maaliskuuta 01, 2017

DOPP Helsinki - uusi naisten muotiliike avautuu


Torstaina 2.maaliskuuta klo 11.00 avautuu Yrjönkadun ja Kalevankadun kulmaan uusi naistenvaatteiden erikoisliike DOPP Helsinki. Tämän arkkitehti Emil Svenssonin vuonna 1913 suunnitteleman upean kivirakennuksen toisen kerroksen ikkunoiden taakse tulee varsinainen naisten paratiisi, johon pääsin jo tänään tutustumaan pikaisesti avajaisten merkeissä. 

"Minusta muotia ovat 
ne vaatteet, missä 
itse viihtyy."

 
DOPP vaateliikkeen tarina on alkanut Vaasassa jo vuonna 2000. Perustaja Kata Rewell on startannut Jackpot & Cottonfield konseptikauppiaana. Parin vuoden kuluttua liike kasvoi laajentaen toimitilojaan ja toinen puoli myymälästä sai nimekseen DOPP. Liikkeessä on ollut myynnissä sekä naisten- että miesten vaatteita mutta nykyään keskitytään vain naisten muotiin. Vaasan bloggaaja kollegani Tuulanneli on kirjoittanut lukuisia kutkuttavia postauksia DOPPin asiakasilloista, stailaustapahtumista ja muotibrunsseista. Olen aina miettinyt, että Vaasan DOPPiin pitäisi päästä katselemaan ja hypistelemään vaatteita mutta nyt DOPP tulikin Helsinkiin minun luokseni! Ihan huippujuttu :)

 
"Life isn't always 
perfect 
but your outfit
can be.""Kannattaa päästää irti 
päähänpinttymistä ja
ja rohkeasti kokeilla jotain
uutta.
Se piristää!"


DOPPin mallistosta löytyy seuraavien vaatteiden tuotemerkkejä: Andiata, Bessie Jeans, Delicatelove, Elton, In Wear, Jumperfabriken, MAC, More&More, Oui, Part Two, Rinaschimento, Risk.


Kenkiä löytyy Caloutin persoonallisia puukenkiä, Gaborin sekä juhla- että arkijalkineita, Inuovon kesäsandaaleita ja Panchien tennareitakin myöhemmin keväällä. Lisäksi DOPP Helsinki tarjoaa myös asusteita: Evany koruja, helmiä, Inwearin, Part Twon ja DAY Birger et Mikklesenin laukkuja, The Rubz käsikoruja ja Wolfordin sukkahousuja. Ja totta kai myös pipoja, huiveja, hattuja, käsineitä ja vöitä useilta valmistajilta.


"Ei ole tilaisuutta,
mihin helmet eivät
sopisi."


"Kerropukeutuminen
on nuorekasta ja
mielenkiintoista."


"Korosta parhaita 
puoliasi
ja häivytä huonompia
puoliasi."

"Etsimme asiakkaillemme asukokonaisuuksia, stailaamme ja opastamme naisia pukeutumisen saloihin. Olemme tunnettuja hyvästä ja asiakaslähtöisestä palvelusta. Doppissa käynyt nainen huokuu itsevarmuutta ja tuntee olevansa hieman parempi versio itsestään, kun sinne tullessaan. Tavataan Doppailun merkeissä!" Kata RewellOnnea uudelle DOPP Helsinki liikkeelle ja käykääpä kurkkimassa valikoimia! 

Lainausmerkeissä olevat lauseet nappasin DOPP Helsingin liikkeen seinillä olevista "huoneentauluista". Aika osuvia ja taitavat olla Katan ajatuksia :)

18 kommenttia:

 1. Ny meillä oli kyllä joku telepaattinen yhteys. Huomasitko mun kommentin edelliseen postaukseesi? Sitten kun latasin sivun uudestaan, siellä se oli! Ja näyttää kyllä niin ihanilta nuo vaatteet ja te Tuualnnelin kanssa myös <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkohan tämä postaus oli julkaista kun "korviani kuumotti siihen malliin" että joku vaatii raporttia 😁 Aika hauska yhteensattuma kyllä tai telepaattinen yhteys. Harmi kun et päässyt! Me poseerattiin ja Lumo otti kuvan.

   Poista
 2. Upean värisiä ja näköisiä vaatteita. Sinä ja Tuulanneli ❤️❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi❤ Liike täynnä toinen toistaan kauniimpia juttuja. Pitää mennä uudelleen ajan kanssa.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Oikein onnistunut valikoima ja kaunis esillepano myös. Kiitos Satu❤

   Poista
 4. Kiitti vinkistä! Olen tänään menossa Hesaan, joten käyn kurkkaamassa😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa hyvä Sari :) Toivottavasti löydät itsellesi jotain kivaa ja keväistä!

   Poista
 5. Kiitos Marjo ihanasta jutusta ja kiitos kun kävit! Nähdään taas, Kata

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata siitä, että toit DOPPin Helsingin ydinkeskustaan! Mukava tilaisuus eilen ja liike on kuin karkki sekä kaikki ne keväiset vaatteet, jalkineet, asusteet....
   Nähdään ihan varmasti pian :)

   Poista
 6. Kiitos vinkistä, kuvat näyttävät houkuttelevilta! 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä Alli :) Nyt vain sitten piipahtamaan joku päivä ja sitten vaikka kahvittelemaan sen jälkeen...

   Poista
 7. Kerrassaan mainiota, että DOPP saapui Helsinkiin! Valikoima vaikuttaa houkuttelevalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Upea juttu ja itse liike on kyllä meidän naisten paratiisipaikka :)

   Poista
 8. Ihanaa, että Dopp on nyt Helsingissä - onhan se sentään huomattavasti meikäläistäkin lähempänä kuin Vaasa;)
  Niin olisin mielelläni eilen mukana ollut vaan eipä onnistunut keskellä viikkoa tulla - mutta jollakin seuraavista Hesan reissuista taatusti käväisen. Upealta näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten harmi ettet ehtinyt mukaan eilen - olisi ollut niin kiva tavata taas ❤ Näytti todella upealta mutta avajaisväkeä oli melkoisesti täytyy mennä ihan ajan kanssa katselemaan ihanuuksia. Mukavaa perjantaita Ladylle!

   Poista
 9. Minäkin olen mielissäni, että Dopp on nyt Helsingissä. Olisi ollut mukavaa tulla myös avajaisiin, mutta me ajelimme silloin Turun suuntaan. Kiva kuva sinusta ja Tuulannelista! Siellä olisi nähnyt tuttujakin. Mutta Doppissa menen jollakin reissulla käymään. Kiitos kivasta esittelystä. Dopp näyttää upealta kaupalta!
  Mukavaa alkanutta viikkoa, Marjo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi ollut kiva sinutkin nähdä vielä avajaishulinassa mutta ymmärrän kun olitte Turkuu menossa takaisin ettet ehtinyt. Ensi kerralla kun olet isolla kirkolla niin ehdottomasti DOPP Helsinkiin tutustumaan. Ihanan kuvan meistä oli Lumo ja molemmilla taitaa olla sellainen onnellinen "täällä on kaikkea kivaa" ilme kasvoilla. DOPPissa on sen verran paljon avajaisvieraita ettei kunnon miljöökuvaa oikein saanut mutta erittäin tyylikäs ja valoista liiketila.
   Mukavaa alkanutta viikkoa sinullekin Tuula :)

   Poista