tammikuuta 01, 2019

Hyvää uutta vuotta 2019


Hyvää uutta vuotta 2019 ja onnen täyteisiä päiviä teille kaikille siellä ruudun toisella puolella!

Eilinen vuoden vaihtuminen sujui meillä yllättävän helposti joten taas jälleen kerran annan täyden kympin Orionin Sileo-geelille, joka rauhoitti Minnien. Tämä ei ole mikään maksettu mainos vaan ihan sydämestäni olen sitä mieltä, että tämä tuote toimii erinomaisesti. Koira säilyy tolkuissaan mutta ei vain yksikertaisesti välitä ulkoa kuuluvasta paukkeesta. Ei läähätystä eikä piiloutumista!

Kävimme pikavisiitillä isäni luona iltapäivästä ja puoli kuudelta annoin russeliriiviölleni ensimmäisen geeliannoksen poskitaskuun. Kun lähdimme sieltä kotia kohden niin ulkona paukutettiin jo raketteja. Ajattelin, että minä liukkaan jäisellä pihalla ilman IceBugeja olen kohta itse maassa polvillani. Ei mitään hirveää riuhtomista ja vetämistä vaan kyyryssä autoa ja omaa matkustushäkkiä kohden. Sama toistui kun tulimme omalle kotipihalle eli kipin kapin rapunovelle ja sisälle.


Minnie sai itse asiassa illan aikana kolmesti Sileo-geeliä ja viimeinen annos oli puoli tuntia ennen keskiyötä. En muista koska meillä olisi paukkunut niin paljon kuin eilen. Olin ihan varma, että parvekkeelta syöksyy kohta sisälle ilotulite. Raketteja nimittäin ammuttiin parinkymmenen metrin päässä sisäpihalla. Mutta onneksi mitään ei sattunut ja koirakin pysyi rauhallisena. Itse asiassa se nukkui sikeästi nähden jotain unta pahimpaan meluaikaan.


Uuden vuoden aaton jälkiruoaksi olin tehnyt lettukakun. Paistoin jo edellisenä päivän letut, joista sitten painoin piparkakkumuotilla sydämiä, joista kakku koottiin. Lettusydämien väliin laitoin vähän vaahterasiirappia antamaan makua. K-marketissa oli tarjouksessa mansikoita, jotka pääsivät sitten koristamaan kakkua kermavaahdon kera. Pöydässä oli tarjolla myös hunajamelonia, jota saattoi myös lisätä omaan kakkupalaansa. Jouluherkuttelen jälkeen riittävän kevyt makea pala.


Meidän vuodenvaihteen tarjoiluina olivat perinteinen perunasalaatti, tapaksia, juustoja ja patonkia. Jamón Serrano -kinkkua sekä Chorizo- ja Salchichón Hidalgo -makkaroita. Löysin kivan Pirkan tapasvalikoiman nautittavaksi patongin kanssa. Nappasin kaupasta kiireessä myös Pirkan juustolajitelman: kermainen ja pehmeä brie, aromikas vuohenjuusto, emmental, voimakasarominen sinihomejuusto ja cheddar. Kyytipojaksi sitten shampanjaan, jolla voi kilistellä uuden alkavan vuoden 2019 kunniaksi!




Minnie sai joululahjaksi Joulupukki-vinkulelun. Jo eilen sitä hieman alettiin jyrsimään mutta tänään lelu teurastettiin ihan lopullisesti. Pitihän se vinkupilli kaivaa sieltä ulos kun emäntä katsoo ja kuuntelee vain teeveestä jotain Wienin filharmonikkojen uudenvuodenkonserttia. Boring! Sitä ennen tuli vielä Minnien mielestä joku "tylsä puhekin" joten oli aikaa puuhastella ja tehdä omia juttujaan. Meillä on kirjoittamaton sopimus, että omille leluilleen saa tehdä mitä lystää joten annoin hänen askaroida Joulupukkinsa kanssa. Unihan sitä lopulta tuli koiruudelle kun kovasti teki töitä!







♥♥♥
Toivottavasti teidän uuden vuoden juhlintanne oli mukava ja mieleenpainuva. 
Nyt on ensimmäinen päivä uutta vuotta 2019 takana mutta 
edessä 364 päivää jolloin voi tapahtua ihan mitä vaan 
joten carpe diem, tartutaan hetkeen ja uutta kohden!
♥♥♥

22 kommenttia:

  1. Tuo Sileo-geeli kuulostaa toimivalta. Vaikka itsellä ei ole koiraa, niin koirien säikkymisestä uudenvuodenyönä olen paljon kuullut.
    Tämä on pienehkö omakotialue, jolla asun. Ja täälläkin oli ihan erilaista rakettien ampumista kuin ennen. Ihmiset ampuivat raketteja kaduilla talojen välissä. Tässä on lähellä urheilukenttä, jossa on aikaisemmin pelkästään ammuttu. Toki siellä ammuttiin nytkin, mutta uutena ilmiönä olivat nämä kävelijät, jotka ampuivat lähellä taloja. Outoa ja vaarallista.
    Ja herkkua on siellä monenlaista. Ja uusi alku edessä. Hyvää uutta vuotta 2019, Marjo 🌟💫

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvää uutta vuotta Tuula :)

      Ihan huipputuote ja ei ole siis mikään Orionin maksettu mainos vaan omalla rahalla ostettu helpotus uuden vuoden viettoon. Melkoinen rasite ilotulitus on karvakavereille mutta onneksi tällainen helpotus on keksitty. Toki parempi olisi vielä jos voisi mennä johonkin "korpeen" missä ei varmasti kuuluisi rakettien pauketta.

