marraskuuta 02, 2016

Sain tunnustusta - Blogger Recognition Award

Sain viime viikolla ihan huikean Blogger Recognition Award -tunnustuksen Arjen Helmiä blogin ihanalta blogikollega Krisseltä ♥ Tunnustus tuntuu aina mukavalta ja tietää, että saadessaan tällaista huomiota on ehkä pystynyt jutuillaan ja kuvillaan koskettamaan toista ihmistä. Kiitos Krisse ♥


Blogger Recognition Award -tunnustuksen saajaa opastetaan seuraavasti palkinnon saatuaan.

1. Kirjoita postaus palkinnosta logoineen.
2. Kerro lyhyesti kuinka aloitit bloggaamisen.
3. Anna ohjeita aloitteleville bloggaajille.
4. Mainitse ja linkitä blogi, joka sinut nimesi.
5. Nimeä 10 bloggaajaa palkinnon saajaksi. 

Minun blogiurani alkoi voitettuani 2012 keväällä Kenkälaatikon Kenkätestaaja pestin puoleksi vuodeksi. Sain Kenkälaatikolta kuudet kengät käyttööni ja bloggasin Beyond Skin merkin vegaanisista kengistä seuraavat kuusi kuukautta ahkerasti pari kertaa viikossa. Kenkälaatikko on jo lopettanut toimintansa joten valitettavasti näitä bloggauksia ei enää ole luettavissa mistään. Kenkälaatikon Facebook-sivu ovat edelleen kurkattavissa. Harmittaa etten ottanut postauksia silloin itselleni mihinkään talteen koska ovat osa minun blogihistoriaani ja olisi hauska lukea niitä nyt jälkikäteen kun aikaa on kulunut tuosta ajanjaksosta jo muutamia vuosia...

Oman blogini starttasi melko pian Kenkälaatikon blogiuran jälkeen ja joulufriikkinä halusin tehdä sen 25.12.2012. Blogivuosia on siis kohta takana neljä. Apua, miten nopeasti aika kuluu! Juurihan minä aloitin ja kohta olen melkein eskari-iässä oleva :) Pidän kirjoittamisesta ja koska olen intohimoinen valokuvien ottaja oli oma blogi melko selvä jatkumo alkaneelle bloggailulle.

Messukeskuksen tuparit, kukkien sidontaa ja kukkakoruja, 10/2016

Antaisin aloittelevalle bloggaajalle tärkeimmäksi ohjeeksi "Ole oma itsesi ja kirjoita itsesi näköistä ja oloista tekstiä." Kannattaa myös kirjoittaa itselleen merkityksellisistä aiheista ja asioita koska silloin tekstistäsi välittyy sinun henkilökohtainen palosi niitä kohtaan. Älä apinoi muita vaan anna oman tyylisi ja persoonasi tulla läpi. Sinun ei tarvitse kertoa itsestäsi kaikkea mutta siinä mitä kirjoitat ole aito. 

Tuota laadukkaita valokuvia ja pyri kehittymään valokuvaajana. Itse olen huomannut, että kuvaamalla ja kuvaamalla kehityn. Varmaan jossain vaiheessa minunkin olisi hyvä käydä vähän opiskelemassa valokuvauksen saloja. Pyri kirjoittamaan virheetöntä tekstiä ja yritä oikolukea postaus ennen enterin painallusta. Minulla on tässä paljon petraamista koska kun olen flow-tilassa painan vahingossa julkaise-nappia ja sitten yritän nopeasti korjata virheitäni. Tässä pyrin itse vielä kehittymään ja panostan oikolukuun sekä vähentää innostustani julkaista virheellistä tekstiä sitä tarkistamatta huolella.

Ole bloggaajana vastavuoroinen eli käy lukemassa muiden bloggaajien postauksia ja kommentoi niitä. Saat itsekin sitten kommentteja omasta tekstistäsi ja luot itsellesi blogiringin. Vastaa aina saamiisi kommenteihin vaikka vähän viiveellä mutta vastaa silti. Kunnioita lukijoitasi ja heidän kommenttejaan toimimalla em. tavalla ja lukijasi palaavat tekstiisi toisenkin kerran. Älä ole ylimielinen lukijoita kohtaa missään tapauksessa vaan nöyrä ja kiitollinen palautteesta. Jos saat negatiivistä palautetta kannattaa siihenkin vastata liikaa provosoitumatta.

