kesäkuuta 17, 2016

Kurkistus kesäjuhliin, kurkkuratikkaan ja muihin kesäjuttuihin....

Kesäkuuni alku on ollut täynnä kaikin puolin kivoja juttuja eri puolilla kaupunkia. Piipahdin ennen Ateneumin Alice Neel näyttelyn avajaisia pikaisesti Gulledin kesäjuhlissa Telakkakadulla. Gulledin kesäjuhlia ei koskaan kannata jättää väliin! Rosoinen Telakkaranta on luo upeat puitteet showroomille, jossa mm. HAY, Tom Dixon, Magis, Eero Aarnion tuotteita voi hypistellä, ihailla ja koeistua ihan kaikessa rauhassa. Sitä paitsi täällä tapaa aina tuttuja ja pääsee vaihtamaan kuulumisia puolin ja toisin noin ammatillisestikin. Tällä kertaa ei sisäpihalle oltu viritelty grilliä vaan nautimme sisällä makoisista antimista. 






Tiistaina 14.kesäkuuta vietettiin Hendrick's Gin World Cucumber Day -päivää ja olimme Lumon kanssa kiertelemässä vanhalla vihreällä raitiovaunulla tunnin verran Helsingin katuja ristiin rastiin. Mukana raitsikassa meillä oli majava, kurkkuja ja ginibaari sekä joukko janoisia kanssamatkustajia. Äärimmäisen hauska Hendricks Gin tapahtuma, joka päättyi vielä pikapistäytymiseen Liberty or Death cocktailbaariin. Kiva tiistai illan päätös. 


Kannattaa klikata oheinen Cats Versus Cucumbers video auki. Ihan hulvaton!



Sain jo tuossa huhtikuussa kokeiluun apteekkikosmetiikkaa, joka ei itse asiassa ole minulle kovinkaan tuttua. Olen joskus hypistellyt apteekissa vitamiinien hakureissulla apteekkikosmetiikan purkkeja ja purnukoita rohkenematta kuitenkaan kokeilla niitä itse. Täytyy sanoa, että nyt tämä Eucerin aurinkosuojavoide on yllättänyt minut erittäin positiivisesti. Lisääntynyt auringonvalo ja uv-säteily ovat perinteisesti saaneet poskilleni jo alkukesäksi ruskeat epätasaiset pigmenttiläikät. 

Pigmenttiläikät ovat lisääntyneet iän myötä eivätkä ole kesäposkilla ollenkaan kiva juttu. Käyttämällä tätä uutta Eucerin Sun Protection 30 Sun Fluid Anti-Age voidetta päivittäin olen onnistunut pitämään poskeni läikättöminä. Voide ei ole yhtään tahmainen ja se imeytyy nopeasti ihoon. Suosittelen lämmöllä kokeilemaan! Tätä tulen jatkossakin käyttämään.
Lisää Eucerin tuotesarjasta tästä.

Tuote saatu lehdistönäytteenä blogiin.

Hietalahden Kauppahalliin on rantautunut ihan huippuherkullinen pirtelöbaari Kitty's. Tämän päivän Hesarin NYT-liitteessä siitä olikin jo iso juttu ja pirtelöitä ylistettiin. Itse olen käynyt siellä nyt muutamia kertoja ja yhdelläkään kerralla en ole pettynyt. Todella makoisia ovat ja mitä makuyhdistelmiä. Kuvan pirtelö on Maple Popcorn runsaalla kermavaahdolla.... MUMS!


Kotiin on tuotu useita kimppuja luonnonkukkia. Löysin mielettömän niityn täynnä päivänkakkaroita ja taidan tehdä sinne uuden reissun tässä viikonlopun aikana. Pulleat pionin nuput ovat auenneet makuuhuoneen kaapin päällä ja voi, että ne ovat ihania. Nyt on paras pioni aika menossa. Pioni on yksi lempikukistani ja tällä kertaa tuli ostettua tällaisia kerrottuja. 


Eilinen ilta vierähti todella mielenkiintoisissa merkeissä mutta tästä lisää myöhemmin. Tässä vähän esimakua siitä mitä eilen puuhailtiin...


Kotona taitaa olla villakoirakennel täysin valloillaan kun imuriin en paljon ole ehtinyt koskea tässä viime viikolla. Pyykkivuorikin huutaa selvittämään itseään. Huomenna olisi ihan pakko siivota mutta toisaalta kaupunki on täynnä tapahtumia Samba-kulkueesta Taste of Helsinkiin....

