elokuuta 06, 2015

Viimeiset tärpit asuntomessuilta - vol.3

Muutamien lukijoideni hartaasta pyynnöstä palaan vielä kerran asuntomessujen antiin kuvieni kera. Vantaan Kivistön asuntomessut ovat siis vielä kuluvan viikon auki ja sulkeutuvat ensi sunnuntaina 9.8. Messut ovat normaalisti auki 10-18 mutta 5.-6.8. poikkeuksellisesti messut suljetaan vasta iltakahdeksalta. Seuraavat asuntomessut sitten paljon pidemmän matkan päässä ainakin meille pääkaupunkiseudulla asuvilla eli Seinäjoki 2016 ja Mikkeli 2017. 

Kohde 41 Tiilerikoti


Kodikas ja harmoninen kokonaisuus by Country White. Pehmeää maalaisromanttinen sisustus, paljon luonnonmateriaaleja, Riviera Maison koti, hillittyjä sävyjä, tunnelmaa. Kiva viherhuone!

Kohde 15 Deko 192


Valko-musta-punainen sarjakuva sisustus, iloisen rento ja humoristinen oloinen koti, koira-aiheiset julistetaulut, valoisuutta, paljon säilytystilaa, selkeät tilaratkaisut. Täällä kodissa varmaan nauretaan paljon ja vatsanpohjasta saakka!

Kohde 31 Lammi-kivitalo Casa del Limon


Herkulliset värit koko talossa, seinäkuviomaalaus portaikossa, meksikolaisia käsintehtyjä tavela-laattoja - ihana koboltinsininen väri, viherhuone, skandinaavisen ja meksikolaisen kulttuuri hyvä miksaus - sisustuksessa rehevyyttä ja tuulahdus Meksikosta!

Kohde 18 Honka Savukvartsi


Arkkitehti pariskunnan itselleen suunnittelema selkeä ja toiminnallinen koti. Talon lattiatiloissa on käytetty luonnonmukaista linoleumia, kahden kerroksen korkuinen viherhuone, paljon luonnonvaloa sisäänpäästäviä ikkunoita - jopa suihkussa voi olla sinisen taivaan alla, vaaleita skandinaavisia sävyjä ja rauhallista vihreää. Sukupolvitalo ja messujen ekologisin!

Kohde 9 Spinelli A2


Rohkeaa tee-se-itse henkeä by Ellen Jokikunnas. Kerrostaloasunto, josta arkinen harmaus ja ankeat värit ovat kaukana. Ennakkoluulottomuutta ja rohkeutta valinnoissa. Uutta ja vanhaa sulavasti sekaisin. Olohuoneen Design Guildin tapetille menetin sydämeni. Turkoosi makuuhuoneessa vakuutti viimeistään. Iloinen, värikäs, erilainen koti!

Oheiskohde LOFT-asunnot


EKE-Rakennuksen loft-kokonaisuus Koneistoon oli tehty kolme asuntoa valmiiksi. Muuten asunnot olivat vielä ilman väliseiniä ja odottivat asiakkaita tekemään päätöksi omien asuntojensa suhteen. Raakaa betonipintaa, korkeutta, ilmavuutta, valoa, uutuuskohde - joka tavoitti vanhaa tehdasmaista miljöötä. Ei hassumpi omasta mielestäni vaikka onkin "uusvanha loft".

Vielä siis ehtii kurkkimaan ja tekemään omia idealöytöjä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti