joulukuuta 25, 2014

Viimeiset luukut aukeavat

Niilon ja Jalon joulukalenterin viimeiset luukut ovat auenneet ja on aika jakaa ne myös täällä blogin puolella. Nalle pojat ovat seikkailleet siis tämän vuoden joulukalenterissani, joka on ilmestynyt oman Facebook profiilini sivuilla joulukuun alusta lähtien. Tämä joulukalenteri postaus piti ilmestyä täällä blogissa jo eilen jouluaattona mutta tietoteknisten yhteysongelmien ja bloggaajan ajastussähläyksen takia vasta nyt joulupäivänä. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan...
16.12.2014 

Tänään olikin sitten tosi jännä päivä! Niilo ja Jalo pääsivät omaan metsään noutamaan joulukuusta isä Nallen kanssa. Metsässä oli niin kaunista ja taivaalla kurkki kuukin. Pojista oli myös hauskaa istua punaisen potkukelkan kyydissä ja laskea pitkää mäkeä alas :)

17.12.2014

Koska yöllä oli satanut lunta kaivoivat Niilo ja Jalo luistimet esille ja lähtivät luistelemaan läheiselle luistinradalle. Lampi ei ollut vielä jäätynyt mutta metsän halki kulkiessaan Nalle pojat kohtasivat Herra Lumiukon. Joulu tulee, joulu tulee, huuteli Herra Lumiukko ja heilutti pojille :) iloisesti Pojat nauroivat. Herra Lumiukko on niin hassu :D
18.12.2014

Hei, äiti taitaa kasvattaa meille ruokaa jouluaatoksi, huudahti Jalo. Luulenpa ettemme saa popsia tätä sipulia sillä se taitaa olla joku kukkanen, tuumi Niilo. Äiti Karhu antoikin pojille maistuvat porkkanat ja käski jättämään hyasintin rauhassa kasvamaan :)  Enää viisi päivää jouluaattoon miettivät Nallepojat rouskuttaessaan porkkanoita....

19.12.2014

Tänään oli vihdoin se päivä kun Äiti Nalle antoi Niilolle ja Jalolle luvan koristella Nisset ja Nasset :) Tosin pojat olivat leiponeet vain joulukuusia, sydämiä ja hevosia mutta niissäkin riitti paljon puuhaa ja hauskaa ajanvietettä sekä yhdessä tekemistä.

20.12.2014

Tänään Niilo ja Jalo kävivät kelkkailemassa Reddie koiran kanssa. Kylläpäs Nalle poikien punaiset kelkat kulkivat kovaa mäessä niin, että lumi vaan pöllysi. Te olette kovia poikia laskemaan, jäin teille ihan toiseksi, nauroi Reddie ja heitteli lumipalloja :)  Kyllä ystävien kanssa on kiva olla!

21.12.2014

Tänään Nalle poikien kotona oli jotain salaisia puuhia joten Niilo ja Jalo lähtivät pyöräilemään läheiseen puistikkoon. Siellä olivatkin jo Ville ja Galle, jotka halusivat ehdottomasti myös kokeilla Nalle poikien viime vuoden joululahja tandempyörään. Mitähän lahjoja me tänä vuonna saamme, miettivät kaikki Nalle pojat yhteen ääneen ;)
22.12.2014

Mitäs täältä joulukoristelaatikosta oikein löytyy, huudahti Jalo. Siellähän on kaikki meidän kivat olkipukit, hopeatähdet ja latvatähtikin, jatkaa Niilo. Koko vuoden koristeet ovat vain odottaneet sitä, että Nalle pojat ottaisivat ne esille ja koristelisivat kuusen :) Enää kaksi yötä jouluaattoon....

23.12.2014

Nalle pojat Niilo ja Jalo ovat olleet koko päivän huolissaan siitä mahtaako Joulupukki löytää huomenna perille kun lunta on satanut niin paljon? Mitä jos Pukki jättää Nalle poikien kotitalon vahingossa pois reitiltään... Petteri Punakuono vakuuttaa pojille, että kyllä hän auttaa Joulupukin Niilon ja Jalon luokse jouluaattona :)

24.12.2014 

Jouluaatto vihdoinkin, huokaavat Nalle pojat Niilo ja Jalo. Nyt on aika kerääntyä yhteen rakkaiden kanssa, syödä hyvin ja päästää joulunhenki sisälle. Jos olemme onnekkaita saatamme nähdä myöhemmin Joulupukinkin ja saada ehkä lahjoja, sanoo Niilo :)  
Nalle pojat kiittävät kalenterinsa seuraamista ja toivottavat kaikille 

OIKEIN HYVÄÄ JA RAUHALLISTA JOULUA :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti