helmikuuta 06, 2017

Kuivien silmien pelastaja on BioDrop MD Spray tyrnisuihke plus tuotearvonta


Se inhottava tunne "silmissäni on hiekkaa" kun olet tuijottanut tablettia tai läppäriä liian kauan! Kirvelee ja tekstikin ruudulla tuntuu sumenevan ja kirjaimet katoavat. Ja onhan meillä silmiemme edessä kymmeniä kertoja päivän aikana myös nuo älypuhelimet ja teeveetäkin tulee joskus katsottua. Auton ilmastointi on muuten vihonviimeinen tapa näin talvella muuttaa silmänsä ihan rutikuiviksi ja silti tuikitärkeää etulasin lämmittäjää on ihan pakko käyttää. Aamulenkki koiran kanssa pikkupakkasessa ja tuivertavassa tuulessa laittaa silmät aina valumaan ja punottamaan. Myös ilmastointi työpaikalla hurisee koko päivän ja samalla se myös tehokkaasti kuivattaa sekä herkistää silmiämme. Piilolinssien käyttö, lisääntyvä ikä, hormonaaliset muutokset ja tietyt lääkkeet sekä sairaudet saavat silmämme myös kuivumaan. Todella ikävä vaiva, josta itsekin olen kärsinyt ja kiroillut kuivia silmiäni kerran jos toisenkin. Kuivien silmien lisäksi ainakin talvella omat silmäluomeni hilseilevät ikävästi.

Meidän silmämme on luotu siten, että kyynelnestettä tulisi aina olla riittävästi silmän pinnalla jotta näemme tarkasti ja silmämme voivat hyvin. Kyynelneste myös puhdistaa ja huuhtelee silmiä sekä suojaa silmiämme sairauksilta ja tulehduksilta. Kuivasilmäisyys voi aiheutua siitä, että kyynelnestettä haihtuu silmästä liikaa tai kyynelnesteen laatu ei ole riittävän hyvä.


Voitte uskoa, että kun minulle tarjottiin mahdollisuutta lähteä mukaan testaamaan kotimaisen Piilosetin uutta BioDrop MD Spray silmäsuihketta olin enemmän kuin innoissani! Olisiko tässä vihdoin vastaus kuiviin silmiini ja inhottavaan "hiekkaisuuteen" sekä luomien kuivumiseen?

BioDrop MD Spray on uusi Suomessa kehitetty sekä valmistettu Avainlippu-tuote! Tämän mikroemulsioasuihkeen luvataan rauhoittavan sekä kuivia että ärtyneitä silmiä. Suihkeessa yhdistyvät kaksi luonnollista kosteuttajaa: tyrnimarjan siemenöljy ja hyaluronaani. Tuote ei sisällä säilöntäaineita, alkoholia eikä eläinperäisiä aineita. Kuulosti todella mielenkiintoiselta joten aloitin testin intoa puhkuen ja silmieni kuivuuteen ratkaisua odottaen.


Silmäsuihketta annostellaan suljetuille silmäluomille noin 25 cm etäisyydeltä. Voit käyttää silmäsuihketta myös piilolinssien ja silmämeikin kanssa. Käyttö oli äärimmäisen helppoa kun sen ensimmäisen suihkaisun oli tehnyt. Kannattaa testata suutinta ensin vaikka ilmaan muutamia kertoja, että "tulee sinuiksi" pullon kanssa. Suihkepullossa on ainutlaatuinen 360asteen toiminnallisuus joten pulloa voi todella käyttää missä asennossa tahansa. Erittäin hyvä ominaisuus koska kiireessä sitä ei ehdi aina tarkistaa miten suihkauttaa!

Ensimmäinen suihkaus tuntui siltä kuin kasvoilleni/silmilleni olisi tullut melko paljon tuotetta mutta koska BioDrop MD Spray ei sisällä ns. haihduttimia (alkoholia) päätyi se koko suihkeannos luomilleni eikä haihtunut sumuna ilmaan. Suihkepullon luvataan riittävän noin 300 annokseen. Käytettyäni silmäsuihketta muutamia kertoja opin myös annostelemaan suihkeen oikein. Mahdollinen ylimääräisen suihkeen voi kevyesti painella nenäliinalla. Silmämeikkini ei ollut pitkin kasvoja enkä näyttänyt pandalta käytön jälkeen. Silmämekin pitää toki antaa kuivua meikkaamisen jälkeen ennen suihkimista.