Miten teidän viikkonne on sujunut? Miten viikonlopun suunnitelmat? Kotona, mökillä vai tapahtumissa?


12 kommenttia:

  1. Hauskaa, että ehdit lähteä kanssani viettämään Kurkkupäivää.

    Eucerinin 50-kertoiminen BB-voide on kesäsuosikkini, tavallinen BB samalta merkiltä rullaa ja on vaikeampi levittää, mutta suojakertoimella varustettu levittäytyy hyvin ja antaa kauniin lopputoloksen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vaan kutsusta "kurkkuilemaan" :) ihan oli hulvaton ratikka-ajelu ginillä terästettynä.

      Mukava kuulla, että myös Eucerin BB-voide on toimiva. Täytyypä ottaa sekin kokeiltavien listalle. Ne ruskeat läikät poskilla ovat niin ärsyttäviä...

      Poista
  2. Ja minä kun luulin, että minulla on ollut paljon puuhaa :-) Kiireisen oloinen (kiva) viikko sinulla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tästä jäi Minna vielä pari juttu pois kun niistä on tulossa ihan omaa postausta :D Ai, miten niin sähköjänis...
      Kiirettä sopivasti = villakoirakennel tykkää ja voi hyvin.
      Ja meillä oli TOSI KIVA torstai ilta....

      Poista
  3. Hih, hauska huomata miten saman tapainen maku meillä. Kittysin kävin jo ennen Hesarin juttua kurkkaamassa, mutta harmitus kun oli niin pieni paikka - jostan syystä odotin enemmän.

    Sateesta huolimatta kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me taidetaan olla vähän samiksia siis .... :D tai sielunsiskoja.
      Itselläni ei oikeastaan ollut mitään muita odotuksia Kitty'sin suhteen kuin hyvät pirtelöt. Ja ne oli ihan SUPERHYVIÄ! Paikka on joo pieni ja tarkoitettu pistäytymiseen. Toivottavasti saavat isomman t

      Hyvää viikonloppu sinnekin - sateesta huolimatta ;)

      Poista
  4. Hauska tuollainen viihde ratikka.
    Tuo video oli kyllä hauska :D
    Ihanaa viikonloppua Marjo <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska paikka järjestää tapahtuma - pidin kovasti.
      Kurkut ja kissat :D mitä tähän nyt lisäämään kuin et hauska.
      Sateesta huolimatta mukavaa viikonvaihdetta Outi <3

      Poista
  5. Eucerin on loistava brändi ja olen saanut atooppiselle iholle kovasti apua. Lisäksi mies nappasi öljysuihkeen golfbagiin, koska oli niin hyvä ja suitsutti sitä kovasti, koska öljysuihke joka kuivuu heti eikä helteisenä päivänä kädet palaneet yhtään.

    Voihan kurkku sentään, olisi ollut mahtia olla mukana ja krikettihommassa ehdottomasti myöskin. Mutta vielä me treffataan, ihan viimeistään syksyllä. Sitä ennen kuullaan taas blogissa ja hei nyt menen katsomaan kurkkuvideon. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eucerin yllätti myös minut positiivisesti. Useinhan sitä ostaessaan kosmetiikkaa kiinnittää ehkä liikaakin huomiota tuotteen pakkaukseen, joka apteekkikosmetiikassa ei ole kovin houkutteleva. Ja ennen kaikkea nuo inhottavat pigmenttiläikät ovat pysyneet poissa!

      Kurkkuvideo oli ihan hulvaton! Aika söpöläinen tuo kisu.
      Sateesta huolimatta mukavaa sunnuntaita ja kyllä me vielä treffataan...

      Poista
  6. Onpas sinulla ollut puuhakasta - mutta hauskaa sellaista!
    Eucerinin tuotteisiin olen itsekin tykästynyt - ja seerumiin jäänyt koukkuunkin. Suojakertoimella varustettu CC-voide on pelastanut laiskan meikkaajan aamut koko kevään:)
    Krikettipostauksia odotellen toivottelen mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että sinäkin pidät tuotteista. Tuota CC-voidetta on moni myös suositellut minulle.
      Kriketistä on tulossa kyllä postausta tässä ihan lähiaikoina...ja melko huikea ilta oli kyllä.
      Mukavaa sunnuntaita ja toivotaan, että aurinko alkaisi kohta pilkottaa.

      Poista