Minä haluaisin nimetä seuraavat blogit ja antaa heille tunnustusta. Osa bloggaajista on varmaan saanut jo tämän kunnian joten en velvoita ketään vastaamaan kahta kertaa :)

Messukeskus, tuparitarjoilut, 10/2016

Lumolifestyle

Täynnä hurmaavia valokuvia ja syötävän hyviä ruokaohjeita pullollaan. Hyvän ystäväni ja blogimentorini Tuulin blogi on tyylikäs, ajankohtainen ja persoonallinen hyvän mielen blogi. Tarmo koira ja anoppilan lampaat miellyttävät tällaista eläinystävää kuten minä. Ilman Tuulin apua en olisi bloggauksessa siinä missä nyt olen ♥

I love me, I love fashion, Jukka Rintalan muotinäytösasut, 10/2016

Tuulanneli

Vaasalaisen Tuulan blogissa on tyylikkäitä päivän asukuvia ja aikuisen naisen vaatekaapin sisällön sekä tyylien esittelyä. Tuula kirjoittaa miten vältetään asukriisejä, vietetään leppoisa viikonloppu golffaten tai tutkitaan vaatetuksen uusia trendejä. Unohtamatta kauniita koruja ja kenkiä.

Kanervia omalla parvekkeella, 10/2016

Arjen Helmiä 

Krisseen olen tutustunut vasta reilu vuosi sitten 40+ blogiyhteisömme kautta ja meillä on synkannut heti. Krisse kirjoittaa arjestaan ja niistä helmistä siinä jokapäiväisessä elämässä. Välillä laitetaan puutarhaa kodin lisäksi tehden kirppislöytöjä ja tuunaillaan niitä. Toisessa Krissen blogissa  Kakkukioski leivotaan ihan huikeita luomuksia. MUMS!

Ateneum, Amedeo Modigliani näyttely, Pariisi julisteita, 10/2016

Rouva Sana

Yksikään tarina ei ole liian pieni kerrottavaksi - lukee Rouva Sanan blogin alussa esittelytekstinä. Tämä on niin totisen totta ja yhteen lauseeseen on kiteytetty olennainen. Tämä rouva kirjoittaa keskiuusmaalaisesta elämästä, kulttuurista, teatterista, kirjoista, hyvinvoinnista ja liikkumisesta. Oikea viestinnän ammattilainen bloggaamisessa.

Habitare messut, Marimekon osasto, 9/2016 

Koti kaupungin laidalla

Huikeat kikkurahiukset omaava Frida on mieletön valokuvaaja joten pelkästään hänen bloginsa kuvien katseleminen on ihanan inspiroivaa ja rentouttavaa. Frida sisustaa, tuunaa vaikka maton maalaamalla sen halutun väriseksi, järjestää brunsseja ja pitää valokuvauskursseja, joille minunkin tekisi mieleni mennä joskus ja ottaa hurjasti hyviä kuvia!

Pionit omalla parvekkeella, 6/2016

Etanaellin elämää

Sydämelliseen bloggaaja Tuulaan olen tutustunut Country Whiten kanta-asiakasillassa ja sitä kautta olemme kohdanneet jo vuosia sitten. Sielunsisareni Etanaelli neuloo, hoitaa puutarhaa, kiertää kirppareita ja vanhojen tavaroiden tapahtumia sekä rakastaa taidetta ja haaveilee omasta galleriasta. Toisinaan tämä sinnikäs nainen on Elävänä kirjana kirjastossa lainattavaksi.

Fiskars, Onoma shop, keramiikka, 7/2016

Niinan unelmia

Blogissaan ihana Niina sisustaa rakkaudella vanhaa puutaloa, kokkaa, leipoo, hoitaa lapsiperheen arkea (lue: kaksoset ja kaksi muuta lasta), pitää huolta kunnostaan ja lenkittää russeli Vilppua. Elämänmakuinen blogi ja hyvän ystävän kirjoittama. Huvikumpumainen vanha talo ihanilla kakluuniuuneilla ja upea miljöö tekevät vaikutuksen!

