heinäkuuta 10, 2016

Hiukset heiluu tuulessa ja hymynaama nauraa

Upsista, kesäkuu on vaihtunut jo heinäkuuksi ja minulla alkamassa tämän lomajakson viimeinen eli kolmas lomaviikko. Kesälomailu on sujunut tähän saakka todella leppoisissa merkeissä ja ilman mitään kiirettä tai aikataulutuksen mukanaan tuomaa stressiä. Paljon on ehditty silti puuhailla ja kierrellä taas ristiin rastiin sekä Etelä-Suomea että vähän myös Tallinnaakin. Olen myös testaillut nyt kohta kuukauden verran Kérastasen tämän kesän uutuustuotteita ja hoitanut auringon ja tuulen kuivattamia hiuksiani huolellisesti annettujen ohjeiden mukaan. 


Hiustenhoidossa luotan aina 100% Inochin luottokampaajaani Kaisun vinkkeihin ja olen ikäänkuin ulkoistanut hänelle hiusteni kunnon ylläpidon. Saatamme kiistellä joskus vaikka hiusteni pituudesta tai vaikka mahdollisista raidoista mutta hoitotuotteiden suhteen teen mukisematta kuten kampaaja käskee :) Totta kai itse omilla elämäntavoillani ja geeniperimälläni myös vaikutan kuontaloni kuntoon.  Ja aina olen ollut tyytyväinen minulle valittuihin tuotteisiin kuten tälläkin kertaa. 

"Elekieli ja koskettelu paljastavat todellisen minän ja luonteen. Se miten naiset koskettelevat hiuksiaan, tuo esiin usein sen miten he intohimoisesti he suhtautuvat päivän ilouutisiin, haasteisiin, draamaan ja saavutuksiin. Kun hiukset tuntuvat kuivilta kosketukselle, tämä elekielen suhde hiuksiin katkeaa. Hiuksia ei kosketa ja ne sidotaan kiinni, jotta ne eivät näyttäisi aivan kaikkea mitä ne tahtovat kertoa." LÓRÉAL Finland lehdistötiedote 17.6.2016


Kérastasen Nutritive sarja on minulle entuudestaan hyvin tuttu mutta nyt tuotteet ovat uudistuneet ja ne kosteuttavat hiuksia vieläkin syvemmältä. Koko hoitosarja tuoksuu vienon ihanalle ja tämä sopii minulle erinomaisesti sillä monet voimakkaat tuoksut saavat pääni särkemään. Tuotteiden jännä tuoksu tulee Irisome-kukkaisuuteyhdisteestä, jota on yhdistetty bentsopuun hartsiin ja yhdessä nämä saavat kuivatkin hiukset tuntumaan taas pehmeiltä. 

Kaisu arvio ensin hiusteni kunnon reilu kuukausi sitten Hiusmuotoilu Inochissa ja valitsi sopivan hoitorituaalin IMMUNITÉ SÉCHERESSE-protokollasta. Kun sopivat määrät hoitoaineita oli määritelty Kaisu sekoitti yhden annoksen hoitoa ja levitti sen hiuksiini kahden shampookylvetyksen jälkeen. Hoito jätettiin vaikuttamaan hiuksiini noin 5 minuutiksi, jonka jälkeen hiukseni huuhdeltiin, kuivateltiin ja muotoiltiin. Melkoinen kiilto ja hiukset tuntuivat todella ilmavilta. 

Kéraste Nutritive Bain Magistral shampookylpy on todella riittoisaa eli sitä ei tarvitse ottaa kuin pieni määrä kämmelle pesussa. Toki minulla kun hiuksia riittää pestään ne aina kahdesti. Hyvin vaahtoava shampookylpy ja huuhtoutuu myös helposti pois hiuksista. 


Kérastase Nutritive Masque Magistral on syvähoitava naamio erittäin kuiville ja paksuille hiuksille. Naamion annetaan vaikuttaa vähän aikaa ja sitten se huuhdotaan huolellisesti pois hiuksista. 


Lopuksi hiuksiin vielä levitetään Kérastase Nutritive Créme Magistrale hoitovoidetta, jota ei huuhdella vaan tuote on hiuksiin jätettävä. Hoitovoide suojaa hiuksia käsiteltäessä niitä ja tekee hiuksista ihanan pehmeitä. Sarjaan kuuluu lisäksi Kérastase Nutritive Fondant Magistral hoitoaine, jota en ole testaillut koska minulla on tuo ihana hiusnaamio.


Olen ollut erittäin tyytyväinen tuotteiden riittoisuuden ja miedon tuoksun lisäksi myös siihen pehmeyteen, joka kuiviin hiuksiini on jäänyt pesujen jälkeen. Silti Kérastasen uutuustuotteet eivät ole liian hoitavia ja tee sitä ikävää "porsaankyljys" -efektiä (LUE: hiukset ovat pitkin päänahkaa heti pesun tai yhden nukutun yön jälkeen). Liika hoitavuus yhdistettynä paksuun ja pitkään tukkaan aiheuttaa myös ylimääräisiä sydämenslyöntejä ja kiukkua. 


Postauksen tuotekuvat ovat bloggaajan ottamia. 
Bloggaajasta otetut kuvat ovat kummityttöni ottamia.

Tuotteet saatu testaukseen Hiusmuotoilu Inochista.

♥ Kiitos Kaisu ja kiitos Inochi ♥

6 kommenttia:

 1. Nuo sinun hiukset, wau, niin kaunis kiilto ja väri. Kerastase on tuttu ja olen tykännyt kovasti niistä kaikista mitä olen ostanut. :) Omat hiukset kaipaavat pääsääntöisesti aina kampaamotuotteita, olen sen verran rajusti omiani käsitellyt.

  Mukavaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Tiia :) Kyllä sinullakin tuota ihanaa tukkaa riittää.
   Minähän käytän pelkästään kampaamotuotteita tai olen käyttänyt jo varmaan kohta 20 vuotta ja vannonut aina Kerastasen nimeen....
   Mukavaa sunnuntai päivää :) täällä satoi äsken mutta nyt taas paistaa.

   Poista
 2. Sulla on kyllä niin upeat hiukset. Kerastasen tuotteet ovat kyllä ihania.
  Kaunista sunnuntaita ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi :) Kerastasen tuotteita olen fanittanut ikuisuuden ja
   luotan niihin.
   Hyvää sunnuntai iltaa futiksen parissa ;)

   Poista
 3. Sinulla onkin upeat, paksut ja kiiltävät hiukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mutta kyllähän sillä perimällä on myös paljon merkitystä siihen minkälaiset hiukset meillä kullakin on ja totta kai myös niillä elintavoilla.

   Poista