kesäkuuta 02, 2016

#LidlSummerFashion by Teri Niitti

Tänä torstai iltapäivänä oli todella sähköä ilmassa! En nyt tarkoita sitä valtavaa ukkosta, joka satoi painostavan päivän jälkeen vihdoin raikkaana vesisuihkuna maahan vaan sitä kutkuttavaa jännitystä vatsassani päästä vihdoinkin pujahtamaan sisälle legendaariseen Yrjönkadun uimahalliin. Olin saanut nimittäin kutsun osallistua Lidlin kesämuotinäytökseen, joka järjestettäisiin tässä Suomen ensimmäisessä uimahallissa vuodelta 1928. Mieleeni tuli heti kohtaus vanhasta jenkkileffasta Gorgin puisto, joka on kuvattu juuri tässä upeassa "roomalaisessa kylpylässä" meidän pikkuisessa Helsingissä. WAU, vihdoinkin näkisin tämän ihanuuden ihan livenä! 


Vaihdoimme eteisaulassa jalkaamme Lidlin kesäjalkineet koska uimahallin tiloissa ei tietenkään saa liikkua likaisilla ulkokengillä. Minulle osui kivat sinivalkoraidalliset espadrillokset :) Sitten käteen jääkylmä kesädrinksu ja kipuaminen toisen kerrokseen. Hei, mitkä näkymät sieltä olivatkaan alas isolle uima-altaalle! Ihan käsittämättömän hieno ja kaunis klassismin interiööri. Aiemmin tuossa altaassa oli tapana uiskennella ihan nakuna mutta vuodesta 2001 uima-asun käyttökin on ollut sallittua. Täällähän naisilla ja miehillä on omat uimavuorot joten mitäs väliä sillä toisaalta on. No, ehkä kuitenkin uisin mieluummin uimapuvussa...

Toisen kerroksen lepohyttien edessä olivat valkoiset verhot ihan kuten näkemissäni elokuvissa ja pienet pyöreät pöydät tuoleilla kutsuivat istumaan alas ja seuraamaan Lidlin kesämuotia. Pääsisimme katsomaan näytöstä siis aivan huikeilta aitiopaikoilta! Tämä ainutlaatuinen muotinäytös oli Teri Niitin stailaama ja catwalk oli rakennettu uima-altaan päälle. Vähitellen tila alkoi täyttymään kutsuvieraista ja sitten lavalle pääsivätkin sekä itseTeri Niitti että Lidlin markkinointipäällikkö Seppo Niemelä ja ostaja Merja Määttä


Teri Niitti kertoi, että "LidlSummerFashion muotinäytös on saanut inspiraationsa 50-luvun pin-upista ja Miami-tyylistä. Näytöksessä fiilistellään myös surffiteemalla ja huolettomuudella. Yrjönkadun uimahallilla on upeat puitteet tälle näytökselle."

Ja sitten tämä mieletön vedenpäällä oleva catwalk alkoi elää. Harmittaa kun en saanut ikuistettua hetkeä kun nuo uimarimallipojat altaan molemmin puolin sukelsivat veteen ja uivat yhden altaan mitan samalla kun mallit kävelit tyynesti vieressä catwalkilla! Tässä näytöksessä tapahtui niin paljon, että olisin toivonut omistavani kaksi paria silmiä ja käsiä sekä toisen kameran. Lidlin Facebook-sivuilla on muuten suoraan lähetystä näytöksestä... Pakko todeta, että valaistus uimahallissa, vedenväreily, valot ja catwalkin heijastava pinta tekivät kuvaamisesta melko haastavaa. Toisaalta kaikki nuo em. elementit yhdessä saivat aikaan melkein unenomaisen fiiliksen Yrjönkadun uimahallin näytökseen ja tekivät tästä tapahtumasta juuri niin ainutlaatuisen mitä se oli. Lidlin kesävaatevalikoimasta näytti löytyvän kesäistä pellavaa ja tyylikkäitä ranta-asuja. Kivan rentoja boho-puseroita, kevyitä maksimekkoja (joita itse rakastan kesällä ylikaiken), kaupunkipukeutumiseen sopivia leninkejä ja todella trendikkäitä uimapukuja. Tänä kesänä ne, jotka uskaltavat paljastavat myös kylkensä uimarannalla ja pukevat ylleen monokinin kuten tuo upealla, mustalla lierihatulla varustettu malli näytöksessä. Teri oli kyllä stailannut mallit loistavasti! 