Nauvon vierasvenesatama, 7/2016

Tuulaslife

Tässä turkulaisen Tuulan blogissa liikutaan paljon merellä ja ollaan saaressa mökillä. Koska tunnen viehtymystä saaristoon huikean kauniit merikuvat koukuttavat minua. Tuula käy myös ahkerasti taidenäyttelyissä kuten itsekin teen ja tekee kivoja matkaraportteja reissuiltaan. Tuulalta saa hyviä vinkkejä mitä Turun ja sen saariston seudulla tapahtuu.

Taivassalon Muntin vanha silta, 8/2016

OUT OF OFFICE - Maisemaonnellinen maastossa ja maailmalla 

Blogi on täynnä huikeita kuvia ja matkakertomuksia sekä lähiseuduilta että muualtakin maailmalta. Johannan runsas kuvakerronta piirtää kauniita maisemia silmien eteen. Bloggaaja liikkuu paljon luonnossa ja arvostaa erämaan rauhaa siinä missä Thaimaan eksotiikkaa tai Sveitsin huikeissa vuoristomaisemissa vaeltamista piipahtaen välillä Englannissa.

Messukeskuksen tuparit, tarjoilut, 10/2016

Kulinaari

Kimmon blogissa on aina hurjan hyvännäköisiä ruokakuvia ja postauksista välittyy hyvin bloggaajan intohimo ruuan valmistamiseen. Tämä mies on todellinen kulinaari! Postauksissa valmistetaan ruokaa, syödään unohtamatta kaikkea sitä kulttuuria ja historiaa, joka liittyy ruokaan ja sen valmistamiseen. Kulinaarille ruoka on tarinoita!24 kommenttia:

 1. Kaunis kiitos tunnustuksesta, ihana Marjo <3

  Elän kuitenkin paraikaa eksistentiaalista blogikriisiä, kolmatta viikkoa on ollut julkaisutaukoa syysloma mukaanlukien. Mietin miten voisin muutaman negatiivisen asian kertoa viimeisestä matkakohteestani - vaikuttamatta pilallehemmotellulta kireänutturalta :)

  Joten toivon ettet pahastu vaikken tässä matkajuttujeni julkaisusumassa tästä nyt kirjoitakaan, ties vaikka joskus myöhemmin?

  Ja tiedätkös mitä? Tuo kuva tuosta ikivanhasta sillasta odottaa minunkin kovalevylläni julkaisuaan, aika lailla samanoloinen tuo sinun. Että parempaa kuvaa et olisi voinut juuri tuohon kohtaan laittaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itselleni kun bloggaat :)

   En mitään kiirettä vastata eikä edes mitään pakkoa jos siltä ei tunnu. Ymmärrän tuskasi koska joskus negatiivisen asian kertominen tai pukeminen sanoiksi on hankalaa. Tiedän tuon tuskan. Olen itse jopa skipannut yhden jutun siksi kun en osannut/saanut asiaa sanottua itseäni tyydyttävällä tavalla.

   Tuo Muntin vanha silta Taivassalossa on hurmaava. Meinasimme kesällä melkein ajaa sen ohi. Hurmaava paikka ja niin idyllinen. Kuvat oli valittu tunnustusta saavien blogien aihepiirien mukaan. Kiva jos pidit siitä <3

   Poista
 2. Voi kiitos Marjo tunnustuksesta ja kauniista sanoistasi <3 Vähän kyllä nolottaa, kun blogihiljaisuus on jatkunut jo yli kaksi kuukautta. Lainaan tuosta edeltä Johannan käyttämää sanaa blogikriisi, koska sellainen minua on vaivannut. No, instassa olen kyllä ollut aktiivisempi ja sieltä voi lyhykäisyydessään eli muutamasta kuvasta nähdä saman, mitä kertoisin blogissa huomattavasti runsaammin sanoin ja kuvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään hätää rakas ystäväni <3 Blogikriisi vaatii aikaa eikä sinulla ole mitään kiirettä julkaista. Teet sitten seuraavan postauksen kun on sanottavaa ja se tuntuu luontevalta. Mitään ei ole kamalampaa lukea kuin väkisin väännettyä ja itku silmässä kirjoitettua <3 Voi sinua! Instassa olen seuraillut sinun viipotuksia. Meidän täytyy kyllä treffata ja päivittää vähän kuulumia ystäväni!

