lokakuuta 27, 2014

Indiedays bloggaajapäivä

Lauantaina suuntasimme Lumon kanssa puoliltapäivin kohden ravintola Sipulin talvipuutarhaa ihan kauheassa tuulessa ja viimassa. Tilanteessa oli jotain tavattoman tuttua ja kotona oli pakko kurkata bloggaukseni kevään vastaavasta päivästä ja TADAM sään suhteen ihan sama juttu :) No, Katajanokalla ja ylipäätänsä keskustassa tuulee aina kesät talvet toisin kun meillä Espoossa tai sitten Bloggers' Inspiration Day houkuttelee aina tuulet esille.... 



Bloggareita ihan mukavasti liikkeellä ja tarjoilut taas ihan ensiluokkaiset. Pakko myöntää, että santsasin... MUMS!


Lumin osastolla oli muuten upeita väriyhdistelmiä talvilaukuissa....

...sekä aivan superhienoja kenkiä - ja mitä nimiä niille oli annettu: Amalia. Tilda. Saana. Inna. Angel.
Talven mallisto on muuten Lapin innoittama.


Lumo osallistui De Kuyper DIY-baarissa oman drinkin tekoon vetäen rohkeasti päälleen baarimikon ruskean nahkaessun. Lumon drinksussa käytettiin ainakin raparperimehua ja mitäpäs muuta kuin aitoja ruusunterälehtiä koristeena. Itseäni vähän harmitti, että flunssani jälkimainingeissa en katsonut soveliaaksi mennä sekoittelemaan juomia baarimikkojen opastamana vaikka mieli olisikin tehnyt mennä mukaan.




Jätin myös väliin Style a bedroom Hobby Hallin standilla. Lumo puolestaan teki oikein tyylikkään ja kotoisan stailauksen makuuhuoneeseen ja tässä sitä poseerataan ylpeänä saavutuksesta.


Ehdimme myös seurata Sallyn lennokasta makuuhuoneen stailausta ja tämä sain minulle kytemään pienen ajatuksen poikasen pääkoppaan.


Olen jo pitkään miettinyt makuunhuoneen yöpöytien valaisimien vaihtamista ja tässä voisi olla yksi idea ainakin näin joulun aikaan. Hobby Hallin standilta pystyi nimittäin nappaamaan mukaansa alennuskoodin verkkokaupan ostoksia varten. Tuotteet taisivat tulla Hobby Hallin verkkokauppaan keskiviikkona 29.lokakuuta joten täytyypä käydä silloin vähän klikkailemassa...


Ehdimme pikaisesti myös pistäytyä kuuntelemassa ruotsalaisia huippubloggareita
Fanny Lyckmann, Victoria Törnegren ja Sandra Hagelstam.



Suomi-muotia oli Lumin lisäksi hyvin esillä Designer Loungessa. Riivarin ihania printtipaitiksia ja hauskoja koruja olen ihastellut jo pitkään. Kaisa Riivarin vaatteissa on ihanaa leikkisyyttä ja iloa.


Mukana myös CTRL, R/H, 2OR+BYYAT ja bloggaajien stailaamat asukokonaisuudet. Unohdin vaan äänestää omaa suosikkiani....flunssan syytä sekin...




Ehdimme piipahtaa vielä kuuntelemassa valokuvaaja Lauri Laukkasen vinkkejä kuvankäsittelystä. Tarjolla olisi ollut Voga viinejä, Fresitaa ja Kopparbergin siideriä mutta antibiootit yhdistettynä alkoholiin ei taida olla ihan toimiva kokonaisuus joten juomatkin jätin väliin.


Marjon matkassa täällä Indiedays tapahtumassa kulki vain Pellegrinon kivennnäisvesi pullo vaikka tarjolla olisi siis ollut vaikka Vogan punaviiniä, jonka tuubipullo kyllä muistutti erehdyttävän paljon Vossin vesipulloa....



Kaiken kaikkiaan hauska bloggailupäivä ja monia asia jäi mieleen hautumaan. Menimme vielä hetkeksi istumaan Lumon kanssa Café Kokkoon parantamaan maailmaa eli siis juoruilemaan tyttöjen kesken ja nauttimaan samalla kaffetta. Lasivitriinissä oli muuten aivan älyttömän houkuttelevia raakakakkuja.....niitä täytyy mennä kokeilemaan joku toinen kerta.


Kiitos Lumo mukavasta päivästä :)







2 kommenttia:

  1. Hauskaa, että tulit taas mukaan. Oli kiva päivä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, että sain tulla - vaikka vähän puolikuntoisenakin :)

      Poista