toukokuuta 30, 2018

Instrun kehys- ja aurinkolasitrendit hurmasivat väreillään ja muodoillaan

Yhteistyössä Instrumentarium

Kesä 2018 näyttää minun osaltani hyvin värikkäältä! Olen kirjoitellut jo aiemmin täällä blogissa hurahtamisestani sekä punaiseen että vaaleanpunaiseen. Vaatteissa ja asusteissa kun on räväytetty oikein kunnolla viime kuukausien aikana. Ja väreillä leikkiminen jatkuu edelleen! IBA18 gaalassa Kattilahallissa kävin haistelemassa Instrumentarium pisteellä SS18 kehys- ja aurinkolasitrendejä. Ja kuinkas sitten kävikään! Minä menetin sydämeni ihan totaalisesti Guccin punaisille kehyksille. Kiitos valokuvaaja Jere Viinikaiselle ylläolevasta kuvasta.

Olisiko punainen gaalapukeutumiseni saanut minut tarttumaan näihin hieman kissamaisiin kehyksiin. Mene ja tiedä mutta ne olivat ihan täydelliset! Istuivat kasvojeni muotoon ja tuo aavistuksen nurkista ylösnouseva linja oli perin naisellinen. Ei yhtään liian kissamainen vaan so chic! Harvoin heti ensimmäiset kehykset ovat juuri ne oikeat. 


Kesän kehyksissä on selkeästi värejä paljon enemmän mitä aiemmin. Tai ehkä minä vain katselen nykyään maailmaa "värillisten linssien läpi". Guccin kehysten lisäksi myös Salvatore Ferragamon aurinkolaseissa on todella reilusti eri värejä. Raidoitus kehyksissä on itse asiassa aika hauska yksityiskohta muuten hyvinkin klassisessa kilpikonnakuosissa. Nämä aurinkolasit päässäni samastuisi Audrey Hepburnin rooliin elokuvassa "Loma Roomassa". Näen jo itseni ajamassa vespalla näissä aurinkolaseissa tukka hulmuten...

Toinen huomioni kiinnittyihin siihen, että aurinkolasit olivat myös melko kookkaita ja näyttäviä. Isot aurinkolasit suojaavat toki erittäin hyvin silmiä mutta vaativat käyttäjältään minusta myös "kokoa". Kapeissa ja pienissä kasvoissa nämä voisivat näyttää "teeveeruuduilta". Omissa, hieman pitkänomaisissa kasvoissani näkisin hyvin mielelläni nämä hieman kulmikkaat, isot lasit.


Myös jänniä urbaanin futuristisia laseja näkyi mm. Armanin valikoimissa. Kehyksissä oli pitkästä aikaa myös metallia ja tiettyä vastakohtaisuutta. Tämän trendin värimaailmaa hallitsevat metalliset sävyt, betoni ja harmaaseen taitetut maastovärit. Jotain sellaista "steampunk-henkisyyttä" ja tieteiskirjallisuuteen viittaavaa näissä kehyksissä kyllä oli. Legendaariset RayBanit metallisangoilla ovat myös aina muodikkaita. Huomioni kiinnittyi myös muihin hyvin klassisen yksinkertaisiin kehyksiin. Pyöreät lasit ovat aina erilaiset ja hauskatkin mutta minun kasvojeni muotoon täysin sopimattomat. Olen muutamia kertoja kokeillut ja nauranut vatsa kippurassa peilikuvalleni :) Onneksi on runsaasti muitakin vaihtoehtoja, joista valita kehyksiä.


Jännä uusi trendi on myös läpikuultavuus sekä kehyksissä että myös linsseissä. "Läpinäkyvät" muovikehykset näyttivät oikein kiinnostavilta. Kesän "läpinäkyvä trendi" on löytänyt tiensä myös jalkineisiin ja laukkuihin. Jotenkin hassulla tavalla kiinnostavaa on nähdä materian läpi... Läpinäkyvät kehykset ovat myös melko huomaamattomat ja sopivat useisiin eri värisiin asuihin.


Minä löysin Kattilahallista punaiset aivan superihanat kehykset. 
Instrumentariumin mallistossa on mahdollista saada 
myös aurinkolasit vahvuuksilla. 
Löysitkö itse omaa suosikkiasi tästä Instrun kesämallistosta? 
Vai kenties ehkä useampia vaihtoehtoja?

Osa kuvista on lainattu Instrumentariumin sivuilta.

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Mira :) Punainen väri on ainakin sellainen, että huomataan...

   Poista
 2. Voi että kun lasit näyttäisi mun päällä yhtä hyvältä mitä sun päällä! Wau!
  Ihana blogi sulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jasu :) Instrun valikoimissa on paljon hyviä pokia joten käy rohkeasti kokeilemassa. Ihan varmasti löytyy sullekin omat.

   Poista
 3. Ihan superkivat on kyllä nuo punaiset kehykset! Tykkään tosi paljon myös noista kulmikkaista aurinkolaseista, jännän erilaiset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna :) Kulmikkaat Fendin aurinkolasit olivat kyllä yhdet minunkin suosikeistani. Selkeästi erilainen design.

   Poista
 4. Itse rakastuin myös näihin punaisiin kehyksiin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punaiset näyttivät todella hyviltä myös sinulle :)

   Poista
 5. Nuo punaiset pokat oli kuin sinulle tehty Marjo, aistikkaat, näyttävät ja tyylikkäät! Löysin sieltä minäkin muutaman parin niin silmä- kuin aurinkolaseja, harmi vain, että olin juuri maaliskuussa uusinut omani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari <3 ihanuus!

   Harmi kun olit ehtinyt uusia omat lasisi juuri. Sinä kokeilit myös monia hyvin
   kasvoihisi sopivia kehyksiä. Aurinkoista päivän jatkoa :)

   Poista
 6. Tyylikkäät lasit valitsit, sopivat sinulle hyvin! 👍 Itse en oikein löytänyt sellaista mallia mikä itselleni ehkä olisi jees. Minulla ei ole silmälaseja, mutta aurinkolaseja käytän lähes aina auringon paistaessa. ☉😎

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjaana :) Kurkkaapa Instrun sivuille, jossa on hurjasti vaihtoehtoja erilaisista laseista. Aurinkolaseja ilman ei oikein pärjää. Itse saan todella helposti päänsäryn kirkkaudesta ja paisteesta.

   Poista