lokakuuta 14, 2014

Epätavallinen valinta

Kiitos lukijalleni Sarille :) joka lähetti sähköpostiini toiveen, että kirjoittaisin taas jotain kengistä pitkästä aikaa. Huomasin kauhukseni, että edellinen kenkäpäivitys on todella tehty jo kauan aikaa sitten. Kengistä kirjoittamattomuus ei todellakaan tarkoita sitä, että olisin unohtanut kenkien ihanan maailman. Minulla on juuri nyt käynnissä epätoivoinen nilkkureiden metsästyskausi ja kerron teille kyllä heti kun juuri ne oikeat nilkkurit osuvat silmiini. Tähän mennessä olen joutunut aina löydettyäni sopivat hylkäämään ne järjestään jonkun pienen minua vaivaanne asian takia. Täydellisiä odotellessa ajattelin kirjoittaa teille ehkä erikoisemmista kengistä mitkä omistan ja merkistä sen takana.

Jo varmaan kolme-neljä vuotta sitten kun kenkien ostaminen verkosta lisääntyi omalla kohdallani huomasin Brandoksen sivuilla hyvin epätavalliset kengät ja klikattua kengät ruudulle jäin niihin koukkuun. Kengät olivat niin ihmeellisen oudot ja viehättävät, että jouduin tilaamaan ne itselleni. Nämä kengät olivat Irregural Choicen Raspberry Ripple Wegde Sling Backit.


Irregular Choicen nettisivuilla yrityksen filosofia on tiivistettynä "Take a tour of our magical kingdom, buy some amazing Irregular Choice shoes and enjoy the experience." Kun nämä irtohedelmillä somistetut ihanuudet työntää jalkoihin hyppää aivan erilaiseen maailmaan. Valkoinen reunus saa kengät näyttämään kuin marjaleivoksilta jalassa.Esittelin aikoinaan vuonna 2011 kengät Facebook profiilissani albumissa "Päivän kengät"
ao. kuvalla, johon tuli ystäviltä hauskoja kommentteja.

"Oih, onko Irregular Choise?? Löysitkö Suomesta vai tilasitko netistä?"

"Makeet! Onks hyvät jalassa? Oon haaveillut jo pidemmän aikaa ko. merkistä..."

"Pystytsä ihan oikeesti pitämään tollasia jalassa? Respect!"

"Syötävän suloiset ♥"

"Noista ei puutu kyllä mittään :)"

"Mä kyllä ripustaisin noi seinälle... Tai pitäisin esillä tarjottimella...."

"Karamellit!"


Tiedän, että näitä kenkiä ei tule vastaan toista paria kenenkään muun jalassa tai ainakaan en ole nähnyt kenelläkään näitä. Edelleenkin pidän näitä syötävän ihanina ja edelleenkin tilaisin nämä uudelleen♥ My Raspberry Ripple Wegde Sling Back

Ihan huvikseni kurkkasin taas Irregular Choicen Facebook sivuille ja siellä olisi nyt tarjolla tällaisia mielikuvituksellisia kenkäpareja rohkeille ostajille!
Tiedän ettei moni ymmärrä ollenkaan miksi joku edes ajattelee laittavansa jalkaansa kengät, joiden korkona on bambi tai yksisarvinen. Minusta joskus on vain kiva hypätä täysin epätavallisiin kenkiin kuten Liisa Ihmemaassa teki syöksyessään sen Valkoisen kelloa herkeämättä katsovan Kanin perään kaninkoloon, joka sitten johti niihin kuuluisiin Liisan seikkailuihin Ihmemaassa. Joskus harmaassa arjessa voi siis vähän hullutella ja kävellä bambikorkkareilla :) mutta ryppyotsaisille Irregular Choice ei ole oikea valinta!

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Hauska on juuri oikea sana kuvailemaan Irregular Choicen kenkiä :)

   Poista
 2. no huh! onpas ....koristeelliset...noilla ei ihan vesisateessa tms. mennäkään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos kurkkaa Irregular Choicen sivuja niin siellä on ihan sopivia kenkiä myös vesisateeseen.

   Poista
 3. Muistaakseni samalta merkiltä oli joskus korkkarit, joiden korkona oli puutarhatonttu. Aika veikeät oli nekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän juurikin ne puutarhatonttukengät ja jos googletat Irregular Choice Elf Shoes löydät ne. Ihan mahtavat nekin :)

   Poista