elokuuta 24, 2018

JYSK avasi ensimmäisen citykonseptin myymälän Kauppakeskus Forumiin


JYSK avasi eilen torstaina 23.elokuuta Suomen ensimmäiset citykonseptin myymälänsä kauppakeskus Forumiin ja Itikseen. Minä pääsin kurkkimaan jo keskiviikko iltana Forumin liikkeen VIP avajaisiin miltä tämä uusi konseptimyymälä näyttää. Myymälä löytyy muuten Forum 0.kerroksesta ja parkkihallista pääsi todella kätevästi suoraan hissillä melkein JYSKin oven eteen.

Kuva lainattu JYSKin sivuilta

Citykonseptin myymälöiden valikoima keskittyy kodintekstiileihin, sisustustarvikkeisiin ja nukkumiseen liittyviin tuotteisiin. Myymälätilat ovat pienempiä kuin JYSKin myymälät muuten ja jollain tavalla minusta myös äärimmäisen kodikkaita. Ehkä se johtuu juuri tuosta pienemmästä liiketilan neliömäärästä. Totta kai myös ihanan kutsuvat esillepanot ja värit houkuttelivat istumaan sohville ja hypistelemään tyynyjä.


Säntäsin VIP avajaisiin suoraan töistä joten herkulliset tarjoilut olivat enemmän kuin tervetulleita työpäivän jälkeen. Syyshortensia kimppu somistettuna punaisilla marjoilla vähän jo enteili alkavaa syyskuuta. Omalla parvekkeellani on tosin vielä täysi kesä ja pelargoniat rehottavat kuten muutkin kukat mahtavien kesäsäiden ansiosta. Otan vähän kunniaa myös itselleni huolellisen kastelun sekä lannoituksen vuoksi :)


JYSKin markkinointipäällikkö Riikka Leskinen esitteli syyskauden trendejä. Pitkän mustavalkoisen kauden jälkeen sisustuksessa näkyy nyt rohkeammin värinkäyttö. Saman huomion tein itse jo helmikuisilla Tukholman messuilla. Skandinaavisuus on toki vielä edelleen sisustuksen keskeinen tyylisuunta, jota voidaan sitten yksilöidä käsintehdyn näköisillä tekstiileillä. Sisustuksessa nähdään myös jännän ennakkoluulottomia kontrasteja.

JYSKin uutuusmallistot on nimetty teemoittain Creative Mind, Human Nature ja The Thinker.


Creative Mind yhdistää naisellisia kuvioita etnisiin yksityiskohtiin. Malliston värisävyt ovat mausteisia ja saman värin erisävyjä yhdistetään jännästi yhteen. Yhtenäinen värisävy luo hyvin harmonisen kokonaisuuden vaikka se koostuukin useasta eri sävystä. Huonekalujen muodot ovat taas pyöristyneet ja rakenteet keventyneet.


Tämän malliston tyynyissä oli kolmiulotteisuutta pinnassa ja jopa paljetteja yksityiskohtina. Ehkä koko syksyn sisustuksessa on pieni ripaus vintagea. Sohvien ja tuolien jalkarakenteissa näin yhtymäkohtia 50-luvun kalusteisiin ja tätähän oli jo nyt Porin asuntomessuillakin havaittavissa.

Turkis näyttää edelleen hyvältä tyynyjen päällä ja nyt turkista oli leikattu siten, että se muodosti pieniä ruusuja. Taljat ovat edelleen suosittuja ja luonnonvalkoisen aidon lampaantaljan lisäksi on JYSKin mallistossa myös värjättyjä keinotaloja.


Toinen sisustustrendi on Human Nature, joka on hyvin luonnonläheinen trendi. Värikartasta on valittu rauhoittavia luonnon sävyjä sinistä, vihreää ja ruskeaa sekä niiden eri sävyjä. Materiaaleina käytetään metallia, lasia ja puuta. Messinki näyttää osittain jo väistyneen ja nyt maalattu musta on trendikästä. Kulmikkaita mustia metalliosia näkyi monissa kalusteissa jo kevään Tukholman messuilla.Rottinki jatkaa edelleen voittokulkuaan ja se sopii hyvin Human Nature teemaan, jossa avainsanoina ovat hyvinvointi ja rauhoittuminen. Totta kai myös vihersisustaminen on tämän trendin kanssa ihan must-juttu eli vihreitä eucalyptuksen oksia ja muutakin vihreää näkyi.

