joulukuuta 31, 2015

Uudenvuoden odotusta.... ♥♥♥

Vuoden 2015 viimeinen päivä - uudenvuoden aatto. JIHUU!
 ♥♥♥

Ulkona paukkuvat jo raketit ja meillä on korkattu shampanjapullo. Nyt on just oikea hetki nauttia tämä hyvän ystävän asuntokauppojen avittamisesta saatu Taittinger :) Joskus sitä onnistuu saattamaan yhteen myyjän ja ostajan, joista molemmat vielä tuttujani ♥ Ja maku niin ihanan runsaan helmeilevä....mutta silti pehmeä...kippis!


Koiruuden on hankittu sitten ihan erilaisia uudenvuoden aaton "cocktail". Kokeillaan nyt ensimmäistä kertaa joulukuun alussa markkinoille tullutta Sileo geeliä. Koska karvakaverilla on tötterö vielä päässään eikä raukka pääse piiloutumaan sängyn alle tai komeroon helpotetaan oloa näin. Nyt vain toivotaan, että tämä toimii - peukut pystyyn! 


Oikein hyvää vuodenvaihdetta kaikille lukijoilleni. Palataan ensi vuonna asiaan pienellä vuosikoosteella mutta sitä ennen juhlitaan kukin tahoillamme tätä iltaa. Jos ammutte raketteja muistakaa suojalasit ja lopettakaa jookos sitten viimeistään kello 02.00. 
Nuo karvakaverimme ovat muuten kovilla jos koko yön paukkuu. Muiskis ja pus pus teille kaikille. 

 ♥♥♥ Happy New Year's Eve  ♥♥♥

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen Outi ♥♥♥
   Ihanaa uutta alkanutta vuotta ja olkoon se ihan SUPERhuippu!

   Poista
 2. Hyvää uutta vuotta myös sinulle ja perhekunnallesi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinulle ja perheelles Lady of The Mess♥♥♥
   Pikaista toipumista♥♥♥

   Poista
 3. Ihanaa uutta vuotta! Ymmärrän tuon eläinten uudenvuoden 'tuskan', meilläkin karvakamuja kotona ja kovat paukut aina aiheuttavat väristyksiä...onneksi tässä meidän naapurustossa on todella vähän paukuttelua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suloista uutta vuotta myös teille ja vauvalle ♥♥♥
   Luulenpa, että vain eläimiä omistavat ihmiset ymmärtävät ihan oikeasti tuon rakettien aiheuttaman tuskan. Hyvä, että teidän kissat saivat olla rauhassa.

   Poista