Pääsin testaamaan tuotetta myös lentokoneen ilman kuivattamille silmilleni taannoisella Göteborgin matkallani. Tuotetta voi suihkuttaa silmiinsä 2-4 kertaa vuorokaudessa ja lennon laskeuduttua suihkautin silmäni taas "hiekattomiksi". Testijaksoon mahtui säiden puolesta myös pientä pakkasta ja tuulta, Auton ilmastoinin kuivuusvaikutusta torjuttiin silmäsuihkeella ennen töihinlähtöä ja pidemmillä ajomatkoilla suihkaisin tyrnisuihketta kerran tankkaustauolla silmiini.


Tyrniöljyn ja hyaluronaanin yhteisvaikutuksen luvattiin tukevan kyynelrauhasten toimintaa, parantavan kyynelnestettä ja ehkäisevän liiallisesta haihtumista. BioDrop MD Spray korjaa ja vahvistaa kyynelkalvon lipidikerrosta ja ehkäisee siis liiallisen veden haihtumista silmän pinnalta.

Lentämisen jälkeen jatkoin kirkkain silmin Workshopiin ja automatkalla jäi turha räpyttely ja silmien kutina kokonaan pois. Myös silmäluomien ikävä hilseily on saatu kuriin. Tyrniöljy on muuten ihan huikea tuote nautittuna myös sisäisesti, koska se sisältää tärkeitä Omega-rasvahappoja ja E-vitamiinia sekä antioksidanttiyhdisteitä. Viime kesän Saariston Rengastie -turneella tuli tyrniä kyllä nautittua muodossa jos toisessakin.

BioDrop MD Spray silmäsuihketta myydään useissa optikkoliikkeissä kautta maan ja tuotteen hinta on n.23-25  euroa. Tuote valmistetaan Liedossa Turun lähellä ja tehdas työllistää ihan mukavan määrän henkilöitä.


Ja sitten siihen luvattuun tuotearvontaan, josta jo tuolla otsikossa teille mainitsin.

Marjon matkassa blogi arpoo 3 (kolme)  BioDrop MD Spray silmäsuihketta täällä Bloggerissa/Facebookissa. Myös Instagramissa voi osallistua näiden tuotteiden arvontaan. Jätä kommenttikenttää kommentti kuivuvatko sinun silmäsi tai kärsitkö kuivista silmistä sekä yhteystietosi (sähköposti) tavoittamistasi varten. Instagramin puolella voit kommentoida BioDrop MD Sprayn kuvaan.

Arvonta on päättyy 13.2. klo 20.00 ja voittajat julkistetaan täällä blogissa sen jälkeen ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti vielä erikseen.

Onnea kaikille arvontaan ja kuivista silmistä on turha kärsiä kun voit käyttää BioDrop Md Spray silmäsuihketta apunasi!


Kaupallinen yhteistyö: Piiloset

28 kommenttia:

 1. Onpa kätevän kuuloinen tuote. Välillä silmiä oikein kirvelee, kun ne ovat niin kuivat.
  Mukavaa viikkoa Marjo <3

  VastaaPoista
 2. Piilolinssien kanssa joudun aina käyttämään kosteuttavia tippoja ja jos ulkona tuulee, niin silmät alkavat aika herkästi vuotamaan. Suihke kuulostaa käytännölliselle tuotteelle.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Mukana, koska talvisin silmät niin kuivat, että verisuoni on poksunut ja koko valkuainen on aivan punainen.

  VastaaPoista
 4. Kuivuu silmät ja paljon. Äsken matkustin noin vartin verran lähijunassa ja johan tuntuu kuin olisi hiekkaa silmissä. Olisi kiva kokeilla onnistuisiko piilareiden käyttö tuon suihkeen kanssa, tällä hetkellä en muuten uskalla piilareita näin kuiviin silmiin edes käyttää. piivoitto@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Mukaan arvontaan .joo kyllä silmät kuivuu ja käytän kosteustippoja. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Kokeillaan onnea tässä kisassa.....ikänäkö pakottaa silmätippoja käyttämään, en ole vielä kertaakaan ostanut samaa jo kokeilemaani, joten nyt olisi taas siis löydettävä joku uusi, josta voisi tulla suosikkini.

