maaliskuuta 03, 2016

Takkutukan kesyttäjät

Talvi, pakkanen ja pipokausi koettelevat hiuksia ja sen kyllä huomaa. En ehkä ihan voi sanoa, että "sil on hiukset kuin heinäpelto talven jälkeen huhtikuussa" mutta ei joinain aamuina olla tuostakaan vertauskuvasta oltu kovin kaukana. Koska hiukseni ovat pitkät ja niitä on melko paljon saavat takinkaulukset ja kaulaliinat ne takkuuntumaan. Varsinkin tuolta niskapuolelta. Samoin käy yöllä eli aamulla herää kyllä varsinainen rastatukkainen nainen sängystä uuteen päivään. Allaoleva kuva ei ole aamulta koska silloin ei ole aikaa kuvailla kun karvavekkari vaatii ulos enkä käytä huulipunaa öisin :)Viimeksi kun tapasimme luottokampaajani Kaisun kanssa Hiusmuotoilu Inochissa valittelin tätä takkutukkaa ja sitä kun joudun hampaat irvessä selvittelemään takkuja ja riistämään hiuksia samalla päästäni. Kaisu kertoi, että tähän vaivaa olisi oikein hyvä tuotteet Redkeniltä joten sain mukaani kassillisen takkutukan kesyttäjiä. Olen nyt kohta kolmen viikon ajan selvinnyt ilman pahempia takkuja seuraavien tuotteiden avulla.

Redken Pillow Proof Blow Dry on lämpösuojaava pohjustusvoide hiukselle. Voide ravitsee hiuksia, antaa niille lämpösuojan jopa 232°C asti ja nopeuttaa hiusten kuivumista föönätessä. Minun hiukseni ovat ihmeelliset eli ne imevät itseensä vettä aina todella paljon ja föönaamiseen pitää varata aikaa. Pohjustusvoide levitään pyyhekuiviin hiuksiin ja kammataan ne läpi. 


Redken Diamond Oil Glow Dry föönausöljy levitetään seuraavaksi hiuksiin. Redkenin lämpöaktivoituvan silikoniteknologian sisältävän koostumuksen ansioista hiuksiin saa tällä föönausöljyllä ihan uskomattoman kiillon. Öljy ei kuitenkaan tee hiuksista latteita tai päätä pitkin valuvia vaan hiukset pysyvät kuohkean ilmavina. Olen levittänyt öljyä myös hiusteni latvoihin hallitakseni tukkaani pipon jälkeen paremmin. Öljyn ansiosta myös hiukseni eivät ole takkuuntuneet enää samaan malliin kuin aiemmin ja takkujen selvittelyltä ollaan vältytty. Föönausöljy pullo on ihan kuin parfyymipullo ja se on ihanan vaaleanpunainen. Pidän!Kolmantena tuotteena otin käyttöön Redken Triple Take 32 hiuskiinteen. Tällä hiuskiinteellä saadaan kimmoisa ja vahva lopputulos ilman, että hiukset tuntuvat kovilta. Hiuskiinnepullossa on uusi kolmensuuttimen suihke, joka jakaa hiuskiinnettä hienojakoisesti ja tasaisesti hiuksiin. Inhoan hiuskiinteitä, joista tulee sellainen "kypärämäinen vaikutelma" mutta tämän hiuskiinteen ansiosta tukkaa on helppoa muokata myöhemminkin joten ei pelkoa siis "kypärästä" :)


Kaikissa Redkenin tuotteissa on miellyttävä ja mieto tuoksu, joka on itselleni todella tärkeä juttu koska inhoan erilaisten tuoksujen sekamelskaa. Testattuani nyt tuotteita olen entistä vakuuttuneempi, että Kaisu valitsi minulle juuri oikeat tuotteet näihin viimeisiin talviviikkoihin ennenkuin pipon voi nakata nurkkaan. Kiitos Kaisun ja Hiusmuotoilu Inochin olen selvinnyt näiden Redken tuotteiden avulla ilman takkutukka aamuja.Blogipostaus on tehty yhteistyössä Hiusmuotoilu Inohcin kanssa ja tuotteet saatu näytteenä. 

12 kommenttia:

 1. Sulla on kyllä aivan upeat hiukset ♡
  Ihanaa perjantaita ja tulevaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi! Jotain hyvää tullut geenien mukana...
   Mukavaa perjantaita Outi♡ ja viikonloppua!

   Poista
 2. Ihan uusia tuttavuuksia minulle. Ja ihan järjettömän ihanat hiukset <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Redkenin tuotteista tuo öljy on ollut mielestäni markkinoilla viime syksystä mutta sekä pohjustusvoide ja hiuskiinne ovat mielestäni ihan uusia tuotteita.

   Kiitos Sari. Hyvistä hiuksista voin kiittää vanhempiani.
   Toki yritän syödä terveellisesti ja päivittäin aina Priorin-kapseleita yksi kappale.

   Poista
 3. Sinulla on kylä aina ihanan kiiltävät hiukset.

  Takut eivät niinkään ole olleet ongelma, mutta aiemmin hiukseni olivat todella sähköiset etenkin talvisin, mutta eivät jostain syystä enää. Ehkä siksi, etten enää käytä paljoakaan tekokuituisia vaatteita, joiden kanssa suorastaan säkenöin aiemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos....itsestä ne eivät aina tunne kiiltäviltä.

   Tekokuitu ja pakkanen sähköistävät minun hiukseni. Yritän kätkeä juuri siksi hiukset aina toppatakin alle etteivät ihan hirveästi sähköstyisi...

   Poista
 4. Käsittämättömän kauniit ja vahvat hiukset sinulla on...; )

  Rakastan hiusöljyjä, niillä saa karhean hiuslaadun kiiltämään.
  Kaunista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heli! Kaikki hiukset ovat ihan omia vielä...vaikka niitä lähteekin ihan tuhottomasti. Minulla on hyvä kampaaja auttamassa hiusten hoidossa ja meidän yhteinen taival on alkanut jo vuonna 1999. Apua, siitähän on ikuisuus. Hiusöljyt lisäävät kivasti kiiltoa.

   Mukavaa viikonloppua myös sinulle ja perheellesi :)

   Poista
 5. Sievät kiharat!
  Upean paksut hiukset sinulla!

  Leppoisia viikonlopun tunnelmia täältä Mantelilaaksosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna :) Sievät kiharat on kampaaja tehty suoritusrautojen avulla. Itse en tuollaisia saisi aikaan :D Toivotaan, että paksuus säilyy vielä pitkään hiuksissa.

   Kiitos samoin sinulle - leppoista viikonloppua Espoosta :)

   Poista
 6. Omaat jumalaiset hiukset! Herkullisia vaaleanpunaisia puteleita, etenkin tuo läpinäkyvä Redken houkuttaa tarttumaan. Todella kiva ja raikkaan iloinen postaus. <3

  Mukavaa sunnuntaita Marjo <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiiuska! Kyllä sinullakin näyttää noita hiuksia olen reippaasti. Voimme olla kiitollisia, että olemme runsashiuksista sorttia :)

   Redkenin vaaleanpunainen pullo teksi mieli asettaa parfyymipullojen viereen.

   Rentouttavaa sunnuntaita Tiiuska :)

   Poista