   Poista
 3. Kiitos Marjo tunnustuksesta! Mulla on kriisi vain ajanpuutteen kanssa. Kokattavaa ja kirjoitettavaa olisi vaikka kuinka pää täynnä. Ja tuolle miehellekin olisi kiva jättää muutama tunti viikossa rapsutusaikaa. :)) Pidän lippua korkealla ja laitan soihtua eteenpäin. Lauantaina nähdään ja saat halin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepas hyvä Kimmo! Sen ajan kanssa täälläkin kipuillaan välillä ja mietitään mistä lisää tunteja vuorokauteen :) Bloggaaminen vie kyllä aikaa ja kun se muunkin elämän pyörittämiseen pitäisi ehtiä panostamaan. Jos voi olla itselleen armollinen ja vähän höllätä tahtia kun muut kiireet vievät mennessään. Uskon myös lukijoiden ymmärtävän välillä vähän downshifttaamisen...
   Lauantaina nähdään ja halataan :)

   Poista
 4. Kiitos, Marjo ♥ Olipa mukava lukea sinun blogihistoriaasi. Harmi tosiaan, että kenkälaatikkotarinat eivät ole enää tallessa. Onnea ja menestystä blogillesi jatkossakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krisse tunnustuksen antamisesta ♥ Kenkälaatikko tarinat olivat kyllä ihan kivoja ja hassu minä kun en tehnyt niistä kopioita itselleni. Ei olisi ollut iso vaiva mutta olin niin noviisi silloin, että mietin niiden säilyvän verkossa ikuisesti...
   Kiitos samoin sinulle Krisse - onnea ja menestystä myös sinun molemmille blogeille!

   Poista
 5. Marjo ihanainen, en voi kyllin sanoin kertoa, miten sykähdyttävältä ja sydäntä lämmittävältä antamasi tunnustus juuri nyt tuntuu. Painin jo toista kuukautta jatkuvan kiireen ja järkevän ajankäytön kanssa: blogi ei ole ihan aina sitä, mitä itse sen toivoisi olevan.

  Ja sitten vielä eilen taistelin julkaisualustan ja kuvien käsittelyn kanssa ja lopulta myös sen, että minulla ei ollut hetkeen oikein mitään sanottavaa, vaikka työn olla olleet aiheet olivat mitä mainioimpia! Todellista bloggaajan arkirealismia, heh.

  Nyt voin rehellisesti todeta, että oikeastaan ei haittaa <3.

  Ja hei, minä en ole tiennyt tuota sinun bloggaajataustaasi. Jos olet joskus sen jossain kertonutkin, se on mennyt ohi. Ihan mainio tarina ja ponnahduslauta bloggaamiseen. Harmi, että tarinat tosiaan tuhoutuivat. Krissen lailla minäkin olisin mieluusti lukenut niitä ;).

  Kiitos ihana Marjo <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiire on ikävä viisikirjaiminen sana, joka hiippailee koko ajan tuossa ympärillä yrittäen ottaa minusta niskaotetta. Toistaiseksi olen onnistunut selättämään kiireen mutta eihän sitä tiedä taas vuodenvaihdetta kohden miten kovasti kamppailen sen kanssa ajastani...

   Itselläni ei oikeastaan koskaan ole sellaista päivää vielä tullut ettei olisi mitään sanottavaa/kirjoitettavaa mutta ihan varmasti tulee tapahtumaan joku kaunis aamu...ja mitäs sitten? No, minun logiikalla mietitään sitten sitten :D

   Kuten tuolla aiemmin Krisselle vastasin olisi tuo bloggauksen alku pitänyt kopioda jonnekin mutta helppoahan sitä on nyt sanoa kun kaikki on jo mennyt...

