huhtikuuta 29, 2023

Vapuksi grilliin ja ruokapöytään HK® kesän 2023 uutuuksia

 

HK:n ja Kariniemen tuotteet on saatu 

Jos vapun menu on vielä ihan avoinna niin tässä tulee vinkkejä mitä voisi tarjoilla vappupöydässä. Jos grilliä ei vielä ole kaivettu talviteloilta esille nyt on korkea aika se tehdä ellet kuulu jo niihin, jotka grillaavat ympäri vuoden. HK® ja Kariniemen uutuustuotteet rantautuivat kauppoihin maalis-huhtikuun vaihteessa. Tänä kesänä grillaaminen on tehty todella helpoksi HK® Grillivalmis -sarjan tuotteilla, joiden avulla jokainen grillaaja onnistuu ihan varmasti ja samalla oma grilli pysyy myös puhtaana.

Kesän 2023 uutuuksia grilliherkuista pitäville ovat trendikkäät smashburgerpihvit, kätevä grillicombo ja mehukkaat spare ribsit Amercan BBQ-makuisina. HK Maakari makkarasarjaan on tullut myös kaksi uutuutta Texas Joe ja Stadionin Voitto. Uutuuspekoni HK American Pekoni® Smoky BBQ koukuttaa ihan varmasti monet grilliherkkujen ystävät. Omnomnom!
HK Grillivalmis sarjassa on valmiiksi alumiinirasiassa sekä lihatuotteet että myös mausteet eli poistamalla vain suojakalvon ne ovat valmiita grilliin. Valittavana on kasslerpala BBQ rub pekonilla ja punasipulilla tai kylkiviipale savupaprikalla rub. Annoksessa on 450 g syötävää joten siitä riittää hyvin useammallekin syöjälle. Grillaajilla on erilaisia makumieltymyksiä ja joskus on hankalaa grillailla niitä samaan aikaan sotkematta makuja keskenään mutta nyt se onnistuu hyvin. 

Nyt voi myös enemmän kanasta pitävä herkutella myös koska tarjolla on Kariniemen Kanapojan Grillivalmis sisäfilee Gyros 500 g. Fileissä on kreikkalaistyylinen pintamauste ja rasiassa on mukana myös tuoreita paprikoita ja punasipulia. Tätä voi käyttää myös pitaleivän täytteenä niin halutessaan lisäämällä annokseen fetajuustoa ja tsatsikikastiketta. 
Via Kasvimaa on tuonut grillaukseen myös uusia valmiiksi alumiinivuoassa olevia kasviksia eli Texmex grillikasvikset ja Toscana grillikasvikset. Aiemmin viime syksynä sain testattavaksi Via Kasvimaan uutuustuotteita, jotka ovat todella kiireisen arjen pelastajia. Tästä voit kurkistaa mitä tein valmiiksi pilkotuita ja kuorituista kasviksista aiemmin työpäivän jälkeen kun nälkä kurni vatsassa. Joskus voi minusta hyvin oikaista vähän työvaiheissa ja säästä näin omaa aikaa. Nälkäkiukkukaan ei ehdi iskeä kun jotain on jo valmiiksi tehtynä käytettävissä. 


Jos olet enemmän kalkkunan tai kanan ystävä niin silloin laitat grilliin tirisemään Kariniemen Grillilankun 600 g tai Kariniemen Kananpojan Burgerfilee Smokey Joe 350 g. Burgerfilee kypsyy nopeasti grillissä tai vaihtoehtoisesti myös pannulla ja se sopii erinomaisesti juuri hampurilaisiin. Vappuna voi hyvin myös itse koota hyvän hampparin itselleen omien makumieltymysten mukaan. Kalkkunan Grillilankusta syö isompikin poppoo ja se on helppo grillata. Viipaloitu kalkkunalankku vappupöytään esille ja jokainen voi ottaa lisukkeiden kanssa mureaa kalkkunanlihaa.

Kotigrillissään voi myös vappuna grillata trendikkäitä HK Naudan smashburgerpihvejä pekonilla. Valmistaminen on äärimmäisen helppoa eli pihvi litistetään kuumassa grillissä ohueksi ja paistetaan pinta rapeaksi. Omnomnom! Ihan varmasti joku haluaa myös grillata makkaraa ja kokeiluun voisi vaikka ottaa HK Maakarit® Texasin Joe, josta löytyy paprikaa, sipulia, chiliä ja oreganoa. Jos ihan noin tuhti makkara ei iske niin valitse sitten Stadionin Voitto. Jos tekee mieli tuhdimpaa lihaa niin grilliin kannattaa laittaa tirisemään HK Viljaporsaan timjami-chili rub entrecotepihvi 320 g. Toivottavasti huomenna sää pysyy pääkaupunkiseudulla sateettomana niin vappua päästään juhlistamaan kuivin jaloin. Mitä teillä syödään vappuna? Onko grillikausi jo avattu vai startataanko nyt vapun kunniaksi? Hyvää vapunodotusta! 
2 kommenttia:

  1. Meillä on grillikausi avattu jo pari viikkoa sitten. Monta hyvältä tuntuvaa vinkkiä oli postauksessasi, joten jotain niistä tullaan kyllä kokeilemaan. Oikein iloista vappua sinulle<3

    VastaaPoista
  2. Me ei olla vielä avattu grillikautta, mutta täytyypä muistaa nämä uutuus tuotteet kun se tehdään.
    Kivan monta kana tai kalkkuna vaihtoehtoa.
    Mukavaa vappua sinulle Marjo <3

    VastaaPoista