Lidlin kesän kenkämallistoon tulee niitä ihania espadrilloksia sailoriraitojen lisäksi myös herkullisissa kesäväreissä ja pitsisenäkin. Näinkin jonkun jalassa vilahtavan oranssit ja toisella kukalliset espadrilloksetkin. Pakko todeta tässä välissä, että näytöksen malleilla oli ihan huikea tasapaino koska yhtään horjahdusta tai jalan lipsahdusta ei catwalkilla nähty vaikka siinä oli jo loppunäytöstä kohden vettäkin. Osa malleista käveli vielä todella huikeilla koroilla joten ihan kympinsuoritus! Se, että  catwalkille oli vettä sai aikaan sellaisen optisen harhan, että mallit olisivat ikäänkuin kävelleet vedenpäällä....huikeaa...Kaikkiin Suomen Lidl-myymälöihin kesän 2016 aikana myyntiin tuleva kesän vaatevalikoima pitää sisällään edullisia, mutta laadukkaita kesävaatteita koko perheelle. Tässä näytöksessä nähtiin naisten ja miesten vaatteita mutta Lidlin valikoimissa on toki myös lastenvaatteita. Lidlin kesämuotia löytyy myös isoja kokoja. Uusia tuote-eriä saapuu Lidl myymälöihin joka viikon maanantai ja torstai. 

Kiitos huikeasta #LidlSummerFashion by Teri Niitti muotinäytöksestä. Kesäkuun 2.päivä on hyvä päivä toivottaa kesä virallisesti avatuksi tässä erilaisessa muotinäytöksessä, joka avasi vielä minulle oven yhteen must to see -kohteeseeni. 14 kommenttia:

 1. Wau mitkä puitteet! Tuo Yrjönkadun halli on minullakin vielä näkemättä.

  Huikea idea rakentaa catwalk altaan päälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yrjönkadun uimahalli on helmi! Niin huikea paikka, että mua pyörrytti melkein sen kauneus. Mielettömät puitteet järjestää tällainen muotinäytös. Vedenpäällä on ollut catwalkeja maailmalla mutta onko ollut Suomessa ennen tätä? Olisi mielenkiintoista tietää...

   Poista
 2. Yrjönkadun uimahalli on minullakin kokematta vielä, harmillisesti meni tilaisuudet päällekkäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi ettet päässyt tulemaan....tämä oli kyllä kokemisen arvoinen paikka ja näytös. Hyvä Teri ja Lidl!

   Poista
 3. Upeassa paikassa olet päässyt käymään.
  Minä tykkää kovasti lidl:n vaatteista ja varsinkin siitä, että sieltä saa nykyään myös niitä isoja kokoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi! Tällaiselle arkkitehtuurin ystävälle tuli melkein kyynel silmään paikan kauneudesta ja show upeudesta.
   Minulle ovat tuttuja tähän mennessä vain Lidl jalkineet mutta kuvaston ja näytöksen perusteella haluan kyllä tutustua lähemmin tuotteisiin kun tulevat kauppoihin. Meidän työpaikan vieressä on Lidl joten heti sitten aamusta sinne...

   Poista
 4. Vau, tämä olisi ollut mahtava nähdä, mutta kun en vaan viitsinyt töistä taas ottaa ja lähteä liian aikaisin. Huikealta näyttää, kiva kun pääsin kanssasi näin mukaan tunnelmaan. Kuvista katsellen jo jännitin heidän puolestaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju :) olisi ollut kiva kyllä treffata mutta ymmärrän.
   Näytti ja tuntui huikealta.

   Poista
 5. Näyttääpä upealta. Puitteet ovat olleet komeat. Ihanaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina :) Tuo paikka kannattaa käydä katsomassa myös uimahalli asussa....on se vaan niin huikea.

   Mukavaa viikoloppua ja valmistujaisia sinulle!

   Poista
 6. Niin mielettömät puitteet ja harmi etten päässyt. Taisin olla ajan hermolla, kun kirjoitin pari viikkoa sitten Lidlin vaatteista. :) Kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöh....olisi ollut Tiia niin kiva tavata pitkästä aikaan mutta ymmärrän kun nyt koulujen päättäjäis/valmistujais jne.juhlia. Puitteet upeat ja kivoja vaatteita sekä mums mitkä tarjoilut.

   Mietin ihan samaa, että sun Lidl postaus oli NIIN ajan hermolla. Ensi viikolla näistä ihanuuksista osa tulee myymälöihin. Muista olla valmis kipailemaan kaupalla :D

   Aurinkoista ja mukavaa viikonloppua!

   Poista
 7. Kerrassaan upea paikka tuo Yrjönkadun uimahalli. Erilainen ja mieleenjäävä muotinäytös - vetten päällä. Lidl osaa hienosti nämä järjestämisen taidot. Harmittelen myös, että en päässyt tilaisuuteen.
  Tuonne pitää joskus mennä - uimapuvussa :)
  Aurinkoista viikonloppua!


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Tuula kun et päässyt tulemaan :) olisi ollut kiva nähdä ihan livenä.
   Yrjönkadun uimahalli on sitä Helsinkiä, johon pitää ehdottomasti tutustua paikka. Paikka, jossa menneen maailman henki on läsnä jännästi.
   Olen samaan mieltä, että huippujärjestelyt - hyvä Lidl!
   Aurinkoa viikonloppuusi Tuula :)

   Poista