Sohvatyynyt ovat nyt pitkulaisia tai jopa pyöreitä. Muistan, että isoäidilläni oli vuosia sitten tuollainen pyöreä tyyny, jonka keskellä oli vielä kangasnappi. JYSKin markkinointipäällikkö Riikka Leskinen kertoi, että tyyny voi olla jopa putkimainen - siis vähän sellainen "niskatyynyversio".


Kolmas trendi on nimeltään hauskasti The Thinker. Tässä trendissä meidän skandinaavinen minimalismi on voimakkaasti mukana. Tyylikkyys ja eleganssi muodostuvat ajattomista väreistä: sininen, harmaa ja musta eri sävyissä. The Thinker trendissä muodot ovat myös hyvin selkeitä. Tätä trendiä voisi kutsua mielestäni "less is more" -trendiksi sillä muodot ovat geometrisiä, värit neutraaleita ja yleisilme hyvin elegantti.


Kudottua, isosilmukkaista torkkupeittoa on näkynyt jo messuilla ja nyt myös JYSKin tyynyissä on ihanaa pehmeitä silmukoita. Silmukoista tulee jännä mielleyhtymä itsetehtyyn tai neulottuun ja heti tällainen pintamateriaali myös tuntuu rauhoittavalta.


Huomasin jännän yksityiskohdan JYSKin punotuissa bambukoreissa eli ne oli käsitelty ikäänkuin näyttämään vähän vanhemmilta ja ajan patinoimilta.

Kuva lainattu JYSKin sivuilta


Muistatte varmaan, että meillä alkoi keväällä sininen kausi kotona ja myös kauniita eri sinisen sävyjä löytyi JYSKin mallistosta paljon. Torkkupeitoissa oli myös "vohvelikangasmaisuutta" kudotun yleisilmeen lisäksi. Vohvelikangas on minusta myös hyvin nostalginen kangas ja herättää muistoja.

Kuva lainattu JYSKin sivuilta


Uskoisin, että näistä kolmesta mallistosta löytyy varmasti jokaiselle omaan syyssisustukseen uusia juttuja. Kaikkeahan ei tarvitse laittaa uusiksi vaan voi vaikka vaihtamassa tyynyjä tai torkkupeittoja uudistaa huonetilaa. Itseäni alkoi kiinnostamaan JYSKin mallistossa paperiset Haagen-säilytyslaatikot, joiden kiinnitys oli hauskalla kuminauha nappisysteemillä kuin vanhoissa kansioissa.


JYSKin liikkeissä kannattaa piipahtaa koska sieltä löytyy kyllä kaikkea kivaa kotiin! 
Alkava syksy ja pimenevät illat ovat hyvää aikaa hyggeillä taas ja kaivautua vaikka peiton alle. 

10 kommenttia:

 1. Paljon kivaa oli liikkeessä, mutta mukaan lähti vain se kylpyhuoneen matto, joka olenkin kovin tyytyväinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon oli kivaa ja parikin asiaa jäi pyörimään mieleen. Täytyy tehdä uusi visiitti ihan ajan kanssa😉

   Poista
 2. Minullekin tuli kutsu tuonne, mutta en tällä kertaa päässyt osallistumaan. Tuo pyöreä tyyny ♥ Tuollaisen haluaisin. Täytyy mennä joku päivä Jyskiin katsomaan olisiko siellä noita tyynyjä. Minullekin tulee mieleen noista tyyleistä vintage ja sehän miellyttää minua. Kiva, kun ehdit työpäivän jälkeen tuonne. Tarjoilutkin näyttivät olevan, mitä parhaimmat ♥

  Kivaa LWT-viikonloppua Sinulle, Marjo ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten harmit ettet päässyt tulemaan. Olisi ollut kiva treffata❤
   Tarjoilut mitä parhaimmat ja itse liike täynnä vaikka mitä kivaa.
   Mukana sopivasti vintagea ja värit upeita.
   Kiitos❤ tässä juuri lähtökuopissa Loviisaan ja LWT-tapahtumaan.
   Mukavaa päivää sinulle😊

   Poista
 3. Minullakin jäi nyt tulematta kun pyörin onnenkuplassani kotona ukkeleiden kanssa :) Tuo pyöreä tyyny on aivan ihana ja kyllä tuolta varmasti jotain olisi kotiutunut meillekin.
  Ihanaa viikonloppua Marjo <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin, että sinulla on muuta "tärkeämpää tekemistä" kun ei rouvaa näkynyt ;)
   Asiat tärkeysjärjestykseen ja mukana sitten taas seuraavassa tilaisuudessa.
   Pyöreät tyynyt ovat jotenkin symppiksiä.
   Mukavaa sunnuntaita Outi ihanuus ❤

   Poista
 4. Tuo sininen matto toimisi meillä, se on ihana. Kiva, että Jysk löytyy nyt Forumistakin, niin on cityihmistenkin sinne helpompaa mennä.