   Olepa hyvä ihana Rouva Sana ♥

   Poista
 6. Kiitos, kiitos, kiitos, sinä ihanainen <3 Tämä on kunnia :)

  VastaaPoista
 7. Hieno tunnustus ja ihania blogeja olet valinnut. <3 Omalla kohdalla tunnustus tyssää valinnan vaikeuteen, en henno valita kymmentä, kun on niin monta. Ei pitäisi liikaa miettiä, mutta aina kun yritän valita, niin voih.

  Kirpsakkaa ja lumista päivää sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana Tiia ♥ olisin halunnut oikeasti valita 20 blogia ja sinunkin blogia laittaa listalle mutta säännöt olivat tiukasti vain 10. Valinnanvaikeutta pohdin itsekin ja helppoa ei ollut nimetä vain kymmentä. Sinun blogisi saa minut aina hyvälle tuulelle ja nauramaan. Olen kerran töissä lukenut kännykästä bloggaustasi liittyen "vessalaahuksiin" ja hihittänyt niin, että kollega kysyi "Mikäs nyt noin naurattaa?" En selittänyt kollegalle (lue: mies) koska en tiedä olisiko se ollut hänestä yhtään hauskaa...

   Aurinkoista päivää sinnekin ♥ Olen vankina kotona tai siis etäpäivällä kun minulla on vielä kesärenkaat huomiseen saakka...

   Poista
 8. Kiitos Marjo ! ���� Nähdäänkö pian ? Laitan viestiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta kai nähdään Niina ♥ Nyt kaivetaan se aika esille vaikka kiven alta ja tavataan. Edellisestä kerrasta on aivan liian kauan.... Vilpulle rapsuja ♥

   Poista
 9. Kiitos ihanuus <3

  Sinä kirjoitat niin kauniisti. Upeita blogeja olet valinnut! Toivottavasti ehdin vastaamaan tähän haasteeseen.

  Todella kiva oppia uusia asioita sinusta <3

  Ihanaa nähdä lauantaina!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi ♥ Älä ota paineita vastaamisesta vaan teet sitten kun ehtii/sopii/jaksat...mihinkäs meillä on kiire täällä valmiissa maailmassa, kuten isoäiti totesi aina.

   Nähdään lauantaina ja rupatellaan enemmän. Laitan sulle viestiä vielä siitä ruokapaikasta!!!

   Poista
 10. Olipa kiva lukea, miten sinun blogisi sai alkunsa. Sinulla on ihana blogi johon palaan aina vain uudestaan. Tykkään lukea miten käyt näyttelyissä ja innostut esim. jostain kenkäparista. Jatkathan vielä pitkään, jookos?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, Outi ihanuus ♥ sinutkin olisin halunnut palkita ja laittaa tälle listalle. Sinun blogi tuunailut ja käsillätekeminen/ideointi/iloisuus ovat asioita, jotka saavat minut palaamaan aina sen pariin. Olet ihanan tunnollinen kommentoija aina postauksissa ja sydämellinen ystävä ♥
   Yritän jatkaa ja jatkathan myös sinä ♥ Together we are strong!

   Poista
 11. Sinulla on aivan mahtava blogi. <3 Jatkathan vielä pitkään. Iloa päivääsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina ♥ niin sinullakin ja superherkullisia kuvia!

   Poista
 12. Ansaitset todella tämän tunnustuksen, sinulla on inspiroiva ja innostava blogi. Olet monta kertaa innostanut minut pohtimaan jotakin asiaa, paikkaa, tapahtumaa...
  Ja lämmin kiitos Marjo tunnustuksesta minulle. Olet tehnyt hienon työn mainitessasi haastettavat blogit. Näitä oli ilo lukea.
  Omanikin kirjoitin. Olen parhaillaan Espoossa, joten terveisiä läheltä.
  Ps. Minulla oli fonttien koon kanssa hankaluuksia, mutta laitoin menemään kuitenkin.
  Ja palaan mielenkiinnolla tuohon murhaillalliseen :)

  VastaaPoista