      Poista
  2. Hieno juttu, että tuo Sileo-geeli toimi tänäkin vuonna hyvin Minniellä. Meillä täällä maalla ihan naapurustossa ei juurikaan raketteja ammuttu, mutta aikamoinen pauke kuului kuitenkin kokoajan vähän kauempaa. Pilvinen ja sateinen sää aiheutti kuitenkin sen, että hirveästi ei raketit näkyneet meille asti.

    Wau, mitkä herkkutarjoilut sinulla on siellä ollut...om mom mom... Minäkin kuuntelin eilen sen "tylsän puheen" ja konsertin. Niiden kuunteleminen ovat jo vanhoja perinteitä lapsuudesta.

    Hyvää Uutta Vuotta Sinullekin, Marjo ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvää uutta vuotta Krisse ♥

      Teillä maalla on varmaan ihanan rauhallista myös uutena vuotena. Kyllä meillä oli oikein herkullinen kattaus vaikka mitään sen kummempaa ei ollutkaan tarjolla. Perunasalaatti on yksi herkkuni ja olisi melkein tehnyt mieli ostaa myös nakkeja... :D

      Poista
  3. Upeat tarjoilut. Lettukakku kuulostaa hyvältä. En ole tuosta geelistä kuulutkaan vaikka koirakin on. Pitää tutustua lisää,
    Vielä parempaa uutta vuotta sinulle Marjo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvää uutta vuotta sinnekin ♥

      Lettukakku on laiskan emännän suosikki kun ei ehtinyt mitään joulun jälkeen enää leipoa.
      (LUE: pitää ajatella jo vähän linjoja sen suklaan mässytyksen jälkeen). Ehdottomasti suosittelen Sileota myös teidän koiralle. Itse olin hyvin skeptinen aineen suhteen ja yleensä koiran rauhoittamisen mutta on toiminut eikä koira ole "pöppöröinen".

      Poista
  4. Katsoin kellosta, että meillä ensimmäiset tulitteet ammuttiin jo klo17.35 aikaan ja en ole varma, että raaskivatko silloin määrättynä aikana lopettaakaan. Onneksi neiti ei ole ääniherkkä ja nukkui yön "pommituksesta" huolimatta hyvin. Ei kyllä tosiaan haittaisi vaikkei jatkossa yksityishenkilöt ilotulitteita saisikaan käsiinsä vaan se olisi vain ammattilaisten hommaa - toisaalta jo ihan sen loukkaantumisriskinkin vuoksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ensimmäiset raketit paukkuivat jo 15 jälkeen uuden vuoden aattona mutta vähän kauempana. Onneksi teidän pikkuneiti ei häiriintynyt pahemmin juhlinnasta. Ja kiva kun kävit allekirjoittamassa aloitteen vaikka lukumäärä onkin jo yli 50.000.
      Kivaa uutta alkanutta vuotta Mira ♥

      Poista
  5. Oi mitä herkkuja ja tunnelmallisia kuvia.
    Onnellista vuotta 2019!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvää uutta vuotta Rva Kepponen ♥
      Kiitos :) kynttilänvalossa otettuja ja vähän pimeitä kuvat kyllä ovat...

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Kiitos ja hyvää uutta vuotta Iloinen Kulkuri :)

      Poista
  7. Olimme Karkkilassa ja siellä oli tänä vuonna varsin koiraystävällistä. Pauketta ei juuri ollut ja sekin mitä oli niin hiljeni jo reippaasti ennen yhtä.
    Ihanaa kun on löytynyt tuollainen toimiva tuote, että toisen ei tarvitse peloissa kärvistellä.
    Kivaa uutta vuotta sinulle Marjo <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvää uutta vuotta Outi ihanuus ♥

      Teidän juhlakuvista päätellen on ollut kivat juhlat myös Karkkilassa.
      Tytöt taas niin tyylikkäinä.

      Poista
  8. Meidän on pakko kokeilla ensi vuonna tuota Sileo -geelia. On niin sydäntä särkevää katsoa läähättävää ja tärisevää koiraa. Mehän lähdettiin autoilemaan Hansin kanssa ja sillä saatiin koira rauhoittumaan. Keskiyö menikin sitten jo paremmin.

    Ihanat uudenvuoden herkut ja kuvat!

    Kivaa uuden vuoden alkua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvää uutta vuotta Tuulanneli ♥

      Jos Hans pelkää nyt jo noin paljon niin valitettavasti ei se tule tuosta
      kyllä helpottamaan. Ensi vuonna sitten ajoissa eläinlääkäriltä resepti Sileoon
      ja sitä koiruudelle.

      Poista
  9. Ihanalta näyttää teidän uuden vuoden vaihde. Itse pidin vihdoinkin villasukat jalassa netflix-maratonin, josta olin haaveillut varmaan jostain keväästä lähtien. Ja ihanaa, että Minnielläkin oli helpompi vuoden vaihde.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvää uutta vuotta Annukka :)

      Villasukka Netflix-maraton kuulostaa oikein mukavalta.
      Ja kun olit siitä haaveillutkin niin nyt pääsit toteuttamaan sen.

      Poista
  10. Todella hyvältä näyttää ja kuulostaa tarjoilut!

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvää uutta vuotta Hanna :)
      Kiitos - kyllä nämä herkut maistuivat.

      Poista
  11. En kestä, mitä herkkuja olet taikonut! Vesi herahti kielelle täällä Meksikossa! Voi Minnie, mikä suloisuus hän on ja kiva että resepti tepsi.💕 Ihanaa uutta vuotta, Marjo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa uutta vuotta Mia ♥
      Kivaa loman jatkoa teille siellä Meksikossa.

      Poista