joulukuuta 14, 2015

Eläimellinen maanantaini

Joulukuun sysipimeään maanantai aamuun tarvittiin ehdottomasti ylimääräistä energiaa ja voimaa selvitä päivän koitoksista ja hippasen kireästä aikataulusta. Oli aika kaivaa vaatekaapista taas esille eläimellistä voimaa - leopardikuosinen hame. Hame on Lindexiltä varmaan jo vuoden takainen ostos mutta toimii edelleen perushameena. 

neule GinaTricot, paitapusero HM

Ripustin kaulaani NoaNoan ystävämyynnistä nyt pari viikkoa sitten ostetun pullokaulakorun miettien muistutanko sen kanssa liikaa Putouksen Alli Kaattoria, joka oli kummityttöni 8v. ehdoton voittajasuosikki. Tosin minun kaulassani roikkuva pullo oli typötyhjä enkä ottanut siitä naukkuja :) Päivä töissä meni ihan nappiin leopardikuosissa ja ehdin jopa viedä punaisen kirjekuoren joulukorttien kera postiin ajoissa - hyvä minä! Säälin postin ruuhkassa odottavia ihmisiä ja vielä enemmän tiskin takana työskenteleviä....jouluaika on todella hektistä postissa. 

Kotimatkalla madellessani Kehä Ykköstä etanavauhdissa ihan hirveässä ruuhkassa - koska Mestaritunnelissa oli taas jälleen kerran ruuhkaa tai milloin siellä ei olisi ruuhkaa -
aloin miettimään kuinka paljon leopardikuosisia asusteita tai vaatteita minulla oikeistaan on?


Oli pakko kaivella vanhoja valokuvia kun en jaksanut alkaa peuhaamaan vaatekaapissani. Hain Kenkälaatikon Kenkätestaajaksi tällä valokuvalla, jossa minulla oli kaulassa leopardihuivi ja sain bloggaajapestin ja kuusi paria kenkiä. Onnenhuivi selkeästi! 


Rakennustyömaalla lopputarkastuksessa ollaan! Turvalaseihin, turvaliiviin, suojalaseihin ja kolme numeroa liian suuriin turvakenkiin sopii äärimmäisen hyvin leopardihuivi :) eikös sovikin?


Nämä eivät taida olla ihan ensimmäiset leopardikuosiset kenkäni mutta melko vanhat kuitenkin. Kenkiin liittyy muuten monia hauskoja juttuja...Näillä kengillä on mm. tanssittu pöydällä mutta ei siitä nyt sen enempää    


Leopardikuosinen lierihattu löytyi joskus kirppikseltä - olisiko ollut Myyrmäestä - ja se päässä on ollut moniakin hauskoja kemuja mm. firman pikkujoulut, joiden teema oli villilänsi :)
Hattu toimi oikein mainiosti säämiskäisen naamiaisasun kanssa. 


Löysin myös ylivalottuneen kuvan parin vuoden takaa Kaapelin Design & Retro tapahtumasta, jossa päälläni leoparditakki. Takki suorastaan huusi minua H&M:n vaaterekistä joten pakkohan se oli napata mukaan. Huomatkaa leopardikorvaläpät, jotka taisivat lähtevät Marjon matkaan Riiasta joltain työreissulta ellen ihan väärin muista...

HUH HUH...löytyykö minulta vieläkin jotain leopardivaatteita tai asusteita...Viimeinen kuva saa olla nämä ihanat Minna Parikat, joita kuolasin pitkään ja sitten yhdestä talvialesta pari vuotta sitten lunastin leopardi korkkarit itselleni. 

En ehdi nyt enää kaivaa kuvia leopardikuoseista mutta pakko myöntää, että tätä eläimellistä leopardia vaatekaapistani löytyy siis jonkin verran. On käsineet, laukku ja ... ja ... ja .... :D

Onko teillä jotain "voimavaatetta", jonka haluatte mieluiten pukea päällenne kiireiseen päivään tai erityisiin tapahtumiin elämässänne? Minulla se taitaa olla leopardi tai ylipäätänsä joku eläinkuosi. Löytyyhän vaatekaapistani myös tiikerinraitoja ja dalmatilaispilkkuisia juttuja... Eläinkuosien kanssa pitää vain olla hyvin tarkkana ettei niitä ole yhdessä asussa liikaa. Yksin eläinkuosi riittää ettei muistuta ihan Tarzanin Janea :D Tiedän myös monia ystäviäni, jotka pitävät eläinkuoseja "inhokkiasusteina ja -asuina".

Eläimellinen maanantaini päättyy nyt siihen, että yritän etsiä minne ihmeeseen olen piilottanut olohuoneen ikkunaan tulevan valkoisen tähden....jouluaatto lähestyy ja tähti vain edelleen hukassa...8 kommenttia:

 1. Minulla on kaksi luottomekkoa, toinen lyhyt ja toinen maxi. Ne on sellaisia joissa viihdyn aina ja ne päällä tapahtuu aina jotain kivaa.
  Leopardi pukee sua, aika eläimellinen nainen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos Outi...RAUGHHHH.....RAUGHHHH...
   Kotona mun luottovaatteet on leggingsit ja löysä, iso paita... :D Mutta paidan selkämyksessä on sentään iso tähti....
   Niistä ei tule tänne kuvia - lupaan sen kautta kiven ja kannon!

   Poista
 2. Upeaa. Tyylistä pitää pitää kiinni. Näyttää hyvältä sulla tuo kuosi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju! Tyylistä pitää aina pitää kiinni vaikka raksallakin... :D

   Poista
 3. Et oot upea pakkaus ja mitkä hiukset <3 Pantteria löytyy yhdet ballerinat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia <3 Kiva, että edes pantteriballerinat on sulla... mulla taas tiikeriballerinat ei panttereita ainakaan vielä....joulu tulee..ehkä lahjaksi itselle... :D

   Poista
 4. Muatavalkoista seeprakuosia löytyy laukusta, karvaballerinoista ja huivista. On myös kananpojankeltainen hame, johon oli kudottu jacquard-seeprakuosi, mutta se on nyt liian iso. Olen kyllä harkinnut kavennuttavani hameen, sillä se oli todella mieleinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvasin, että sulla on myös eläinkuoseja. Ehdottomasti kavennutat se seeprahameen :D

   Poista