityttö on mukana siellä "papukaija-puvussa" tanssijoiden joukossa. Mitään muuta neiti ei ole meille asusta paljastanut paitsi, että se on kuulemma todella värikäs ja erottuu varmasti. Yhtään askelkuviota ei ole ennakkoon kerrottu joten jännittyneenä odotan mitä tuleman pitää...


Viikkoni on ollut täynnä mielenkiintoisia juttuja. Pääsin kurkkimaan jo ennakkoon Villa Tremondon Fashion Brunch -tapahtumaan miltä AW18 muoti tulee näyttämään ensi syksynä ja talvena. Tästä on tulossa myöhemmin loppukesästä ihan omaa postaus. Sen voin jo paljastaa, että ihanaa keltaista ja muutenkin värejä nähdään tulevana sesonkina. I love yellow ♥


Eiliseen Roihuvuoren kirsikkapuiston Hanami- juhlaan en ehtinyt mukaan. Onneksi kävin alkuviikosta jo itse ihailemassa kirsikkapuiden kukintaa. Siellä vaaleanpunaisten kirsikankukkien alla oli lumoavan kaunista. Päässä virisi ajatus, että joskus olisi kiva päästä viettämään hanamia Japaniin, jossa en ole koskaan vielä käynyt. Täytyy lisätä omalla "ämpärilistalle".


Työni puolesta pääsin myös käymään Uudessa Lastensairaalassa. Täytyy sanoa, että paikka teki minuun erittäin suuren vaikutuksen. Upeaa arkkitehtuuria, hienoja interiöörejä ja kodinomaisuutta. Pikkupotilaat tarvitsivat uuden ja nykyaikaisen sairaalarakennuksen. Ihanan valoisa paikka ja noilta parvekkeilta on upeat näkymät yli kaupungin ja merenkin näkee. Vielä ei kuvia sisätiloista saa julkistaa mutta katsotaan jos jossain vaiheessa tekisin tästä ihan omaa postaustakin...


Ihana Blomdalen-Kukkalaakso tarjosi Tammisaaren sisäsaaristossa erilaisen luontokokemuksen. Narsissimeri oli metsämaisemassa ja samoilu täällä tarjosi "pienen palan omaa rauhaa" kiireisen päivän jälkeen. Kehotan kaikkea menemään luontoon! Narsisseja näkee 27.5. saakka.


Nyt viikonloppuna vietettiin taas Open House Helsinki -tapahtumaan. Yhden viikonlopun aikana avataan ovia sellaisiin paikkoihin ja rakennuksiin, joihin ei muuten ole mahdollista päästä. Erittäin mielenkiintoinen tapahtuma. Tänä vuonna ehdin mukaan vain juuri kunnostettuun Lauttasaaren kartanoon. Ihan huikea paikka ja tästä on tulossa postausta kohta puoliin. Eilen minua poltteli Keravan kartano vierailu mutta en uskaltanut riskeerata ja lähteä ajamaan Keravalle saakka. Kohteisiin mahtuu nimittäin mukaan vain rajallinen määrä ihmisiä joten olisin saattanut jäädä pois koko kierrokselta joka alkoi jo 10.30.


Parvekkeelle on hankittu jo kolme uutta pelargoniaa. Viime vuoden pelargonioistani talvehti ansiokkaasti seitsemän joten muutama tarvittiin lisää. Parvekkeella on nautittu jo kaffetta mutta koska se ei ole vielä valmis palataan siihen myöhemmin. Myös ikkunat huutavat likaisuuttaan mutta ennen koivun siitepölyn häviämistä en niitä kyllä tule pesemään! Nyt niitä ei todellakaan kehtaa kuvailla...


Toukokuu on täynnä juhlia. Eilen vietettiin hyvän ystäväni Minnan 30v-synttäreitä mutta en valitettavasti pystynyt osallistumaan Lappeenrannassa pidettäviin juhliin. Onnea vielä tätäkin kautta Minna ♥ ja toivottavasti nähdään kesäkuun alussa. Postiluukusta tipahti kutsut kaksiin ylioppilasjuhliinkin 2.kesäkuuta. Ihanaa ♥ ja onnea ennakkoon molemmille opintonsa päättäville!


Tänä aamuna on syöty pitkään ja hartaasti aamiaista Hesarin kera. Jopa Minnie antoi nukkua aamulla hieman pidempään. Kun aamut ovat niin valoisia koiruli hän saattaa pyydellä lenkille jo viiden jälkeen aamulla... Usein kyllä nukahtaa ja saamme siirrettyä lenkin vähän myöhempään.

Nyt lähden sambailemaan tai ainakin katsomaan kulkuetta - palataan ♥

6 kommenttia:

  1. Rytmikästä sambailtaa! On varmasti mukava nähdä kummityttö kulkueessa.
    Nyt on kyllä luonto niin kaunis, uskomaton toukokuu. Turun kirsikankukat Aurajoen varressa ovat jo melkein kaikki pudonneet. Mutta upeat koristeomenapuut ja oikeat omenapuut jatkavat kukintaa.
    Sinulla kiirettä riittää. Ehtivä olet!
    Ihanaa ja upeaa tulevaa viikkoa sinulle Marjo <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuula :) Sambaparaati oli jo päivällä jo illaksi ehdittiin sitten jo sushille kummitytön kanssa. Sambatessa tuli kuulemma nälkä :D Enkä yhtään ihmettele sillä olihan siinä tehokasta liikuntaa parin tunnin ajan ja melkoisessa helteessä.

      Kurja juttu, että kuuma sää saa aikaan tuon kukkien nopean lakastumisen jo kirsikalle. Onneksi omenapuut ovat nyt parhaimmillaan sekä tuometkin kukkivat. Tänään kävin jo kuvaamassa myhös syreenejä.

      Aurinkoista viikkoa ja kivoja veneilysäitä Tuula <3

      Poista
  2. Paljon kaikkea kivaa ja kaunista on viikkoosi mahtunut. Huikean kaunis tuo narsissimeri ♥ Varmasti todella rauhoittava paikka. Sait talvetettua seit-se-män pelargoniaa. Olen kyllä nyt niin kade. Minulta tuo homma meni tänä vuonna ihan mönkään. Joudun siis menemään kukkaostoksille tulevalla viikolla. Mukavaa sunnuntai-iltaa sinulle, Marjo ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krisse ihanuus ♥

      Pelargoniat eivät kyllä kestä ikuisesti ei nämä kuolleet saattavat olla jo monia vuosia vanhoja. Joskus vain onnistuu mutta se on minusta myös tuurista kiinni. Ehkä ensi vuonna sinullakin on parempi onni matkassa.

      Minäkin joudun menemään vielä monta kertaa kukkaostoksille. Tänään piipahdin pikaisesti Ikeassa ja sielä tarttui mukaan muurikello ja muratteja.

      Kohta nähdään ♥

      Poista
  3. Upeita kuvia. Minäkin olen alkanut lämmetä keltaiselle värille, pitäisi varmasti ostaa joku keltainen mekko tai tunika nyt kesäksi. Hyviä sambailuja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi ihanuus ♥ Minähän olen ihan koukussa keltaisiin... :D
      Keltainen mekko voisi olla kiva ja sitten loistaisit yhdessä auringon kanssa.
      Kivaa alkanutta viikkoa!

      Poista