  Ihanaa sunnuntaita Marjo <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä oli pari muutakin sinisävyistä juttua mistä tulit mieleen ja teidän koti kun kiertelin citymyymälässä. Kaikki eivät halua lähteä Kehäteiden varteen ostoksille joten keskustassa on hyvä olla myös mahdollisuus shoppailuun.

   Kivaa alkavaa viikkoa Tiia ❤

   Poista
 5. Hei kaikki!
  Olen Elena Vasil, joka asuu tällä hetkellä Helsingissä. Olen leski tällä hetkellä neljän lapsen kanssa, ja olin jumissa taloudellisessa tilanteessa tammikuussa ja minun piti jälleenrahoittaa ja maksaa laskut. Yritin etsiä lainoja eri lainayrityksiltä sekä yksityisiltä että yrityksiltä, ​​mutta ei koskaan menestyksekkäästi, ja useimmat pankit hylkäsivät luottani. Mutta kuten Jumala olisi saanut sen, Jumalan MAN, yksityinen lainanantaja, joka antoi minulle 80 000 euron suuruisen lainan, esiteltiin yhteisyritykselle, ja tänään olen yrityksen omistaja ja lapseni tekevät hyvää tällä hetkellä, jos sinun on otettava yhteyttä mihinkään yritykseen, jossa viitataan lainan turvaamiseen ilman vakuutta, luottotarkastus, ei ole allekirjoittajaa, jolla on vain 2 prosentin korko ja paremmat takaisinmaksusuunnitelmat ja aikataulu, ota yhteyttä Dante Paolaan sähköpostitse: dantecooperativehelp@hotmail.com Hän ei tiedä, että teen tämän, mutta olen niin onnellinen nyt ja päätin antaa ihmisille enemmän tietoa hänestä ja haluan myös, että Jumala siunaisi häntä enemmän. Voit ottaa häneen yhteyttä sähköpostitse: dantecooperativehelp@hotmail.com pikaviestipuheluun tai whatsappiin / +35677926593

  Kiitos
  Elena Vasil

  VastaaPoista
 6. Hei kaikki, olen Taru Porista, Suomea ja haluan vain sanoa kiitollisen kiitoksen Dante Paola -osuuskunnan avulle vilpittömyydestä, avoimuudesta, läpinäkyvyydestä, totuudenmukaisuudesta, rakkaudesta ja tuesta lainavarojen saamisen aikana ja sen jälkeen. Olen ollut paljon läpi näiden huijareiden käsissä, ja aika ei salli minun sanoa kaikkea mitä kävin läpi vuonna 2018 verkossa vieraana tai saada lainavaroja kotiin saamiseksi täällä Suomessa, mutta Jumala vastasi rukoukset tuen ja rakkauden kautta herralta Dante Paolalta, joka omaksui minut ja ymmärsi kanssani alkuperäisestä epäilystäni ja epäkohteliaisuudestani huolimatta ja hänen hyvällä sydämellään ja rakkaudellaan olen nyt kodinomistaja hänen 2%: n korkolainavarojensa kautta ja olen luvannut levitä uutisia ja kertoa myös maailmalle, että siellä on edelleen aitoja ja harvoja hyviä online-lainayrityksiä, jotka voivat auttaa ja elvyttää myös kuivaa luuta, kuten olin vuonna 2018. Älä jätä kuuntelematta ja lukemassa tätä todistusta, koska tämä on todellinen elämää muuttava kokemus, ja jokaisen, joka tarvitsee tällaista kääntymistä, ei pitäisi epäröida tai epäillä sitä, koska olen todistanut ja vannon taivaan Jumalalle, että tämä tarina on todellinen ja myös tarina kokemuksestani heidän kanssaan. Katso heidät heidän sähköpostistaan, jos tarvitset rahoitusta! sähköposti: Dantecooperativehelp@hotmail.com, tai Voit ottaa yhteyttä häneen sähköpostitse: dantecooperativehelp@hotmail.com, jos haluat pikaviestin tai whatsapp / +35677926593

  Kiitos
  TARU

  VastaaPoista