  VastaaPoista
 7. Etenkin talvisin kärsin kuivista silmistä. Mukaan siis arvontaan. mummolta@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Minulla on kuivat silmät ja käytän silmälääkärin suosittelemia tippoja. Mukana arvonnassa.
  karhuoja@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Silmät kuivuu aika usein vaikka käytänkin kosteutettuja piilareita
  annikajokinen95@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Mulla kuivuu vaan luomet, mutta Kätevällä on todella pahoja oireita. Herää välillä aamuöisin siihen, että silmiä kirvelee aivan älyttömästi. Parisen tuntia saattaa välillä mennä, että pystyy avaamaan silmänsä. Auts :/ Monia tuotteita on kokeillut. Tämä testaamatta.

  VastaaPoista
 11. Ilman muuta mukana. Itsellä silmät vuotavat kuin Nigerian putoukset ja 25 asteen pakkasessa se ei ole mikään kiva tunne :D

  VastaaPoista
 12. Minulla on punottovat, arat ja kuivat silmät,etenkin talvisin. Eli ehdottomasti mukana arvonnassa.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 13. Olen paljon tietokoneella ja iltaisin silmät ovat todella kuivat.
  Tuo olisi helppo annostella, kun itse silmiin laitettavat tipat menevät välillä ihan mihin sattuu.
  Arvontaan leenvikki(at)gmail.com

  VastaaPoista
 14. Kärsin kuivista silmistä ja kemikaali- ja pölyallergioista, joten tuo tulisi tarpeeseen. Kauppareissun jälkeen etenkin tuntuu, että ei saa silmiä edes kiinni, kun ovat niin ärtyneet. Pitääpä tutustua tarkemmin tähän tuoteperheeseen, kun en ole vielä löytänyt näille silmille sopivaa tuotetta, josta olisi apua pidempään kuin sen pari sekuntia, kun silmätippa silmässä pysyy ennen valumista pois...
  talviuninalle(at)gmail.com

  VastaaPoista
 15. Tämä olisi tarpeen! Minulla on usein kuivat silmät.. emilia_ho@hotmail.com

  VastaaPoista
 16. Mukana! Olisi kiva testata, silmät kuivuvat toisinaan.
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 17. Sytot vähän kuibvattelee silmiä talven lisäksi :) Mukana siis!
  bikkenpilttuu@hotmail.com
  ps..tervetuloa kurkkimaan blogiini!

  VastaaPoista
 18. Kärsin kuivista silmistä varsinkin talvisin. Mukaan arvontaan siis. :)

  saraana.makela@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Talvisin kuivuu eli ehdottomasti mukaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Mielelläni testaisi, sillä kuivan silmän oireet alkaneet vaivata.
  marja-anneli@luukku.com

  VastaaPoista
 21. silmät ovat alkaneet kuivua jo kesät talvet. Jokapäiväisessä käytössä on geelitippoja joita tiputtelen useamman kerran päivässä ja silti vielä punoittaa ja on karheutta. Tämä tulisi niin tarpeeseen :)
  jaa01na@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Silmät kuivuu jatkuvasti ja erityisesti talvella!
  ritva.k.valimaki@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Talvi ja näyttöpäätteellä työskentely aiheuttavat silmien kuivumista todella. Tämä tuote vaikuttaa ehdottomasti kokeilemisen arvoiselta! Kiitos vinkistä ja toivon kovasti, että onnetar suosii :)

  VastaaPoista
 24. Mulla ei silmät kuivu, mutta siskolla kyllä.

  Mun on vielä pakko huikkasta, tuo profiilisi teksti: "Huumorintajuinen "pää pilvissä jalat maassa oleva Carrien ja Peppi Pitkätossun" yhdistelmä :)" ..olisi voinut olla mun kirjoittama. Ihana profiili ja blogi sulla :)

  VastaaPoista
 25. Kyllä vaan valitettavan tuttu tunne tuo silmiem kuivuminen eli mukana arvonnassa. ritva.verajankorva@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Mukaan arvontaan! Minulla on paljon silmäoireita. Varsinkin kirkkaissa valoissa silmäni alkavat vuotaa herkästi. Mielelläni siis kokokeilisin, auttaako moinen sumute. :) hiltuha(at)gmail.com

  VastaaPoista
 27. Osallistun arvontaan. Silmät kuivuvat ja monenlaista on kokeiltu... olisko tässä nyt vihdoin se oikea tuote...


  rituha@hotmail.com

  VastaaPoista
 28. Kyllä kuivuvat silmäni. Välillä tuntuu kuin luomen alla olisi roskia.
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

  VastaaPoista